1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Polixeni

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 70 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Gunilla,
Östersund

+
Fantastiskt med rena lakan och handdukar varje dag. Mycket bra frukost med färskpressad juice varje morgon. Hiss
-
Hellre två enkelsängar än en dubbel. Lite fler krokar att hänga på.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

Lena,
Göteborg

+
Den fantastiskt trevliga personalen!
-
Hotellet har två stjärnor och är inget lyxhotell. Som tvåstjärnigt hotell är det bra!

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

Mona,
Stockholm

+
Läget, stora balkonger
-
Fler krokar och hyllor i rummet. Fanns ingenstans att lägga/hänga sina grejer.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


8 av 10

Susanne,
Upplands Väsby

+
Lugnt och skönt. Trevlig personal och rent och fräscht. Nära till bad och mat.
-
Inget vad jag kan se förutom vår egen önskan nästa gång vi besöker Phytagorias att ha en lägenhet med möjlighet till att själva laga lite mat . Kanske pool med .

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

Andreas,
Stockholm

+
Läget vid hamnen! Mysigt att kunna äta frukost direkt på hamnpromenaden. Städningen toppen! Trevlig personal
-
Nytt duschdraperi som inte klistrar sig mot kroppen.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

Maria,
Stockholm

+
God frukost och mycket bra läge. Nära till allt. Kommer absolut bo där igen
-
Att man skulle kunna beställa någon dryck /kaffe på kvälllen också.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

,

+
Bra AC Renbäddning varje dag Sköna sängar Trevlig personal Bra frukosy
-
Krokar på rummet att hänga saker på.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Agneta,
Göteborg

+
Sängarna, gratis aircondtion och städningen. Bra frukost med fin utsikt över hamnen. Sängarna var sköna att ligga i. Fick inte ont i kroppen som man brukar få på andra hotell, som har hårda sängar. Bra att man kunde låna parasoll till balkongen.
-
Parasoll på balkongerna som standard.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


9 av 10

Björn,
Visby

+
Trevlig personal.Underbar frukost i vacker hamnmiljö.Äldre miljö med många grekiska gäster.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Tony,
Tidaholm

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

47% av resenärerna rekommenderar

81 omdömen
Utmärkt
 
42
Väldigt bra
 
22
Bra
 
10
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-07-13

Inlägg av marijairena

Polexini, trivsamt hotell med underbar frukost

Över förväntan nöjd med hotellet. Mycket bra frukost, med färskpressad apelsinjuice och goda små ostpajer bl a. Skönt att sitta ute och titta på båtlivet. Nära till allt, rent och välstädat. Trevlig personal. Åker gärna tillbaks igen.

 
2019-07-13

Inlägg av andersst66 Pythagorion, Grekland

Bra läge och bra service

Ett mysigt hotell med nära till allt. Rummen är små men har allt man behöver. Sängkläder och handdukar byttes varje dag. Jättegod frukost där den trevliga frukostvärdinnan serverade färskpressad apelsinjuice vid bordet. Kan varmt rekommendera detta hotell.

 
2019-06-21

Inlägg av kattepelsen Partille, Sverige

Mysigt och lugnt

Lugnt och skönt litet hotell mitt i hamnen i Pythagorion. Litet rum 105 men med allt vi behöver. Mycket rent. Dom byter sängkläder och handdukar varje dag. Vårat rum ligger längst in i korridoren med utsikt till limeträd och grannhuset. Sängen är hyfsat mjuk till att vara Grekland. Finns kylskåp och gratis aircon och värdeskåp. Frukost med det man behöver varje morgon med utsikt över hamnen. Vi är jättenöjda med det här trevliga hotellet.

 
2018-08-03

Inlägg av Erica O

Bra hotell! Nära till allt

Rent, dom städar varje dag. Enkel och bra frukost. Luftkonditioneringen på rummet var det bästa efter en dag på stranden. - Fanns inte några krokar att hänga upp saker på och få galgar (6st till 2 personer). + Prisvärt Nära till allt i Pythagorion. Hjälpsam personal Rent och fräscht!

 
2018-07-01

Inlägg av Yngve S Stockholm, Sverige

Trivsamt hotell och trevlig personal

Vi hade bokat ett rum under en vecka i början av juni. Vi har bott på detta hotell en gång tidigare för 17 år sedan och blev nöjda vid båda tillfällena. Vi bokade resan genom Apollo och det mesta ingick i priset. För ca. 5 000 kr. fick vi en fin frukostbuffé, luftkonditionering, värdefack, gratis wifi, kylskåp och teve. Hotellet är tvåstjärnigt och rummet var relativt enkelt, med toalett och duschutrymme, samt en balkong utan insyn. Polyxeni ligger direkt nere vid kajen. Så man kunde sitta utomhus och beundra alla lyxbåtar när man åt frukost. Det var också nära till alla restauranger och utomhustavernor. Det fanns en klapperstensstrand ca. 150 m. från hotellet. Och det är bra om man använder passande badskor när man ska gå ner och bada. Det fanns sådana att köpa på de flesta ställen för 80 kr. paret. Det fanns också en liten sandstrand i slutet av kajen åt det andra hållet. Gör gärna som vi och hyr en bil för en dag och åk runt hela ön. Börja gärna utflykten med att åka åt vänster. Då kör ni i filen närmast berget. Vi åkte mot höger och när vi skulle avverka de sista tre milen mot Pythagorion, så åkte vi nära de branta stupen utan vägräcken.