1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Samaina Inn

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Eva ,
Stockholm

+
-
Bättre foton som stämmer överens med verkligheter på nätet.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


5 av 10

Rolf,
Göteborg

+
Städning och ljusa rum
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


2 av 10

Josefina,
Stockholm

+
-
Trevligare personal, all inclusive var under all kritik dålig variation, all mat smakade det samma varje dag

Bekräftad gäst: 2019-07-06


7 av 10

Gun,
Göteborg

+
Rummen, kocken som stod ute i restaurangen och lagade mat va den enda maten som kan klassas som god.
-
Bättre mat, kortare transfer (stod och sades 1h men tog ca 2,5h). Mer info om vad som finns att göra och se i närheten samt rekomendationer om biluthyrning redan innan resan, kanske även borde finnas någon shuttle till närliggande städer/stränder.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

Petra,
Tranås

+
Rent, snyggt, god mat
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


8 av 10

Roger,
Västerås

+
Rent och snyggt
-
Lite mer flexibilitet vad det gäller frukost/lunch i samband med utflykter.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


8 av 10

Mats,
Grycksbo

+
-
Mer underhållning/aktiviteter både dagtid och framförallt kvällar

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Annelie,
Huskvarna

+
Personalen Maten Poolområdet Närhet till havet och stadsbebyggelse
-
Rökfritt på hela hotellet Ingen tid på all inklusive, ex 22.00 är för tidigt. Glass till alla. Alkoholfria drinkar Fler platser/bord till uterestaurangen på kvällen

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Annette,
Malmö

+
Mat, personal, pool
-
Ett fungerande gym då det var många maskiner som ej fungerade.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Rickard,
Stockholm

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

305 omdömen
Utmärkt
 
167
Väldigt bra
 
99
Bra
 
25
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-06-12

Inlägg av hejabois Kolmården, Sverige

Skön avkoppling

Hotell i Karlovasi beläget vid stranden. Vi hade all inklusive och maten var riktigt bra. Stor variation och gott. Stranden utanför hotellet var ok men vi tog hotellets buss till Potami beach. Valde där att hoppa av vid Hippys beach. Gratis solstolar om man beställer en drink. Mysigt med många sitt och viloplatser. Goda drinkar och mat. Ta med badskor (gäller i hela området) stenrik botten. Kristallklart vatten. Hotellet har fin pool , rena snygga hotellrum med balkong. 100 meter från hotellet kan ni prova vin. 7 sorter för 1 €.

 
2018-09-30

Inlägg av misskatta Kungsbacka, Sverige

Herr&Fru

Hotellet var fint, poolen var mindre än det såg ut på bilderna på hemsidan Vi var lite missnöjda med vårt rum som var strax ovanför köket & detta innebar att allt köksos samt högljudda kockar blev ett störade moment när man vilke sitta på balkongen och chilla, med att läsa en bok. Personalen var dock väldigt förstående och hjälpsamma. Eftersom det var fullbokat, fick vi vänta på att få byta rum 4 dagar. Maten var jättebra, fint upplägg och inget fattades.Rödvinet var dock ett minus.Det vita var dock helt ok. Att man inte fick "paxa" solstolar med att sätta en handuk på stolen i gryningen respekterades inte,trots att det stod att personalen skulle ta bort handdukarn hände inte det en enda gång under vår vistelse, vilket innebar att samma personer "ägde" sina solstolar under hela veckan. Nått som vi upplevde borde förbättras, var att det borde finnas en avdelning ute för rökare! Vi som inte röker, fick välja att sitta inne, för att slippa sitta och äta frukost med folk som rökte runt omkring. Sist men inte minst, borde man inte snåla med duschkrämen. Den pyttelilla flaskan räckte inte för 2 personer för en dag.Kanske skulle vara bättre att ha en pumpflaska på väggen istället? Väldigt proffesionelt av chefen när alla skulle sitta inne och äta,pga vädret. Bord dukades upp lite här&var så man slapp vänta 40 minuter på nästa sittning.Bra jobbat!

 
2018-08-05

Inlägg av Moka-6901 Sverige

Blandad upplevelse

Vi fick ett bra välkomnande med erbjudande med dryck direkt vid ankomst, direkt vidare till lunch enkel incheckning, all info om hotellet finns på tv, vi var lite vilsna först var vi hade vårt rum, lite besviken på utsikt först riktning mot Potami sen kändes den helt ok fast hade gärna en våning upp, vi hade extrasäng på rummet som var stenhård men ordades direkt efter kontakt med reception, vi tyckte att maten var ok mot andra all inklusive hotell vi bott på olika teman under veckan samt underhållning, minus på det röda vinet, verkade vara fler som tyckte det för det vita tog slut i tappen ett par gånger. Poolen upplevs mycket större på bilder än i verkligheten svårt att få plats både där och vid hav om man inte lägger ut tidigt på morgonen ett stort minus tyckte vi, bollspel i pool var också negativt när den är liten. Ingen strandbar men man får hämta vid hotellet tvärs över gatan, det kostar 2,50 euro för solstol vid havet. - frappe ingår inte i all inklusive Vi hyrde bil en dag ett tips på glass restaurang finns en på vänstersidan innan vägen går till Manolates, den var toppen tyckte vi, Phytagorion var också mysigt med flera ställen. Samos är en fin ö med många höga berg.

 
2018-08-03

Inlägg av Annika I

Helt ok rum, bra mat

Vi hade All Inclusive men det spelade ingen roll när vi åt så kom personalen och dukade av innan vi svalt sista tuggan, även om vi sa att vi inte var klara så stod de där och väntande, mat ro fanns inte så stressade hela tiden.

 
2017-10-03

Inlägg av inmaho2013 Sala, Sverige

Verkligen semester

Mycket trevligt hotell och personal. Rent och fräscht, bra städat. Varierande och god mat, lite dåligt med matplatser ute, ville man sitta ute och äta då fick man vara där när restaurangen öppnade. Finns inte just nåt att göra i omgivningarna så det blev verkligen en vilsam semester. Nära till havet, bara på andra sidan gatan. Rekomenderar att ta med badskor. - mycket dåligt att hotellet tog betalt för solstolarna vid stranden när vi hade all inclusive.