1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lenox

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
6,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Catrin,
Göteborg

+
Ägaren framför allt, så otroligt serviceminded och trevlig. Hotellet mycket välskött. Även läget var bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


9 av 10

Helena,
Helsingborg

+
Ägaren. Lugnt. AC ingick i priset.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Catarina ,
Orust

+
Ägarinnan+++++
-
Åtgärda gliporna mellan dörrkarm och dörrarna in till lägenheten, pga av dessa var det väldigt lyhört in.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Britt ann-christine,
Mölndal

+
Värdparet /servicen. Städningen,havsutsikt
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Marie,
Bollebygd

+
Läget och Värdparet, så trevliga och serviceminded!
-
Lite bättre utrustning i köket hade varit bra.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Helen,
Stockholm

+
Trevligt värdpar. Ingen pool Blandade nationaliteter bland gästerna Välstädat Högt läge med utsikt
-
En brödrost i köket

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Anette,
Göteborg

+
Service från ägarinnan.
-
Pool

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Elisabet,
Göteborg

+
Rent, fräscht, familjärt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

,
Stockholm

+
Det var stora rum med kyl, kaffe- & vattenkokare, spisplatta och framför allt väldigt bra air condition i sovrummet. Ett plus var att vi även hade två balkonger. Det är ett familjeägt hotell, där Marias värme och gästvänlighet gör att det är ett självklart val för oss att boka detta hotell igen nästa gång vi kommer till Pythagorion. Hotellet ligger uppe på höjderna med en fantastisk utsikt över hamnen från lobbyn. Vilket hotell ni än väljer räkna med branta trappor och uppförsbackar. Vi tyckte att just det skapade en mysfaktor med små fina gränder och lite "motion" är alltid bra när man äter och dricker gott. Vi är supernöjda med allt! Ett stort tack till Maria! <3<3<#
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

,

+
Personal, städning, utrymmen.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard

0% av resenärerna rekommenderar

10 omdömen
Utmärkt
 
8
Väldigt bra
 
2
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-04

Inlägg av mariebT4176VB Alingsås, Sverige

Helt underbart!

Vi hade det verkligen bra på detta hotell! Läget är faktiskt perfekt, trots trappor eller backar upp! Extremt hjälpsamma värdar, både Maria och hennes man. Saknade du något så löstes det. Det var också mycket rent och fräscht! Vi kommer gärna tillbaka 😊

 
2018-10-01

Inlägg av nettanenstrom

Perfekt

Besökte Lenox Hotel tillsammans med min 22-åriga dotter sista veckan i september. Enkelt hotell med grekisk standard, rent och fräscht och gott om plats i tvårumslägenhet med två balkonger. Luftkonditionering utan extra kostnad. Hotellägarinnan Maria är fantastisk! Köpte vinglas till oss när vi frågade efter det, bakade traditionella bakverk till oss och hennes man körde oss utan kostnad till flygplatsen vid hemresan. Hotellet ligger högst upp ovanför hamnen, så man får inte vara rädd för att gå i trappor till och från stranden. Man kan såklart annars åka taxi. Wi-fi endast i receptionen kan vara bra att veta!

 
2018-07-14

Inlägg av Linda H Bålsta, Sverige

Fantastisk vistelse.

Efter byte av hotell hamnade vi på Lenox hos Maria och hennes man. Ett fantastiskt bemötande och Maria har alltid tid med en stunds prat eller att ge tips på alla möjliga vis. Rummen är väl tilltagna och i just detta rum har vi fyra balkonger att välja mellan. Sängen är mycket bra jämfört med de vi tidigare har sovit i under våra flera resor hit till Samos. Luftkonditionering är utan extra kostnad. Vill man bo centralt med endast någon minut ner till folkvimlet i Pythagorion så är Lenox ett mycket bra alternativ. Vi är glada att få stanna ytterligare ett tag här på Samos och hos gästvänliga Maria.

 
2018-07-31

Inlägg av Miriam Z

Super nice family-run hotel

There are many options when staying in Samos and this was our third holiday on the island. If you are looking for a nice and super clean no fuzz hotel this is it. We had our own small apartment with a balcony overlooking the harbour and in five minutes we could walk there. The rooms were - like the whole hotel - refurbished a year ago and are bright and airy. You have what you need and no more. The AC worked really well which is a must during summer. We stayed at Lenox for a week and the family who runs it are so welcoming and friendly. It feels more like staying with a family than in a hotel. They even took us to the airport for free in their own car. The Lenox is situated on the main road to Pythagorion but we were not bothered by noise or traffic at all. There is no pool but considering the amazing beaches all around the island we did not miss it. And our daughters of 9 and 6 did not either even if they were disappointed at first. We highly recommend this place!

 
2018-07-12

Inlägg av Annasssssssssssss Norrköping, Sverige

Lovely stay!

We truly recommend this hotel! The stay made our vacation in Pythagoreion perfect. Just like everyone here has already written are the owners such a lovely, friendly and kind people. They took perfect care of us and could answer all our questions! The hotel was quiet and fitted our needs perfectly. We had two balconies and the apartment was big with a functional kitchen. Overall the spacious apartment was very fresh and thank God it had an useful AC (July is really hot)! The room service was fantastic with cleaning every day. Stay here if you want a good view, perfect hosting, good location and a nice and big apartment! We will come back next year!