1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Athena

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


4 av 10

Marika,
Löddeköpinge

+
Det sentralla läget
-
En liten uppfräschning

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Birgitta ,
Alingsås

+
Den trevliga personalen.
-
Sätt upp något mellan balkongerna. De är så små och ligger precis intill varandra och man kanske inte alltid vill dela allt med grannarna,

Bekräftad gäst: 2019-06-01


9 av 10

Marie,
Järfälla

+
Sängarna var mycket bättre än andra hotell dom jag varit på i kokkari
-
Kylskåp ska ingå tycker jag

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Curre,
Sundbyberg

+
Personalen, servicen och läget
-
Nix

Bekräftad gäst: 2019-05-25


7 av 10

Ulla,
By Kyrkby

+
Nära till havet, bra pool.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


8 av 10

Peter ,
Härnösand

+
Läget.pool området,pool bar. Bra frukost.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Christer,
Mariestad

+
Läget, nära till stranden
-
Inte så hårda sängar

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

Mats,
Gävle

+
Läget, personalen
-
Större frukostutbud

Bekräftad gäst: 2018-09-15


6 av 10

Marie,
Mariestad

+
Trevlig personal, rent och snyggt.
-
Mjukare sängar. Frukostägg som inte är gröna.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


5 av 10

Ulrika,
Nyköping

+
Läget
-
Inkludera AC och kylskåp i priset

Bekräftad gäst: 2018-09-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

70 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
23
Bra
 
9
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-08-06

Inlägg av suncitylove Sverige

Mycket bra mellanklasshotell

Tredje gången vi bor på Athena och denna gång var den bästa. Frukosten var så mycket bättre än de förra gångerna. Nu fanns det grekisk youghurt varje dag med honung och fruktsallad. Dessutom fanns det grövre brödsorter att välja på och melon så gott som dagligen. Personalen var jättegulliga och trevliga, alltid med ett leende på läpparna. Vi kommer tillbaka!

 
2016-09-16

Inlägg av emberntsson Göteborg, Sverige

Mycket trivsamt hotell.

Vi tillbringade 2 veckor på hotell Athena. Slutet av augusti och början av september. Vi trivdes så bra. Personalen erbjöd oss nytt rum i markplan eftersom dom såg att jag hade svårt att gå i trappan.Fick hjälp att flytta resväskorna till det nya rummet. Alla var så vänliga och hjälpsamma. Perfekt städning och god frukost på balkongen. Vi planerar att åka igen samma tid nästa år. Perfekt väder varmt men inte för varmt.

 
2016-07-09

Inlägg av Pinacolada9 Göteborg

Ej att rekommendera

Hotellet har ett väldigt bra läge i Kokkari. Nära till stranden och restauranger. Omgivningen på hotellet är fin med blommor och liknande. Tyvärr är rummen dåligt städade. Vi hade spindelväv överallt, tom under madrassen och i taken. Damm och smuts över hela golvet speciellt i hörnen. Handdukar och renbäddat fick vi en gång under vistelsen och det var dag 2. Vi "lyckades" byta rum efter lite tjat för första rummet var i markplan och helt invaderat av myror tom inne i badrummet. Poolen var vi vid varje dag, men vi såg aldrig någon städa den och det märktes tyvärr. Bra med solstolar och det fanns även poolbar. Under vistelsen upplevde vi även viss nonchalans och otrevligt bemötande från personal på hotellet. Skulle inte återvända hit och inte heller rekommendera det till någon annan.

 
2015-10-15

Inlägg av Britt H Mariestad, Sverige

Ett vanligt hotell med bra läge

Hotellet har vanlig standard. Inget extra, men heller inte dåligt. Det är läget och alla blommor som är det bästa. Samt att det är väldigt rent! När vi var där, var vi bara 2 familjer som kom från Sverige. De flesta som bodde på hotellet kom från Tyskland. Jag vet inte om det är likadant jämt. Så det fanns tyska tv-kanaler m m. Men man bor nära havet samt en trevlig havsbar som heter "Profile". Den kan jag verkligen rekommendera. Mysig personal som servar dig hela tiden, vid havet. Hotellets frukost var inget att längta efter. De varvade med ägg, yoghurt och rispudding. Samt fanns rostat bröd med "saft".

 
2015-08-09

Inlägg av Jennifer M

Mysigt hotell!

Hotell med perfekt läge, precis på andra sidan stranden och nära till restauranggatan. Trevlig och tillmötesgående personal. Mysiga utedelar med träd och blommor. Bra rum med ac och wifi. Trevligt poolområde med bar och en bra frukostbuffé.