Glicorisa Beach

  • Nära badviken
  • Stort poolområde
  • Rum med havsutsikt

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Stora, välkända Glicorisa Beach bjuder på en internationell atmosfär och ett mycket vackert läge på en sluttning intill den mysiga badviken. Det generösa poolområdet inbjuder till många härliga dopp och strandrestaurangen ligger precis nedanför. Och vet du vad – från uteplatsen kan du njuta av en strålande havsutsikt!


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevligt med bra service. Härlig beach. Nere vid beachen fanns en bra extern restaurang med bra m...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 162 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Glicorisa Beach ligger ca tre kilometer utanför Pythagorion, där butiker och supermarkets finns. På hotellet finns ett stort poolområde med solstolar, parasoller och poolbar. För de yngre finns en separat barnpool och en fin lekplats. Nedanför poolområdet ligger hotellets restaurang precis vid stranden och här serveras middagsbuffé med vacker utsikt. Frukost serveras vid receptionsområdet. Trappor tar dig ner till stranden och här finns solstolar och parasoller mot avgift. Du surfar med gratis wifi vid poolen och i receptionsområdet. Då hotellet ligger vackert på en höjd är det många och stora nivåskillnader på hotellområdet. Observera att vägen till centrum i Pythagorion är trafikerad och det finns bara trottoar längs halva vägen.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Luftkonditionering 1/7-31/8 och då endast vissa tider på dygnet.

Under 2017 togs roamingavgifterna bort för samtal och mobilsurf när du befinner dig utomlands inom EU, detta innebär att du surfar helt gratis. Dock ber vi dig att vara uppmärksam när du befinner dig på hotell Glicorisa Beach, då det nämligen finns en risk att bli uppkopplad mot en mast i ett annat land och därmed få höga kostnader. Detta kan ibland hända utan att man får ett SMS med information och det är därför viktigt att vara extra uppmärksam. Vi rekommenderar att du kontaktar din mobiloperatör för att se vilka regler som gäller för ditt abonnemang.

Kring hotellet är det väldigt dålig mobiltäckning, ibland nästan ingen.