Kundomdömen om Olympia Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 44 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Carin,
Göteborg

+
Bra läge ,litet,vacker trädgård,rent,.Sittkudden till utemöbeln.
-
Skriv på er hotell beskrivning att vissa lägenheter ligger i total skugga o mörker hela dygnet. En sådan hade vi. Mkt besviken. Ytterdörr kan inte vara öppen ,katter och andra djur kommer in. Rabatt utanför är katt toalett. Fruktansvärt lyhört när gäster ovanför flyttar sina möbler mitt i natten. Sätt filttassar på alla möbler. Dåligt att det inte går att välja balkong utan det är ett lotteri. Vi såg oss sitta på en balkong med massa blommor runt oss - i sol. Blev så besviken.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Mira,
Repfennig

+
Det underbara läget, vacker hotellomgivning, bra service! Hotellet var otroligt bra.
-
Sängarna var lite hårda, och att air condition inte ska stå rakt över en av sängarna.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

Anne-li,
Landvetter

+
Allt! Bott där i många år!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

Filippa,
Stockholm

+
Bra läge med närhet till allt. Hotellet hade även en trevlig liten trädgård.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Anna,
Västerås

+
-
Mjukare sängar och dubbelsäng istället för två enkelsängar.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

Atle,
Fredrikstad

+
Hyggelig personale og generelt et kjempehyggelig hotell,med et vakkert uteområde
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


8 av 10

Lisa,
LIDKÖPING

+
Lungt o skönt. Bra läge. Familjärt.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Karin,

+
Läget, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Gad,
Varberg

+
Rum och personal
-
Något större frukost,frukt m.m

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

Bengt,
Mölnlycke

+
Dess charm. Det lugna läget och dom vackra blommorna Mycket vänlig personal.
-
WiFi på rummet hade varit bra.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

44 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
10
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2011-08-07

Inlägg av dotea57 Kokkari, Grekland

Mycket trevligt, kommer att bo där om vi återkommer till Kokkari

Bra läge, rent, fräscht, lugnt, inget buller från trafiken, mkt trevlig hotellmanager. Promenad avstrånd till bra restauranger och fina bad.

 
2018-06-11

Inlägg av stephy08081 Cardiff, Storbritannien

Girls Holiday.

The rooms were lovely. self catering so wasn’t so bad. although it was just strange going in to the room and not having any soaps, hand washes or any small shampoos? we didn’t have anything to wash our dishes with an the room wasn’t equipt with all the main accessories it did it would come with. Deposit we got back which was fine and the staff were lovely, i would stay here again as there wasn’t much wrong with it. the food was okay, the only thing is we went during the bee season so there so was sooo many. overall it was okay. i would stay again. just maybe not in august.

 
2017-06-04

Inlägg av kalamies Kokkari, Grekland

Lovely place

Absolutely Greek way hotel!! Clean! Greek hospitality! Nice people! Thanks for all wonderful days you made our holidays better!! I am sure we come back in July!! All these words have been described by some elderly friends that I could not write a review for this excellent hotel in Kokkari!!

 
2016-10-06

Inlägg av olgaxen Amsterdam, Nederländerna

The best accomodation in Kokkari, Samos, Greece

Olympia Village is an appartment complex. We have been for the 3rd time to Olympia Village in September 2015. The accommodation is very good: very cosy, clean, lovely garden and near the beach, very friendly staff. Olympia Village is a family business with a "personal touch": from d delicious breakfast with homemade cakes to self-embroidered curtains. The staff speaks excellent English, French, Dutch and German. From many tourists we heard that Olympia Village for years is the best accommodation in Kokkari, we absolutely agree!

 
2016-08-29

Inlägg av Maja K

Lovely garden and lovely owner

We visited with our little girl who is two years old, and the staff made both her and us feel very welcome. The hotel itself was very nice; quiet, extremely clean and set in a beautiful garden. Air con was very efficient. Only little drawback was that the beds was a little hard for our taste and the wifi not good in the rooms. I would very much recommend this hotel for anyone seeking a vacation in a relaxing and friendly environment.