1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lenox

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
5,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Helen,
Stockholm

+
Trevligt värdpar. Ingen pool Blandade nationaliteter bland gästerna Välstädat Högt läge med utsikt
-
En brödrost i köket

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Anette,
Göteborg

+
Service från ägarinnan.
-
Pool

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Elisabet,
Göteborg

+
Rent, fräscht, familjärt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

,
Stockholm

+
Det var stora rum med kyl, kaffe- & vattenkokare, spisplatta och framför allt väldigt bra air condition i sovrummet. Ett plus var att vi även hade två balkonger. Det är ett familjeägt hotell, där Marias värme och gästvänlighet gör att det är ett självklart val för oss att boka detta hotell igen nästa gång vi kommer till Pythagorion. Hotellet ligger uppe på höjderna med en fantastisk utsikt över hamnen från lobbyn. Vilket hotell ni än väljer räkna med branta trappor och uppförsbackar. Vi tyckte att just det skapade en mysfaktor med små fina gränder och lite "motion" är alltid bra när man äter och dricker gott. Vi är supernöjda med allt! Ett stort tack till Maria! <3<3<#
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

,

+
Personal, städning, utrymmen.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


7 av 10

Monica,
Trelleborg

+
Underbar, trevlig värdinna! AC i sovrummet!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

Lena,
Göteborg

+
Stora tvårums lägenheter som ligger med en fantastisk utsikt. Rent och snyggt. Väldigt trevligt och hjälpsamt värdpar.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


10 av 10

Sanna,
Malmö

+
Paret som äger hotellet är helt fantastiska! Hotellet ligger vackert uppe på höjden med närhet till hamnen och alla dess restauranger. Servicen var UTMÄRKT och lägenheten städades varje dag. Lägenheten i sig hade två balkonger och allting var väldigt fräscht och funktionellt!
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


8 av 10

anita,
kimstad

+
Värdinnan, handyman, familjärt
-
?

Bekräftad gäst: 2018-06-16


10 av 10

Linn,
Stockholm

+
Städningen som alltid var på topp!
-
Meddela nya gäster att alltid stänga av air-condition när man inte är på rummet - för att spara energi!

Bekräftad gäst: 2018-06-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard

0% av resenärerna rekommenderar

9 omdömen
Utmärkt
 
7
Väldigt bra
 
2
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-10-01

Inlägg av nettanenstrom

Perfekt

Besökte Lenox Hotel tillsammans med min 22-åriga dotter sista veckan i september. Enkelt hotell med grekisk standard, rent och fräscht och gott om plats i tvårumslägenhet med två balkonger. Luftkonditionering utan extra kostnad. Hotellägarinnan Maria är fantastisk! Köpte vinglas till oss när vi frågade efter det, bakade traditionella bakverk till oss och hennes man körde oss utan kostnad till flygplatsen vid hemresan. Hotellet ligger högst upp ovanför hamnen, så man får inte vara rädd för att gå i trappor till och från stranden. Man kan såklart annars åka taxi. Wi-fi endast i receptionen kan vara bra att veta!

 
2018-07-14

Inlägg av Linda H Bålsta, Sverige

Fantastisk vistelse.

Efter byte av hotell hamnade vi på Lenox hos Maria och hennes man. Ett fantastiskt bemötande och Maria har alltid tid med en stunds prat eller att ge tips på alla möjliga vis. Rummen är väl tilltagna och i just detta rum har vi fyra balkonger att välja mellan. Sängen är mycket bra jämfört med de vi tidigare har sovit i under våra flera resor hit till Samos. Luftkonditionering är utan extra kostnad. Vill man bo centralt med endast någon minut ner till folkvimlet i Pythagorion så är Lenox ett mycket bra alternativ. Vi är glada att få stanna ytterligare ett tag här på Samos och hos gästvänliga Maria.

 
2018-07-31

Inlägg av Miriam Z

Super nice family-run hotel

There are many options when staying in Samos and this was our third holiday on the island. If you are looking for a nice and super clean no fuzz hotel this is it. We had our own small apartment with a balcony overlooking the harbour and in five minutes we could walk there. The rooms were - like the whole hotel - refurbished a year ago and are bright and airy. You have what you need and no more. The AC worked really well which is a must during summer. We stayed at Lenox for a week and the family who runs it are so welcoming and friendly. It feels more like staying with a family than in a hotel. They even took us to the airport for free in their own car. The Lenox is situated on the main road to Pythagorion but we were not bothered by noise or traffic at all. There is no pool but considering the amazing beaches all around the island we did not miss it. And our daughters of 9 and 6 did not either even if they were disappointed at first. We highly recommend this place!

 
2018-07-12

Inlägg av Annasssssssssssss Norrköping, Sverige

Lovely stay!

We truly recommend this hotel! The stay made our vacation in Pythagoreion perfect. Just like everyone here has already written are the owners such a lovely, friendly and kind people. They took perfect care of us and could answer all our questions! The hotel was quiet and fitted our needs perfectly. We had two balconies and the apartment was big with a functional kitchen. Overall the spacious apartment was very fresh and thank God it had an useful AC (July is really hot)! The room service was fantastic with cleaning every day. Stay here if you want a good view, perfect hosting, good location and a nice and big apartment! We will come back next year!

 
2018-07-11

Inlägg av brittajohansen01 Hvidovre, Danmark

Cosy Hotel

A nice little hotel. The owners are absolutely marvelous, extremely kind, they made me feel more like family than a tourist. I would find myself sitting on the front porch chatting, discussing our families, our home countries, and everything in between. They were truly kind and caring people, which made the stay even better. The hotel i placed silent but close to restaurants and the beach. It was also nice to take long a long walk, and see some of the nature and the cultur, our trips where 10-15 km long, but it was also in the start of june. We would recommandat you to stay at this hotel if you are going on holiday to Pythagorion.