1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Topaz

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
3,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

Emma ,
Lammhult

+
Lägenhetshotell, bra att dwt finna kyl, vattenkokare, plattor mm.
-
Då det finns familjerum borde det också vara anpassat accepterat att barn bor där och är just barn. Vi blev dessvärre tillsagda och hon (ägare?personal) undrade vad vi höll på.med. Att de fått klagomål från grannar på att våra barn, 16 månader och 3,5 år var för högljuda på morgonen. Att vi skulle vara tysta till kl 8. Att vi skulle sätta barnen framför en film, så de kunde vara mer stillsamma och tysta. Jag ringde rill Apollo för att höra om de kunde begära det. De ringde upp ägaren som menade att hon var ledsen vi tog illa upp, men kontentan eftet samtalet med er var ändå vi skulle vara tysta till 8. men njuta som vanligt av semester ändå. Detta ledde till att vi absolut inte njöt. Vi kunde inte äta frukost ute på balkongen, då vi äter tidigare än 8. Vi försökte lägga energi på att få barnen att vara tysta, vilket inte är helt lätt med små barn. Att sätta dem framför barnprogram som hon föreslog, dels fanna det inget på tv:n och dels funkade inte Wifi ändå. Samt att det är rent skadligt att sätta en 16 månaders framför en skärm flera timmar.... Vi försökte så gott vi kunde, både innan och efter klagomål. Men de flesta som har barn vet att barn låter, särskilt om man som vi råkar ha ett överaktivt barn och redan kämpar mycket i vardagen. Vi var alltså Väldigt besvikna! Ha inte familjerum på ett hotell om barn inte är välkomna, gör om till ett ställe för barnfria besökare då. Städning: hade näsblod andra natten, örngott byttes aldrig. Fick inga duschhanddukar till barnen. Vilket kändes märkligt. Dessa saker anmärkte vi aldrig på då vi redan kände oss ovälkomna.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Jan-Erik,
Tranås

+
Läget samt att det har hög charmfaktor. Mycket trevlig föreståndare.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Sara,
Göteborg

+
Småskaligt lägenhetshotell som är mysigt beläget i en gränd bland lokalbefolkning. Fräsch och fin lägenhet med bra utrustning. Bra städning med rena handdukar varje dag. Gästvänlig värdinna som mötte upp vid ankomst och avfärd. Närhet till fin klapperstensstrand, små butiker och mysiga tavernor och restauranger. Vi kommer gärna tillbaka till mysiga Kokkari och trevliga Topaz.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Bo,
Söderhamn

+
-
Reception ska vara öppet hela dagarna Ej bara mellan 08 och 10 på morgonen

Bekräftad gäst: 2018-09-01


9 av 10

Lukas,
Stenungsund

+
Ordning o reda, rent och fräscht, ej slitet.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


9 av 10

Marianne,
Karlstad

+
Det låg centralt det var jättebra. Inga backar att gå i Nära till restaurangerna och bad
-
Mer mataffärer. Annars var allt bra. Vi hade ju lägenhetshotell

Bekräftad gäst: 2018-07-14


10 av 10

Tommy,
Göteborg

+
Rent o snyggt, trevliga ägare
-

Bekräftad gäst: 2018-06-23


8 av 10

Stefan,
Nässjö

+
Lugnt
-
Bättre Wifi

Bekräftad gäst: 2018-06-23


10 av 10

Eva,
Halmstad

+
Läget, rummet, mycket trevliga värdar
-

Bekräftad gäst: 2018-06-09


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

12 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
1
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-10-16

Inlägg av JanVeghel veghel

A wonderful hospitality

A clean and big apartment , with a wonderful hospitality, 30 meter from the sea but than wonderful quiet , bathroom is good sleeping is good they have the mosquito doors , which not really necessary but you can use you have the screens and you have airco , so everything well organized

 
2016-08-10

Inlägg av Monique062 Eindhoven

Very nice apparment and friendly owners

Topaz is a nice location, near to the beach and restaurants. The owners are very friendly and the apparment is specious and very clean. There is a separate bed room and a balcony. Next time I will book it again!

 
2014-07-21

Inlägg av JanVeghel veghel

Relax in the perfect way

A perfect place to relax on a perfect spot with very clean and perfect organized rooms. 40 steps from the sea, 300 steps from the center, it means very quiet. 60 steps away from the perfect restaurants and about 10 steps from a simple but perfect fresh and nice breakfast

 
2010-06-06

Inlägg av Fire-Fly87 Vancouver, Kanada

Good Hotel, friendly owner

I stayed here for 4 days in May. The owner was very friendly, and spoke very good english. The rooms were basic, the beds hard as rocks. The breakfast was just bread and jam, with tea and a juice that tasted like tang. One day there was a hard boiled egg given to us. One thing that I didn't really like was that due to the strikes in Athens we weren't able to stay for the full week. Maria didn't even give us a slight break in the price, even though we informed her we wouldn't be able to make it there in time, 3 days in advance. I know that it's business, but it sucked. I've had this happen before, and the hotelier was all too willing to help us out. I probably wouldn't stay here again, the bad beds and the way we weren't given any sort of discount for the 2 nights we weren't able to stay there- left a sour taste in my mouth.

 
2008-08-31

Inlägg av CanadaDebbie Canada

Topaz Rooms & Apartments In Kokkari

We spent four days at the Topaz Rooms & Apartments in Kokkari, Samos and only have wonderful things to say about it. It is a small inn with each room or apartment being quite separate and private. It was only built two years ago so everything is new and is kept impeccably clean. Our apartment had a separate bedroom. The sitting room with small kitchenette also had two single beds available as well as a table that could comfortably sit four. The washroom was modern and clean. The owner, Maria Partsafas was welcoming and pleasant and we enjoyed her company each morning during breakfast. We only discovered Topaz as all of the places recommended on TripAdvisor were already booked - we are very happy we found this gem of a place and will definitely go back to Topaz again.