Kundomdömen om Athena

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 72 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

christer,
mariestad

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

Helene,
Lundsbrunn

+
Läget
-
Skulle vara skönt med en bäddmadrass!!!

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

Helena,
Örby

+
Läget.
-
Lite variation på frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


5 av 10

Eva,
Halmstad

+
-
Mycket tråkigt att behöva betala för kylskåp, ska ingå. Tråkig enahanda frukost. Fick ett bra rum men tråkig utsikt från balkongen. Oangagerad personal.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


7 av 10

Elinor,
Borlänge

+
Läget är perfekt
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

katarina,
stockholm

+
Bra läge. Stor pool.
-
Någon som gjorde rent poolen vore toppen då det låg endel skräp på botten som såg lite oinbjudande ut. Duschen på rummet var gammal och sliten, svårt att ställa in lagom varmt vatten och strålen var som ett lätt sommarregn.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

Camilla,
Göteborg

+
Läget och poolen, där det är lä om det blåser mycket vid stranden. Trevlig och hjälpsam personal, speciellt den gulliga kvinnan i poolbaren! Bra priser i poolbaren. Helt ok frukost. Mysigt med mycket växter och grönska inne på hotellområdet. Bra sängar för att vara Grekland.
-
Låg vägg mellan balkongerna som sitter ihop, så man satt precis bredvid grannarna. 71 euro för ac, kylskåp och safetybox för en vecka, kändes lite dyrt, plus att det borde istället ingå i betalningen för resan direkt till Apollo. Rätt lyhört.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Erica,
Göteborg

+
Väldigt trevlig och hjälpsam personal. Bra faciliteter och rum.
-
Kanske baka in antingen ac:n eller annat i det fasts priset eller sänka priserna då det blev dyrt att betala gör alla tillägg. Kyl borde man inte behöva betala extra för.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


6 av 10

Marianne,
Stockholm

+
Frukost och poolbar
-
Hur kan man ta betalt för kylskåp när det inte finns kök???? Dörren gick i lås och min dotter blev inlåst i rummet - borde sees över.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

charlotte,

+
Fridfullt, läget restauranggatan/nära stranden, lugnt vid poolen
-
Onödigt/störande med musik i poolbaren. De som vill har ju med egen spelare/hörlurar nuförtiden. Borde vara rökfritt inne och ute. Störande med (tyska) grannar som rökte på uteplatsen bredvid vår. Bruk av kyl och AC borde ingå i priset! Vattenkokare på rummet

Bekräftad gäst: 2019-07-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

72 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
24
Bra
 
10
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-08-01

Inlägg av 136matsl Samos stad, Grekland

Världsresenär

Trevligt hotel med bra läge.frukost helt ok. Bra för barnfamiljer, egen pool, därtill proffsig ”Madonna ” i baren som dessutom spelade i min värld kanonmusik. Ccr, Stones mm från denna era 😃litet minus för tilläg för det mesta bl.a ac

 
2018-08-06

Inlägg av suncitylove Sverige

Mycket bra mellanklasshotell

Tredje gången vi bor på Athena och denna gång var den bästa. Frukosten var så mycket bättre än de förra gångerna. Nu fanns det grekisk youghurt varje dag med honung och fruktsallad. Dessutom fanns det grövre brödsorter att välja på och melon så gott som dagligen. Personalen var jättegulliga och trevliga, alltid med ett leende på läpparna. Vi kommer tillbaka!

 
2016-09-16

Inlägg av emberntsson Göteborg, Sverige

Mycket trivsamt hotell.

Vi tillbringade 2 veckor på hotell Athena. Slutet av augusti och början av september. Vi trivdes så bra. Personalen erbjöd oss nytt rum i markplan eftersom dom såg att jag hade svårt att gå i trappan.Fick hjälp att flytta resväskorna till det nya rummet. Alla var så vänliga och hjälpsamma. Perfekt städning och god frukost på balkongen. Vi planerar att åka igen samma tid nästa år. Perfekt väder varmt men inte för varmt.

 
2016-07-09

Inlägg av Pinacolada9 Göteborg

Ej att rekommendera

Hotellet har ett väldigt bra läge i Kokkari. Nära till stranden och restauranger. Omgivningen på hotellet är fin med blommor och liknande. Tyvärr är rummen dåligt städade. Vi hade spindelväv överallt, tom under madrassen och i taken. Damm och smuts över hela golvet speciellt i hörnen. Handdukar och renbäddat fick vi en gång under vistelsen och det var dag 2. Vi "lyckades" byta rum efter lite tjat för första rummet var i markplan och helt invaderat av myror tom inne i badrummet. Poolen var vi vid varje dag, men vi såg aldrig någon städa den och det märktes tyvärr. Bra med solstolar och det fanns även poolbar. Under vistelsen upplevde vi även viss nonchalans och otrevligt bemötande från personal på hotellet. Skulle inte återvända hit och inte heller rekommendera det till någon annan.

 
2015-10-15

Inlägg av Britt H Mariestad, Sverige

Ett vanligt hotell med bra läge

Hotellet har vanlig standard. Inget extra, men heller inte dåligt. Det är läget och alla blommor som är det bästa. Samt att det är väldigt rent! När vi var där, var vi bara 2 familjer som kom från Sverige. De flesta som bodde på hotellet kom från Tyskland. Jag vet inte om det är likadant jämt. Så det fanns tyska tv-kanaler m m. Men man bor nära havet samt en trevlig havsbar som heter "Profile". Den kan jag verkligen rekommendera. Mysig personal som servar dig hela tiden, vid havet. Hotellets frukost var inget att längta efter. De varvade med ägg, yoghurt och rispudding. Samt fanns rostat bröd med "saft".