1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Samaina Inn

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 172 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Ronny,
Borås

+
Bra mat och god atmosfär
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

Marie,
Göteborg

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

Yvonne,
Falkenberg

+
Servicen och gästfriheten. Maten va god också samt närheten till havet.
-
Lättare renoveringar.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

Karina ,
Bor

+
Maten va jätte god och mycket variation
-
Inga förbättringar men det borde bra ifall man har en synlig klocka när man är i poolen så man har koll på tiderna man ska äta eller passa deras aktiviteter. Alla går inte runt med en klocka i handen eller mobilen.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


7 av 10

Kitty,
Trelleborg

+
Mycket god mat.
-
Bilderna på hotellet var väldigt missvisande. Poolområdet kändes mycket mindre än vad det ser ut på bilderna. Poolen och antalet solstolar kändes även väldigt litet i antal till lägenheter som fanns på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

Jan,
Uppsala

+
Glad och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

Patrik,
Täby

+
Service
-
Mer variation på maten. Godare vin, speciellt rödvinet. Solstolarna vid stranden borde vara kostnadsfria.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


6 av 10

Jessica,
Malmö

+
Personalen i matsalen och barerna var väldigt trevlig.
-
Solstolarna vid stranden kostar 2,5€ per solstol och dag vilket är märkligt när man har all inclusive. Musiken i matsalen är väldigt stressande och många gånger städar personalen av borden innan man hunnit äta färdigt. Vid ett tillfälle hade vi gått iväg för att ta efterrätt och när vi kom tillbaka var bordet redan avdukat (dvs man hade till och med tagit bort duken). Det är väldigt få aktiviteter varje dag och underhållningen på kvällarna var inte speciellt bra. Det som i hotellbeskrivningen benämns som ”gym” är ett rum i källaren med väldigt lite träningsutrustning och den kombinerade kabelmaskinen är trasig. Det finns bara en uppsättning hantlar och dessa måste man själv ”bygga om” hela tiden för att använda olika vikter. En väldigt stor besvikelse när man är träningsintresserad och har utgått ifrån att hotellet faktiskt har ett gym. Detta kan inte ens räknas som ett träningsrum. Wifit på hotellet är riktigt dåligt och fungerar endast om man använder det mitt i natten eller kvällstid.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Eva ,
Stockholm

+
-
Bättre foton som stämmer överens med verkligheter på nätet.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


5 av 10

Rolf,
Göteborg

+
Städning och ljusa rum
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

319 omdömen
Utmärkt
 
174
Väldigt bra
 
103
Bra
 
28
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-07

Inlägg av Marie D

God mat

Vi blev mycket överraskade. Vid incheckning fick vi ett rum med havsutsikt, underbart! Rent och fräscht överallt. Maten var i en klass för sig, perfekt! Lagat från grunden, härliga grekiska rätter med god smak. Vi längtade varje dag efter både frukost, lunch och middag bara för att det var så gott. Fri transfer till stranden. Den var en mycket fin stenstrand med kristallklart vatten.Stranden närmast hotellet, ca 20 meter var också ok. Det fanns en liten hamn och ett litet torg i byn. Är du ute efter god mat, bra service och avkoppling då kommer du hamna rätt, vi kommer mer än gärna tillbaka.

 
2019-08-03

Inlägg av anderse517

Bra hotell i dålig omgivning

Mycket vänlig och trevlig personal som är hjälpsamma på alla sätt. Wi-fi fungerar mycket dåligt (suger fullständigt..). Bra mat. Hotellet är fräscht men ligger i ett område/stad/by som är allt annat än trevligt. Slitet område med övergivna hus och ruffigt. Stranden likaså ruffig och vill Du inte enbart bada i poolen (Du måste vara uppe ganska tidigt för att ”paxa” solstol..) behöver Du hyra bil/mc för att ta Dig till ”riktiga” stränder. Finns några riktigt fina med kristallklart vatten inom 20-55 min avstånd med bil. Det finns en transferbuss som går från hotellet till en annan strand ca 10 min bort (fin strand). Den går kl 10 men tar inte många passagerare så räkna med lång kötid. Den går tillbaka redan vid kl 13 så ganska värdelöst arrangemang egentligen. Man kan ta lokalbuss kl 18 hem som passar bättre i tid. Kostade 2 eur per person. Vi kommer inte tillbaka trots den trevliga personalen.

 
2019-08-02

Inlägg av Filip K

Vet inte om man ska åka hit me en hel familj

Vi kom hot på en lörda. Lite senare i veckan så skulle vi gå till baren å beställa lite cola, så står det en tjej i baren som e väldigt otrevlig å som inte gillar barn// på alvar ett familje hoten där bartendern inte gillar barn🤯🤯

 
2019-06-12

Inlägg av hejabois Kolmården, Sverige

Skön avkoppling

Hotell i Karlovasi beläget vid stranden. Vi hade all inklusive och maten var riktigt bra. Stor variation och gott. Stranden utanför hotellet var ok men vi tog hotellets buss till Potami beach. Valde där att hoppa av vid Hippys beach. Gratis solstolar om man beställer en drink. Mysigt med många sitt och viloplatser. Goda drinkar och mat. Ta med badskor (gäller i hela området) stenrik botten. Kristallklart vatten. Hotellet har fin pool , rena snygga hotellrum med balkong. 100 meter från hotellet kan ni prova vin. 7 sorter för 1 €.

 
2018-09-30

Inlägg av misskatta Kungsbacka, Sverige

Herr&Fru

Hotellet var fint, poolen var mindre än det såg ut på bilderna på hemsidan Vi var lite missnöjda med vårt rum som var strax ovanför köket & detta innebar att allt köksos samt högljudda kockar blev ett störade moment när man vilke sitta på balkongen och chilla, med att läsa en bok. Personalen var dock väldigt förstående och hjälpsamma. Eftersom det var fullbokat, fick vi vänta på att få byta rum 4 dagar. Maten var jättebra, fint upplägg och inget fattades.Rödvinet var dock ett minus.Det vita var dock helt ok. Att man inte fick "paxa" solstolar med att sätta en handuk på stolen i gryningen respekterades inte,trots att det stod att personalen skulle ta bort handdukarn hände inte det en enda gång under vår vistelse, vilket innebar att samma personer "ägde" sina solstolar under hela veckan. Nått som vi upplevde borde förbättras, var att det borde finnas en avdelning ute för rökare! Vi som inte röker, fick välja att sitta inne, för att slippa sitta och äta frukost med folk som rökte runt omkring. Sist men inte minst, borde man inte snåla med duschkrämen. Den pyttelilla flaskan räckte inte för 2 personer för en dag.Kanske skulle vara bättre att ha en pumpflaska på väggen istället? Väldigt proffesionelt av chefen när alla skulle sitta inne och äta,pga vädret. Bord dukades upp lite här&var så man slapp vänta 40 minuter på nästa sittning.Bra jobbat!