1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Mykali

  • Fint poolområde
  • Gratisbuss till Pythagorion
  • Havsutsikt från uteplatsen

Hotell Mykali bjuder på vackra utsikter över havet och är beläget strax utanför centrum i Pythagorion. Det fina poolområdet lockar till avkopplande kvalitetstid, och behöver du miljöombyte är det bara att kryssa mellan poolbaren, jacuzzin och tennisbanan. Stranden ligger på bekvämt gångavstånd och får du lust att shoppa kan du ta hotellets gratisbuss till centrum.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Härlig utsikt. Lugnt o tyst.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 87 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,1 km
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Mykali är ett trevligt hotell som består av flera byggnader som skapar en charmig atmosfär. Från poolområdet har du en vacker utsikt över havet och solstolar och parasoll finns utan kostnad. Blir du sugen på något gott finns här även en poolbar. Passa även på att ta en avslappnade stund i jacuzzin (bokas en dag i förväg). Ca 1 kilometer bort ligger stranden Glicorisa Beach där det finns solstolar och en trevlig restaurang. Stranden är populär även bland lokalbefolkningen och bjuder in till sköna dopp i det kristallklara vattnet.

Vill du vara aktiv finns en tennisbana (enkel och med asfaltsunderlag) med möjlighet att hyra racket och bollar. För de yngre finns en lekplats. Gratis wifi i allmänna områden. Då hotell Mykali ligger på en höjd är det nivåskillnader inom hotellområdet. Observera att vägen till Pythagorion är trafikerad och att det bara finns en trottoar längs halva vägen.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Luftkonditionering endast 1/7-31/8 och då under vissa tider på dygnet.