1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Olympia Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Atle,
Fredrikstad

+
Hyggelig personale og generelt et kjempehyggelig hotell,med et vakkert uteområde
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


8 av 10

Lisa,
LIDKÖPING

+
Lungt o skönt. Bra läge. Familjärt.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Karin,

+
Läget, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Gad,
Varberg

+
Rum och personal
-
Något större frukost,frukt m.m

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

Bengt,
Mölnlycke

+
Dess charm. Det lugna läget och dom vackra blommorna Mycket vänlig personal.
-
WiFi på rummet hade varit bra.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Ånders,
Norrtälje

+
Bra och fina rum.
-
Mjukare sängar. Airkondition blåsandes åt annat håll än rakt mot sängen.

Bekräftad gäst: 2018-09-01


9 av 10

Eva,
Höör

+
Fick rummet direkt vid ankomst Fin balkong att sitta på både morgon och kväll.
-
Tycker inte om delade täcken och lakan. Rum med balkong är riktigt bra. Bor gärna på hotellet igen men skulle gärna vilja veta när jag bokar om det ör balkong eller uteplats som gället, vi tycker inte uteplatserna/altanerna är lika trevliga.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


10 av 10

Petra,
Stockholm

+
Ingenting att klaga på! Fantastisk trädgård och mysigt att somna till ljudet av havet. Lugn och skön atmosfär och jättetrevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

Magnus ,
Falun

+
Familjärt, fräscht och underbart lugnt och massa massa blommor.
-
Att det finns en skylt så man hittar till hotellet där transferbussen släppet av i kokkari.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


9 av 10

Erik,
Göteborg

+
Ägarinnan
-

Bekräftad gäst: 2018-08-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

43 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
9
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2011-08-07

Inlägg av dotea57 Kokkari, Grekland

Mycket trevligt, kommer att bo där om vi återkommer till Kokkari

Bra läge, rent, fräscht, lugnt, inget buller från trafiken, mkt trevlig hotellmanager. Promenad avstrånd till bra restauranger och fina bad.

 
2018-06-11

Inlägg av stephy08081 Cardiff, Storbritannien

Girls Holiday.

The rooms were lovely. self catering so wasn’t so bad. although it was just strange going in to the room and not having any soaps, hand washes or any small shampoos? we didn’t have anything to wash our dishes with an the room wasn’t equipt with all the main accessories it did it would come with. Deposit we got back which was fine and the staff were lovely, i would stay here again as there wasn’t much wrong with it. the food was okay, the only thing is we went during the bee season so there so was sooo many. overall it was okay. i would stay again. just maybe not in august.

 
2017-06-04

Inlägg av kalamies Kokkari, Grekland

Lovely place

Absolutely Greek way hotel!! Clean! Greek hospitality! Nice people! Thanks for all wonderful days you made our holidays better!! I am sure we come back in July!! All these words have been described by some elderly friends that I could not write a review for this excellent hotel in Kokkari!!

 
2016-10-06

Inlägg av olgaxen Amsterdam, Nederländerna

The best accomodation in Kokkari, Samos, Greece

Olympia Village is an appartment complex. We have been for the 3rd time to Olympia Village in September 2015. The accommodation is very good: very cosy, clean, lovely garden and near the beach, very friendly staff. Olympia Village is a family business with a "personal touch": from d delicious breakfast with homemade cakes to self-embroidered curtains. The staff speaks excellent English, French, Dutch and German. From many tourists we heard that Olympia Village for years is the best accommodation in Kokkari, we absolutely agree!

 
2016-08-29

Inlägg av Maja K

Lovely garden and lovely owner

We visited with our little girl who is two years old, and the staff made both her and us feel very welcome. The hotel itself was very nice; quiet, extremely clean and set in a beautiful garden. Air con was very efficient. Only little drawback was that the beds was a little hard for our taste and the wifi not good in the rooms. I would very much recommend this hotel for anyone seeking a vacation in a relaxing and friendly environment.