1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Mykali

  • Fint poolområde
  • Gratisbuss till Pythagorion
  • Havsutsikt från uteplatsen

Hotell Mykali erbjuder ett fräscht semesterboende strax utanför centrum av Pythagorion. Det fina poolområdet lockar till avkopplande kvalitetstid, och behöver du miljöombyte är det bara att kryssa mellan poolbaren, jacuzzin och tennisbanan. Även stranden ligger på gångavstånd och får lust att shoppa kan du ta hotellets gratisbuss till centrum.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Härlig utsikt. Lugnt o tyst.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 86 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,1 km
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Mykali är ett trevligt och smakfullt hotell som består av flera byggnader. Från det fina poolområdet är det en vacker utsikt över havet och du solar med gratis solstolar och parasoll. Blir du sugen på något gott finns här även en poolbar. Jacuzzi (bokas en dag i förväg). Sällskapsrum med tv. Gratis wifi i allmänna områden.

Tennisbana (enkel och med asfaltsunderlag) med möjlighet att hyra racket och bollar. Lekplats. Ca 2 kilometer till restauranger, affärer och barer. Hotellet har en egen gratisbuss som går till Pythagorion några gånger om dagen, ej söndagar. Ca 1 kilometer till stranden Glicorisa Beach där det finns solstolar och en trevlig restaurang. Stranden är även populär bland lokalbefolkningen. Nivåskillnader inom hotellområdet. Observera att vägen till Pythagorion är trafikerad och att det bara finns en trottoar längs halva vägen.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Luftkonditionering endast 1/7-31/8 och då under vissa tider på dygnet.