Kundomdömen om Panorama (Samos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 146 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
3,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Katrin,
Norrtlälje

+
Utsikten Trevliga värdar.
-
Större underlakan i sängen

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Björn,
FALUN

+
Läget o utsikt. MYCKET trevlig personal/ägare. Vi återkommer gärna en 6:e gång
-
Bättre sängar/bäddmadrasser, lite mer husgeråd, typ mellanstor kastrull.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Ingela,
Göteborg

+
Bra läge i förhållande till strand och centrum
-
Rummet som jag hade (11) hade en pump mycket nära. Varje gång någon spolade vatten drog pumpen i gång och det lät som om någon bankade på dörren riktigt hårt. Första natten blev jag faktiskt lite rädd, jag trodde någon hade för avsikt att ta sig in i mitt rum. Sedan vande jag mig, men det hade varit skönt att slippa.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Lotta,
Valdemarsvik

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

Susanne,
Lindome

+
Utsikten
-
Bättra på utrustningen i köksdelen ,dåligt med bestick ,glas o skålar. Samt kaka av kaffebryggaren eller fixa nya. Byta till nytt duschmunstycke.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Helen,
Stockholm

+
Ingen pool behövs inte Ett enkelt rum med en fin uteplats. Bra pentry.
-
Börjat bli lite slitet. Bättre utemöbler. En Solsäng Fixa plattor på uteplatsen. Man får vad man betalar för

Bekräftad gäst: 2019-09-21


7 av 10

Roger,
Göteborg

+
läget, utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Solveig & Roland,
Falkenberg

+
Utsikten var fantastisk,trevliga ägare.Kan tänka oss ett nytt besök.
-
För lite glas och porslin samt bestick.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

Carina,
Åstorp

+
Utsikten och den vackra vyn. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

Hans,
Stockholm

+
Läget och utsikten över staden.
-
Bättre köksutrustning. Den är alltför påver. Fräschare koppar och bättre bestick

Bekräftad gäst: 2019-09-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

9 omdömen
Utmärkt
 
5
Väldigt bra
 
2
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2015-06-03

Inlägg av Tommy S

Semester

Utmärkt hotell, underbar utsikt. Nära till bra restauranger. Kan vara ansträngande promenad från hamnområdet till hotellet för personer med nedsatt kondition. Kolla P-bestämmelser innan ni parkerar ev. hyrbil utanför hotellet. Reglerna är ngt diffusa för turister.

 
2015-01-31

Inlägg av Mallan2015 Falun, Sverige

Fräscht hotell med fantastisk utsikt och bra läge!

Vi spenderade två veckor på detta hotell som har en fantastisk utsikt. Rummen är fräscha, men väldigt enkla. Vi hade ett rum på översta våningen och därmed en balkong högst upp under en stjärnklar himmel, med utsikt mot havet och hamnen. Läget är utmärkt, nära hamnen och "shoppinggatan", men det är ändå tyst och lugnt. Antingen kan man gå i en (jobbig) trappa, eller gå längs en gata för att ta sig i från stranden och hamnen där alla restauranger och shopping ligger. Bästa stranden hittade vi till vänster om trappan om man kommer uppifrån hotellet, dvs till vänster om phytagorion statyn. Vi rekommenderar detta hotell starkt! För att säga något negativt om hotellet så var det att balkongerna låg så nära varandra, gick man ut på sin balkong satt man jämte sina grannar som också var ute på sina balkonger. I övrigt ett lugnt och mysigt ställe. Utsikten är en stor bidragande orsak till vår positivitet kring hotellet!

 
2019-09-29

Inlägg av ibsgaard Herning, Danmark

Bedre udsigt findes ikke!

Herligt typisk græsk sted, fantastisk værtinde. Rent og pænt. En dejlig uge med masser af motion når vi skulle til stranden. Græsk venlighed når det er bedst, og igen bare udsigten, den bliver man ikke træt af. Judith og Per Ibsgaard Herning, DK

 
2019-09-24

Inlägg av abenonis Kristiansund, Norge

Fantastisk utsikt - men grusomme senger!

Et lite studio med fantastisk utsikt over havnen. Ryddig og rent på rommet. Kort vei til stranden. Et stort minus i alt dette flotte, er sengene. Hardere madrasser har jeg ikke vært borti. Ryggen og søvnen ble deretter. Dessverre hadde de ingen overmadrasser å tilby heller, så om du ikke liker å ligge hardt, er ikke dette plassen for deg og få en avslappende overnatting. Dårlig rørsystem, sjeldent varmtvann i dusjen og dårlig trykk. Burde vært fikset.

 
2018-08-05

Inlägg av katerinabavea Mesta, Grekland

Το καλύτερο περιβάλλον για όμορφες αναμνήσεις!!

Βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο τέλος Ιουλίου!! Από την πρώτη στιγμή αισθανθήκαμε σαν να βρίσκαμε φίλους που είχαμε να δούμε καιρό!! Η Μαρία μας υποδέχτηκε με ένα τεράστιο και ευγενικό χαμόγελο.. Ο χώρος προσεγμένος και πεντακάθαρος , τόσο στους εξωτερικούς όσο και στα δωμάτια.Ανετα δωμάτια και με θέα.. Απολαύσαμε την πισίνα με θέα την θάλασσα και βραδινό με το ηλιοβασίλεμα. Οι δημιουργίες της κυρίας Νιτσας πεντανόστιμες!! Σίγουρα θα επιστρέψουμε!! Μη χάσετε την ευκαιρία όταν αποφασίσετε να πάτε στη Σάμο!!