Kundomdömen om Lenox

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 53 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
5,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

,

+
Trevliga ägare
-
bättre förvaring en byrå tex

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

,

+
Underbara ägare
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Mona,
Strängnäs

+
Trevlig värdinna,bra motion med högt beläget.
-
Mjukare kuddar och mindre knarriga sängar.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Lena,
Stockholm

+
Rent och fint. Bra lägenhet med två balkonger. Maria värdinnan var väldigt rar och tillmötesgående.Vore
-
Vore trevligt med en liten bar på hotellet

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

Caroline,
Stockholm

+
Ägarinnan Maria var otroligt hjälpsam, trevlig och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera detta trevliga lägenhetshotell!
-
Mjukare kuddar och sängar

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

Louise ,
Stockholm

+
Det bästa var att det fanns kylskåp på rummet!När jag ringde er sa ni att det inte fanns.jobbigt när det inte
-
Jobbigt att deg inte fanns hiss,3 trappor upp med tunga väskor. Trevligy värdpar

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

Jane ,
Djursholm

+
att man trots dubbelrum fick en vattenkokare och kylskåp vilket var mycket bra då det inte serverades frukost på hotellet, mycket renstädat, trevlig och mycket närvarande hotell-personal, utsikten från balkongen var också helt ok för mig med en mur och träd
-
att wifin fungerade bättre på rummet

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Olle,
Åglappen

+
Läget o värdarna
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

Anders,
Falkenberg

+
Rymlig, genomgående tvårumslägenhet med två balkonger. AC ingick utan extra kostnad. Trevlig och tillmötesgående hotellvärdinna.
-
Lite dåligt med köksutrustning men inget stort problem.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


1 av 10

Nickie,
Göteborg

+
Läget var väldigt fint
-
Det var smutsigt i lådorna i lägenheten vi bodde i bl.a hårstrån. Inget Internet hur som helt i lägenheten vi var i även fast vi betalade för det. Extremt lyhört vilket är en börda för både en själv och de som bor där. Den kvinnliga ägaren behandlade oss även sämre då hon anklagade oss för saker vi inte hade gjort. Badrumsdesignen var även extremt dålig eftersom efter varje dusch var det helt blött i hela badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard

0% av resenärerna rekommenderar

15 omdömen
Utmärkt
 
11
Väldigt bra
 
3
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-03

Inlägg av pialill031

Fin utsikt

Helt okej lägenhetshotell med en väldigt vacker utsikt över havet. Sängarna var dock väldigt hårda och kuddarna gav oss nästan nackspärr, det är väl enligt grekisk standard men det var nästan outhärdligt. Trevlig personal och väldigt hjälpsamma. Städningen var godkänd. Ska ni boka detta hotell så se till att boka ett rum med fler bäddar, då får ni ett pentry med kaffebryggare etc, det saknade verkligen vi.

 
2019-06-04

Inlägg av mariebT4176VB Alingsås, Sverige

Helt underbart!

Vi hade det verkligen bra på detta hotell! Läget är faktiskt perfekt, trots trappor eller backar upp! Extremt hjälpsamma värdar, både Maria och hennes man. Saknade du något så löstes det. Det var också mycket rent och fräscht! Vi kommer gärna tillbaka 😊

 
2018-10-01

Inlägg av nettanenstrom

Perfekt

Besökte Lenox Hotel tillsammans med min 22-åriga dotter sista veckan i september. Enkelt hotell med grekisk standard, rent och fräscht och gott om plats i tvårumslägenhet med två balkonger. Luftkonditionering utan extra kostnad. Hotellägarinnan Maria är fantastisk! Köpte vinglas till oss när vi frågade efter det, bakade traditionella bakverk till oss och hennes man körde oss utan kostnad till flygplatsen vid hemresan. Hotellet ligger högst upp ovanför hamnen, så man får inte vara rädd för att gå i trappor till och från stranden. Man kan såklart annars åka taxi. Wi-fi endast i receptionen kan vara bra att veta!

 
2018-07-14

Inlägg av Linda H Bålsta, Sverige

Fantastisk vistelse.

Efter byte av hotell hamnade vi på Lenox hos Maria och hennes man. Ett fantastiskt bemötande och Maria har alltid tid med en stunds prat eller att ge tips på alla möjliga vis. Rummen är väl tilltagna och i just detta rum har vi fyra balkonger att välja mellan. Sängen är mycket bra jämfört med de vi tidigare har sovit i under våra flera resor hit till Samos. Luftkonditionering är utan extra kostnad. Vill man bo centralt med endast någon minut ner till folkvimlet i Pythagorion så är Lenox ett mycket bra alternativ. Vi är glada att få stanna ytterligare ett tag här på Samos och hos gästvänliga Maria.

 
2018-07-31

Inlägg av Miriam Z

Super nice family-run hotel

There are many options when staying in Samos and this was our third holiday on the island. If you are looking for a nice and super clean no fuzz hotel this is it. We had our own small apartment with a balcony overlooking the harbour and in five minutes we could walk there. The rooms were - like the whole hotel - refurbished a year ago and are bright and airy. You have what you need and no more. The AC worked really well which is a must during summer. We stayed at Lenox for a week and the family who runs it are so welcoming and friendly. It feels more like staying with a family than in a hotel. They even took us to the airport for free in their own car. The Lenox is situated on the main road to Pythagorion but we were not bothered by noise or traffic at all. There is no pool but considering the amazing beaches all around the island we did not miss it. And our daughters of 9 and 6 did not either even if they were disappointed at first. We highly recommend this place!