1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Samaina Inn

 • Strandnära All Inclusive-hotell
 • Barnanpassade bufféer
 • Grekiska temakvällar

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

All Inclusive-hotellet Samaina Inn på Samos ligger i turistglesa i Karlovassi. Hotellet ligger precis intill en liten stenstrand och har en palmkantat poolområde med en pool även för de yngsta. På hotellet anordnas flera aktiviteter som cykelturer, vattengympa och underhållning. Passa på att öva på serven med gratis tennis.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn/1-3 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Bra mat och god atmosfär
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 319 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Samaina Inn i Karlovassi på Samos är beläget intill havet och har ett trevligt poolområde med egen barnpool. Gratis solstolar och parasoller finns vid poolområdet. Hotellet ligger nära en liten stenstrand, solstolar och parasoller finns att hyra på stranden. För att nå stranden måste en väg korsas.

Det finns en bufférestaurang på hotellområdet som serverar frukost, lunch och middag. Buffé med olika teman 3 ggr/vecka. Hotellet har också en snackbar där det serveras enklare rätter. Hotellet erbjuder grekisk livemusik en gång per vecka.

Presentbutik. Lekplats och barnklubb i hotellets regi (fyra timmar per dag, sex dagar i veckan från och med juni). Gratis sportaktiviteter såsom ett enkelt fitnesscenter, tennis, basket och bordtennis. Yoga och vattengympa. Olika aktivitetsprogram varje vecka. Cykel finns att hyra i receptionen och hotellet erbjuder även cykelturer i området. Underhållning flera gånger i veckan från och med juni. Gratis wifi i allmänna utrymmen och vid poolområdet. Från hotellet är det ca 3 kilometer till den kända stenstranden Potami. Hotellet erbjuder transfer till Potamistranden en gång per dag från måndag-fredag. Närmsta sandstrand är Phili Ammos som ligger ca 40 minuter med bil från Samaina Inn. Genomfartstrafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frukost, kl. 7.15-11.00.
 • Glass till barnen, kl. 11.00-17.00.
 • Kakor eller snacks, kl. 11.00-18.00.
 • Lunchbuffé, kl.12.00-14.00.
 • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30.
 • Obegränsat med förfriskningar (vatten serveras i glas), öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-22.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.