1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Katerina

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
6,1 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


4 av 10

Bo,
Alingsås

+
Nära till bad. Bra läge och bra hotell om man ändå planerar att båtluffa till andra öar.
-
Frukost. Städning.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


5 av 10

Carin,
Brunned

+
Nära stranden o havet
-
Mer städning av rummet inkl tömning av toa-papper var dag.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Hans,
Kungälv

+
Litet,mysigt,grekiskt,FAMILJÄRT,strandläget! Hoppas Apollo kämpar för att behålla härliga Dina o Georgios på Hotell Katerina. Gärna fler rum än 5!!
-
Möljligtvis att en 2m o 100kg-bjässe hade svårt att få plats i duschen men det gick, (Grekland)

Bekräftad gäst: 2018-09-01


9 av 10

Gisela,
Kareby

+
Den personliga servicen och att jag kände mig så hemma.
-
En bäddmadrass i sängen, inte enbart undermadrassen. Det var rätt hårt att sova.

Bekräftad gäst: 2018-09-01


6 av 10

Gudrun,
Sundsvall

+
Trevliga värdar! Litet o mysigt om det är det man vill ha. Du behöver inte ta med strandhanduk det håller dom med.
-
Variation på frukosten. Tråkigt att äta samma varje dag speciellt då det inte var buffé utan man blev serverad en viss frukost. Ingen byrå eller annat att plocka upp sina kläder i fick ha allt i resväskan.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


7 av 10

Marie,
Götebirg

+
Närhet till strand, familjärt.trevligt bemötande, bra aircondition.
-
Toaletter, frukosten,

Bekräftad gäst: 2018-08-25


7 av 10

,

+
Lugnt och trevligt
-
Badrum

Bekräftad gäst: 2018-08-25


10 av 10

Tatiana,
Stockholm

+
Strandläge/ havet( rent .lungt) Värdar/ allt kan ordnas
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


8 av 10

Birgitta ,
Eslöv

+
Nära havet litet hotell med trevlig personal
-
Att ac ska ingå i standard

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

Birgitta ,
Bålsta

+
Människorna o närhet till havet
-
Sängarna

Bekräftad gäst: 2018-07-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

41 omdömen
Utmärkt
 
20
Väldigt bra
 
10
Bra
 
3
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-09-25

Inlägg av 757beritb

Semester

Ett fint litet hotel, trevliga ägare, mysiga små rum, en värdinna som månar om oss, frukost nere vid havet, helt ljuvligt, enkla lunchrätter men jättegoda, nära in till Phytagorion, ca 20 min promenad, finns inget mer att önska

 
2018-08-14

Inlägg av Lars B

Bra boende vid stranden

Litet hotell med strandläge, trevlig ägar familj, lugnt, välstädat och mysiga rum, några med bra utsikt över havet. Kan rekommendera en promenad till mysiga byn Ireon, ca 4km åt väster, följ gång och cykelvägen som följer strandlinjen och börjar vid bilvägens slut ut från Potokaki.

 
2018-07-31

Inlägg av MalinI830 Gislaved, Sverige

Litet hotell vid stranden

Närmare stranden går inte att komma. Litet hotell med enkla rum. Närheten till havet slår allt. Enkel frukost. Luftkonditionering kostar 6€ /dygn som betalas direkt till hotellet. Vi valde till havsutsikt på plats för 4 € / dygn Ett lugnt ställe 30 minuters promenad från Pythagorions hamn. Taxi kostar 5-6 € enkel resa.

 
2017-09-20

Inlägg av storken57 Göteborg, Sverige

Strandnära och lugnt läge

Om du söker lugnet med stort L, så tveka inte att boka detta hotell. Ett mysigt enkelt litet boende med endast 14 rum, alldeles vid stranden i Potokakki. Ägarinnan Dina och hennes son får dig verkligen att trivas i denna lilla oas. Frukosten är enkel och önskar man förstärka den så finns en minimarket alldeles i närheten. Enklare lunchrätter mm fanns också att köpa i "strandbaren". Den som vill uppleva mer av shopping och restauranger kan enkelt ta sig en promenad på ca 15 min in till mysiga lilla Pythagorion. Taxiresa kostar ca 5-6 €. För oss som föredrog närheten till strand o bad så var detta ställe helt perfekt. Närheten till flygplatsen som granne upplevde vi inte störande på något sätt, då endast ett fåtal flygplan landar och startar dagligen. Tack för en underbar vecka. Hit kommer vi gärna tillbaka.

 
2017-09-06

Inlägg av Mobile613869

Underbart.

Ett fantastiskt mysigt hotell precis på stranden i denna lilla mysiga ort. Ägarinnan och hennes son är så gästvänliga och trevliga. Frukosten som ingår består av mackor, marmelad, skinka och ost. Sen varierar det om man får grekisk yoghurt eller ägg upptill. Solstolarna är gratis på den privata lilla stranden om man köper något i baren/restaurangen under dagen. Rummen är bra standard på för att "bara" vara 2 stjärnor på resebyråerna. Vi bodde MIT flygplatsen men har inte störts av detta då det inte går några flyg sent på kvällarna. Här finns en del restauranger att äta på men inte jätte stort utbud. Man kan gå in till "stan" på ca 20-25 minuter, bra trottoar med belysning nästan hela vägen så ha gärna med någon form av ficklampa på vägen. Jag rekommenderar varmt detta hotell!!