1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Polixeni

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Ingrid,
Hönö

+
Hjälpsam och tillmötesgående personal. Perfekt läge och underbar frukostmiljö. Dessutom god frukostbuffé.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

Inger,
Varberg

+
Läget o underbar personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Ellinor,
Näsum

+
God frukost och städning varje dag. Låg centralt med nära till allt.
-
Kunde vara fler rum med havsutsikt. Men det är ju inte så lätt att åtgärda:)

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

,

+
Läget
-
Mjukare madrasser

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

Ingela,
Stenungsund

+
Läget o servicen
-
Lägg på en bäddmadrass. Sängen var stenhård

Bekräftad gäst: 2018-08-25


10 av 10

Peter,
Malmö

+
Frukosten var bra.Bytte handdukar varje dag.
-
Linor på balkongen.Så man kan torka kläder. Propp i vasken så man kan tvätta upp.

Bekräftad gäst: 2018-06-30


10 av 10

Yngve,
Stockholm

+
-
Det vore önskvärt med parasoller på balkongerna.

Bekräftad gäst: 2018-06-16


10 av 10

Marie,
Göteborg

+
Trevlig personal och bra frukost
-

Bekräftad gäst: 2018-06-16


8 av 10

Anna,
Göteborg

+
Frukosten med färsk apelsinjuice! Bra och trevligt bemötande från personalen.
-
Inköp av barnstol.

Bekräftad gäst: 2018-06-09


10 av 10

,
Göteborg

+
Nära till allt
-
Inte så hårda sängar

Bekräftad gäst: 2018-06-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

47% av resenärerna rekommenderar

74 omdömen
Utmärkt
 
37
Väldigt bra
 
20
Bra
 
10
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-08-03

Inlägg av Erica O

Bra hotell! Nära till allt

Rent, dom städar varje dag. Enkel och bra frukost. Luftkonditioneringen på rummet var det bästa efter en dag på stranden. - Fanns inte några krokar att hänga upp saker på och få galgar (6st till 2 personer). + Prisvärt Nära till allt i Pythagorion. Hjälpsam personal Rent och fräscht!

 
2018-07-01

Inlägg av Yngve S Stockholm, Sverige

Trivsamt hotell och trevlig personal

Vi hade bokat ett rum under en vecka i början av juni. Vi har bott på detta hotell en gång tidigare för 17 år sedan och blev nöjda vid båda tillfällena. Vi bokade resan genom Apollo och det mesta ingick i priset. För ca. 5 000 kr. fick vi en fin frukostbuffé, luftkonditionering, värdefack, gratis wifi, kylskåp och teve. Hotellet är tvåstjärnigt och rummet var relativt enkelt, med toalett och duschutrymme, samt en balkong utan insyn. Polyxeni ligger direkt nere vid kajen. Så man kunde sitta utomhus och beundra alla lyxbåtar när man åt frukost. Det var också nära till alla restauranger och utomhustavernor. Det fanns en klapperstensstrand ca. 150 m. från hotellet. Och det är bra om man använder passande badskor när man ska gå ner och bada. Det fanns sådana att köpa på de flesta ställen för 80 kr. paret. Det fanns också en liten sandstrand i slutet av kajen åt det andra hållet. Gör gärna som vi och hyr en bil för en dag och åk runt hela ön. Börja gärna utflykten med att åka åt vänster. Då kör ni i filen närmast berget. Vi åkte mot höger och när vi skulle avverka de sista tre milen mot Pythagorion, så åkte vi nära de branta stupen utan vägräcken.

 
2018-06-09

Inlägg av Martez Göteborg, Sverige

Enkla rum.

Rummet var 11m2, och enda sittmöbeln var en pall. (18m2 med balkong, toa och garderob.) Bara 6 klädhängare och inga skåp/lådor, så det var ingen idé att packa upp. Bra AC och wifi. Rum 207: Utsikt mot vägg 3 meter bort. Sol från förmiddag till solnedgång på balkongen. Utan möjlighet till skugga. Alltid rent och välstädat. Kylskåp 10,7°C, utan isfack. Fint hamnläge till frukost. Vi var mest äldre på hotellet, men jag tycker det passar bäst för yngre barnlösa par. Är du inte extrem solälskare rekommenderar jag rum mot norr eller mot hamnen. Fast jag inte uppskattade detta hotell, förstår jag de som gjorde så. Jag fick ett rum som inte passade mej. Och jag har bott sämre i Pythagorion.

 
2018-09-13

Inlägg av nikolinami

Great experience

Polyxeni is a perfect example of a cosy, clean, charming and affordable family-owned hotel. We stayed in for two weeks, occupying a two-beds room with a balcony looking towards the garden. Our first impression was that the room is a bit small, however, as the time went by we figured that we actually have everything we need. Also, the fact that the room overlooks the garden made us sleep better as all the noice from the many taverns is on the side overlooking the sea. The bed is very comfortable, the rooms are being thoroughly cleaned every day. Breakfast is very good as well, especially the fresh 100% orange juice that we look forward to every morning. We would warmly recommend this hotel to anyone visiting Pythagorion. All best!

 
2018-09-08

Inlägg av DavidByKayak Durham NH

great location, great view, amazing staff, tiny room

Really the ONLY thing I'd say negatively about this place is the size of the room and, especially, the bathroom. We were there for several days, and the size was pretty confining. But the location is fantastic: right over the main promenade and harbor. No worry about noise, either, since the brand new a/c allowed us to close the doors at night. The staff was wonderfully helpful, providing beach towels and morning cappuccinos.