Våra orter, Samos

orter sorterade efter

Pythagorion

I Pythagorion kretsar det mesta kring den hemtrevliga hamnpromenaden och sköna stranddagar. Även om orten är Samos mest turistutvecklade med barer och diskotek har man lyckats bevara den genuina atmosfären.

Läs mer om Pythagorion 10 hotell från 4 048 SEK

Votsalakia

Åk med din älskade eller ta med hela familjen på en resa till Votsalakia – en mysig och stillsam badort på västra Samos. Dagarna tillbringas med fördel på den kilometerlånga stranden och det finns gott om utflyktsmål i närheten.

Läs mer om Votsalakia 13 hotell från 3 598 SEK

Samos stad

Mysiga gågator och fina stränder – vill du strosa runt bland restauranger, butiker och små caféer i stadens gränder efter sköna stranddagar rekommenderar vi en resa till Samos stad. Staden ligger i en vacker dal intill en långsträckt bukt och bjuder på många fina vyer.

Läs mer om Samos Stad 5 hotell från 3 998 SEK

Karlovassi

Res till turistglesa Karlovassi och upptäck Samos största stad som ligger vackert i de norra delarna av ön. På sommaren förvandlas Karlovassi till en lugnare oas med det lokala folklivet i fokus, men för den som vill finns det ändå gott om barer, restauranger och caféer likväl som nattklubbar.

Läs mer om Karlovassi 3 hotell från 4 348 SEK

Kokkari

Vill du ha en lugn semester och njuta av en genuin grekisk atmosfär ska du definitivt resa till Kokkari – en liten pärla på norra Samos där man lyckats bevara känslan av en charmig fiskeby, trots att orten vuxit till sig de senaste åren.

Läs mer om Kokkari 6 hotell från 4 148 SEK