Samaina Port

  • Precis vid hamnen i Karlovassi
  • Rum med havsutsikt
  • Nära till restauranger och caféer

Beläget mellan de grönskande bergen och Egeiska havet hittar du Samaina Port som bjuder på vackra utsikter. Här bor du precis vid hamnen i Karlovassi med gångavstånd till ett par restauranger och caféer. Boka ett dubbelrum med havsutsikt för att njuta av vågornas skvalp från rummet.


Rumstyper

Dubbelrum i etage för 2-3 personer/2-4 personer. Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer. Enkelrum för 1 person.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 19 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Samaina Port i Karlovassi bjuder på sköna utsikter över det Egeiska havet och bergen. Här har du nära till sköna dopp i havet då stranden ligger en kort promenad bort. Vill du besöka den kända Potamistranden är det bara att hoppa på hotellets gratisbuss som erbjuder transfer dit en gång per dag. Lockar poolhänget kan du besöka systerhotellet Samaina Inns palmkantade poolområde.

Du surfar med gratis wifi på rummen och hotellets reception är öppen några timmar på dagen samt eftermiddagen. Karlovassis hamn väntar direkt utanför dörren och här hittar du flera restauranger och barer som bjuder på en trevlig kväll. Centrum i Karlovassi ligger ca 1,5 kilometer bort med mysiga smågator, caféer och folkliv. Ljud från hamnen kan uppfattas som störande.

Måltider

Frukostbuffé.