1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Panorama (Samos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
3,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

,

+
-
Anledningen till, att jag ger så dåligt betyg är två saker. Vi börjar med den ena. För mig är det en gåta då vi lever under 2 000 talet hur man kan ha en så gammal och förfallen kyl/frys. Första gången den lät trodde jag, att det var en explosion vid hotellet och/eller, att det var skottlossning ute. Det var alltså mitt i natten och att vakna upp så - helt skräckslagen på sin semester - är helt oacceptabelt!! Vad jag pratar om är, att kylen/frysen lät något så fruktansvärt. Säkert 3- 4 ggr per timme. Det var nog isen som bildades i frysfacket eller något annat som jag inte kan hitta svaret på. Det bästa är om ni själva skickar ut en representant som får "höra/lyssna" hur brutal denna frys/kyl låter. Aldrig varit med om maken - och jag överdriver inte. Återigen så låter det som en explosion flera ggr per timme. Sedan den andra saken: hur kan man ha så smala och ålderdomliga sängar frågar jag mig.. Är sängarna endast till för personer som väger 40 kg eller vad? Flera ggr höll jag på, att ramla ned på golvet eller i springan mellan de två sängarna. Det gick ju inte, att vrida/vända sig för då ramlade man ner... Sängarna kan knappast ha varit 1 meter bred så därför frågar jag mig om det var barnsängar?? (!!). På grund av detta får hotellet mycket dåligt betyg. Det bästa är om ni själva kollar upp detta så kanske ni förstår vad jag menar. Annars jättefin uteterass och trevlig personal, förutom, att de skrämde livet ur mig då jag låg och sov då ena ägaren gick in i mitt rum. Han hade gått fel. Nåväl det kan hända den bästa men då jag frågade dagen efter vad det handlade om förstod han inte vad jag sa eller verkade inte tycka, att det var en så stor grej.. Jag tyckte han var arrogant/dryg då för en förklaring/ursäkt kanske är på sin höjd. Ok man hehöver inte prata jättebra engelska men då jag frågade vad saken gällde - och jag pratar ändå väldig tydlig engelska - verkade han inte förstå. Eller också ville han inte förstå. Jag vet inte men det är väl A och O, att kunna prata och förstå engelska då man står i en reception. Som sagt fin uteterass, gulligt hotell i övrigt, bra städning men på grund av det jag beskrivet ovan kan jag inte rekommendera detta hotell såvida inte det görs ngt åt frys/kyl och sängarna. Behöver absolut inte vara ngn lyx - det är inte det jag menar - men det ska väl ändå vara funktionellt/standardiserat enligt EU regler. Eller? Det var mitt omdöme.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

conny,
stockholm

+
fin utsikt och altanen
-
kanske en solstol

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

Susanne,

+
Utsikten, trevlig personal
-
Duschuppängningsanordning saknas i rum 7

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Elisabet & Janne,
Jönköping

+
Utsikten, familjärt & mysigt!
-
Uppfräschning; målning

Bekräftad gäst: 2019-07-27


5 av 10

Nils I ngvar,
Billesholm

+
utsikten, stort kylskåp,
-
bättre städning,underhåll av rummen,renovering i största allmänhet

Bekräftad gäst: 2019-07-27


6 av 10

Catarina,
Skara

+
Utsikten
-
Stenhårda sängar, inga krokar att hänga på, mycket dåligt med klädhängare, dåligt med porslin och bestick m.m. Lakan och handdukar mycket dåligt skick, ( bla stenhårda)

Bekräftad gäst: 2019-07-20


8 av 10

,

+
Den fantastiska utsikten och läget, nära till restauranger och promenadavstånd till Båda stränderna. Trevliga och hjälpsamma ägare, fick städning av rummet varje dag vilket vi inte förväntade oss.
-
ACn borde ingå i rumspriset för det blev otroligt varmt även på natten så det var ett måste att köpa till. Sängarna var väldigt hårda så kanske göra dem lite mjukare :).

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Christina,
Göteborg

+
Utsikten
-
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


8 av 10

,

+
Hyggelig vertskap og fantastisk utsikt
-
Feste i vegg for dusj mangler. Noe mer å henge handduker på på badeveggen. Litt mer kjøkken utstyr som asjetter og en mellomstor kasserolle. Parasollen på balkongen var ødelagt.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


9 av 10

Cecilia,
Limhamn/Malmö

+
Utsikten från balkongen. Bra läge nära centrum.
-
Bra om värden kollat upp att glödlampor fungerar. Sett över AC:n så att den fungerat mer effektivt och bakat in priset för den i totalsumman, alla vill ha AC när det är över 30 gr. Fungerande kaffekokare! Torkhängare. vecklings-potential på detta hotell.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

7 omdömen
Utmärkt
 
4
Väldigt bra
 
2
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2015-06-03

Inlägg av Tommy S

Semester

Utmärkt hotell, underbar utsikt. Nära till bra restauranger. Kan vara ansträngande promenad från hamnområdet till hotellet för personer med nedsatt kondition. Kolla P-bestämmelser innan ni parkerar ev. hyrbil utanför hotellet. Reglerna är ngt diffusa för turister.

 
2015-01-31

Inlägg av Mallan2015 Falun, Sverige

Fräscht hotell med fantastisk utsikt och bra läge!

Vi spenderade två veckor på detta hotell som har en fantastisk utsikt. Rummen är fräscha, men väldigt enkla. Vi hade ett rum på översta våningen och därmed en balkong högst upp under en stjärnklar himmel, med utsikt mot havet och hamnen. Läget är utmärkt, nära hamnen och "shoppinggatan", men det är ändå tyst och lugnt. Antingen kan man gå i en (jobbig) trappa, eller gå längs en gata för att ta sig i från stranden och hamnen där alla restauranger och shopping ligger. Bästa stranden hittade vi till vänster om trappan om man kommer uppifrån hotellet, dvs till vänster om phytagorion statyn. Vi rekommenderar detta hotell starkt! För att säga något negativt om hotellet så var det att balkongerna låg så nära varandra, gick man ut på sin balkong satt man jämte sina grannar som också var ute på sina balkonger. I övrigt ett lugnt och mysigt ställe. Utsikten är en stor bidragande orsak till vår positivitet kring hotellet!

 
2018-08-05

Inlägg av katerinabavea Mesta, Grekland

Το καλύτερο περιβάλλον για όμορφες αναμνήσεις!!

Βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο τέλος Ιουλίου!! Από την πρώτη στιγμή αισθανθήκαμε σαν να βρίσκαμε φίλους που είχαμε να δούμε καιρό!! Η Μαρία μας υποδέχτηκε με ένα τεράστιο και ευγενικό χαμόγελο.. Ο χώρος προσεγμένος και πεντακάθαρος , τόσο στους εξωτερικούς όσο και στα δωμάτια.Ανετα δωμάτια και με θέα.. Απολαύσαμε την πισίνα με θέα την θάλασσα και βραδινό με το ηλιοβασίλεμα. Οι δημιουργίες της κυρίας Νιτσας πεντανόστιμες!! Σίγουρα θα επιστρέψουμε!! Μη χάσετε την ευκαιρία όταν αποφασίσετε να πάτε στη Σάμο!!

 
2017-11-18

Inlägg av EJE2791 Dragoer, Danmark

Det skønneste sted

Igen i år havde vi 2 dejlige uger på Hotel Panorama. Det er det skønneste sted med en ubeskrivelig udsigt. Værtsparret er så søde og gør alt for at man skal føle sig velkommen. Kan kun anbefale stedet. Vi har allerede booket 3 uger til september 2018.

 
2017-09-19

Inlägg av Nikolaj B Aalborg, Danmark

Smuk udsigt, fine forhold og søde værter

Jeg har netop afsluttet mit første forhold på Hotel Panorama, og oven på en rigtig dejlig uge her, så er det klart et sted, hvor jeg gerne vil vende tilbage. Jeg har valgt at give hotellet 5 stjerner, men det er fordi, at hotellet tilbyder ren luksus. Hotellet er et mindre lejlighedshotel som kan bryste sig af en af byens vel nok bedste udsigter. Altså alene udsigten er nok til at man glemmer så meget andet. Værelserne er simple men i mine øjne blev de holdt pænt rene. Det tilhørende mini køkken er velfungerende og havde to kogeplader. Hotellets værter er enormt venlige og på trods af deres lave kendskab til engelsk, så lykkedes det at forstå hinanden. Der er gange udmærket (og gratis) WIFI på alle værelser, og aircondition kan tilkøbes for 5euro pr. nat. Jeg klarede mig kun 2 nætter uden aircondition - resten af tiden var det for varmt. Som en anden bruger skriver, så skal man være opmærksom på, at hotellet ligger højt. Dvs. at man enten skal gå ad en del trapper eller tage nogle mindre omveje med stejl stigning. Pythagorian er den by som hotellet ligger i. En enormt dejlig lille by, hvor der er det smukkeste havnemiljø og hvor der er rigeligt med muligheder for at spise ude. Byen er bestemt ikke et party sted, og derfor hviler der sig en dejlig ro over byen. Jeg kan kun anbefale både Hotellet og byen.