1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kouros Seasight

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Suzanne,
Malmö

+
Trevliga personalen i restaurangen. Nära läge till stranden.
-
Att inte betala för solstolar som tillhörde hotellet! Hade beställt en markterass, tydligen dubbelbokat så vi blev ”uppgraderade” till en balkong m seawiew? Såg havet bakom höga träd, sol fram till kl 20.15 på balkongen och en belyst skylt m hotellets namn som lös hela natten ovanför vår balkong. Har gjort en knäprotes operation i april och gå i trappor är inte så behagligt , därför tyckte vi att markterass passade oss bra!

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

Johan,
Västerås

+
Bra frukost. Kul att det ha lite variationer från dag till dag.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Stefan ,
Halmstad

+
Trevlig personal. Maten bra samt närhet till stranden. Så bra så vi knappt lämnade hotellet. Kan varmt rekommendera detta.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


5 av 10

,

+
Städningen
-
Heltäckande ytterdörr.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Sören,
Uppsala

+
Nära till Pool och havet
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Linda,
Lerum

+
Ett mysigt hotell med lugn atmosfär. Trevlig och hjälpsam personal. Vi var ett sällskap på 11 personer och det var inget problem att se till att vi fick äta tillsammans med mera.
-
Kylskåpet, var inget vidare. Läckte vatten. Hade även önskat att kunna få plats med något i frysfacket. En uppfräschning av duschen, kunde tex inte sätta upp munstycket utan fick hålla det hela tiden.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

Jan,

+
Mkt bra Service, bra läge vid stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Henrik,
Lerum

+
Bra service och mycket bra mat på resturangen Rummet var toppenkanon
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

Carina,
Växjö

+
-
Vatten i balja eller fotdusch när man går i till hotellet från stranden, det blir så mycket sand, tråkigt för städerskorna !,, Yogamatta i gymmet , fler vikter en "riktig" motionscykel.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

,

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

116 omdömen
Utmärkt
 
49
Väldigt bra
 
48
Bra
 
15
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-02

Inlägg av ujkob Thásos, Grekland

Grymt läge

Hotell med grymt läge och stor potential som enligt mig är inte utnyttjad till fullo. Rummen är rena och fina dock alldeles för små. Maten på hotellet är inte någon höjdare. Frukosten funkar men inte mera än så. Kvällsmat ska man inte äta på hotellet utan söka sig till staden. Personalen är för det mesta trevlig.

 
2017-10-10

Inlägg av Infol1 Sverige

Mysigt och Strandnära

Familjärt bra hotell med härlig pool och läge nära stranden. Hade rum med havsutsikt och balkong, litet kylskåp, fön fanns på rummet. Trevlig personal och bra frukost. Lite få solstolar vid poolen men gott om dem på stranden (kostade 5 euro för 2 solstolar o parasoll/dag) badskor är att rekommendera på stranden. 15-20 min promenad in till Pythagorion centrum, kostade 5 euro med taxi. Nära flygplatsen så boka inte transfer utan ta en egen taxi kostade 8-10 euro. Flygen hördes väl och flög rakt över stranden/poolen så är man ljudkänslig kan det vara störande men vi hade inga problem. Varmt på rummet nattetid då luftkonditioneringen tydligen stängdes av fr.o.m. 15/9.

 
2017-09-03

Inlägg av Tomas170 Haninge, Sverige

Sol&bad

Ett bra hotell med trevlig personal och bra läge till bad.ca 20 min promenad i lugn takt till pythagorion centrum,taxi 5 euro.vi bokade superior rum som är på bottenvåningen med solbäddar 2st.kan rekommendera detta hotel👍👍👍

 
2017-08-21

Inlägg av 864elisabetha Ystad, Sverige

Familjärt ,välskött hotell med trevlig personal.

Strandnära hotell med bra frukost och engagerad personal. Om något inte fungerade var det bara att säga till och bums var det ordnat. Städning 7 dgr/v . Flygen störde bara vid start och det var som mest 8 avgångar/dag.

 
2017-08-03

Inlägg av EmmaFolin Bromma, Sverige

Jättemysigt hotell med väldigt trevlig personal

Bodde en vecka i juli/augusti med make och barn i superior room på bottenvåningen. Jättefräscht, bra städning. Vänlig personal och bra service genomgående. Stranden bara några meter bort och personalen i poolbaren tar beställningar även där. Mycket god grekisk sallad i restaurangen.