1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Archangelos Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,9 / 10
Service
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Marita,
Lidköping

+
Mysigt,mycket vänligt bemötande och läget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Bengt,
Linköping

+
Servicen, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Ann-Christin ,
Åland

+
Underbar atmosfär. Så trevlig personal❤️
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Lars,
Tvååker

+
Bröd varje morgon på dörrhandtaget. Ac säkerhetsbox allt utan extra kostnad till ok med behövde vi inte betala hotell skatten. Mycket hög service nivå.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Carina ,
Lödöse

+
Mysigt och fruktansvärt trevlig personal och ögare
-
Skulle vilja haft frukost på hotellet

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Kenth,
Olofstorp

+
Gästvänlighet man känner sig sedd och välkommen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

,

+
Allt, fantastiskt läge, fina omgivningar, lugnt och bra service. Mycket bra städat.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


9 av 10

Kjell ,
Ljusdal

+
Personligt
-
Skönare stolar på balkongen

Bekräftad gäst: 2018-08-25


8 av 10

Lena,
Örby

+
Servisen
-
Det var kackerlackor i badkaret, varje morgon och det vsr inte en utan ett tjugotal, var inte trevligt, tyvärr drar det ner helhetsintrycket.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


10 av 10

Lena,
Skebobruk

+
Allt, underbar personal, fantastisk service
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-08-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

50 omdömen
Utmärkt
 
45
Väldigt bra
 
4
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-03-11

Inlägg av 870pian

Ett familjärt och trevligt hotell som måste upplevas

Vi hade länge sökt ett hotell var utöver det vanliga, inte stort men familjärt. Detta hotell var verkligen familjärt. Vi blev mötta vid bussen av en kille som tog våra väskor. På rummet fanns en flaska vin, färsk frukt och bakverk. En flaska vatten i kylskåpet. Färska blommor varje dag. Välutrustad kök, allt fanns. Varje morgon hängde på dörren en tygpåse med färskt bröd. Städningen var utmärkt. En restaurang som tillhörde Archangelos Village, Grandmas home, där man kunde äta frukost samt låna solstolar gratis. Vi kan varmt rekommendera detta hotell. Och att det var sköna sängar.

 
2018-09-10

Inlägg av Kjell N Ljusdal, Sverige

Ett familjärt och trevligt hotell som måste upplevas.

Vi hade länge sökt ett hotell som var utöver det vanliga, inte stort men familjärt. Detta hotell var verkligen familjärt. Vi blev mötta vid bussen av en kille som skulle ta våra väskor. På rummet fanns det en flaska vin, färsk frukt och bakverk. En flaska vatten i kylskåpet. Färska blommor varje dag. Väl utrustat kök, "allt" fanns. Varje morgon hängde det en tygpåse med bröd utanför dörren. Städningen var utmärkt. En restaurang som hörde till Archangelos Village, Grandma´s Home där kan man äta frukost samt låna solstolar alldeles gratis. Vi kan varmt rekommendera detta hotell OCH att det var sköna sängar.

 
2018-08-19

Inlägg av 64anettes

Bästa boendet i Kokkari!

Sköna sängar. Välstädat. Nya ”handduksdjur” varje dag. Välkomspresent på rummet när vi kom, likör, frukt, en flaska vatten i kylskåpet. Färska frallor hängde på dörren varje morgon. Den nya hotellskatten behövde vi inte betala. Mysig altan med en massa grönska. Kan varmt rekommendera. Trevliga ägare som verkligen månar om sina gäster.

 
2018-07-22

Inlägg av Klas F Göteborg, Sverige

Trevligt och fint hotell

Jag tycker inte om hotell som ingår i kedjor för de är i allmänhet så likformiga och anonyma. Detta kan man verkligen inte säga om Archangelos Village. Det har en mycket egen prägel och är förtjusande i alla sin små egenheter. Läget är fint men inte perfekt. Det som saknas är utsikt över havet men det är bara några stenkast bort. Utomhusmiljön är fin med massor av blommor och andra utsmyckningar åt husets ena sida. På baksidan är det någon odling som är fin men det fanns också en skräphög med diverse i som inte förgyllde utsikten. Rummen som vi tilldelas är mycket fina med god kvalitet på möbler och annat. Vi är tre personer och vi får två toaletter varav en med badkar och dusch. Inredningen är grekisk med många små fina detaljer. Servicen måste beskrivas särskilt. Den vara mycket god och speciell. Efter första natten påtalade jag några små brister och de var åtgärdade när vi kom från stranden. Mycket bra. Städningen av rummet var en upplevelse. Varje dag när man kom tillbaka fanns det nya blommor och några nya konstverk gjorda av handdukarna. Mycket trevligt. Bröd levererades varje morgon hängande på din dörr. Ja detta hotell rekommenderas varmt.

 
2018-06-29

Inlägg av 322DirkW Jörlanda, Sverige

Avslappnad boende i trevlig miljö

Kan bara bekräfta de tidigare bedömningar! Allt som beskrivs finns även 2018. Våra stora barn uppskattade dessutom det lilla gymmet medan vi vuxna simmade varje morgon i det kristallklara och rena havet. Att fixa egen frukost är ingen problem, det finns gott om skuggiga uteplatser. Personalen är otroligt lyhört och serviceminded.