1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Samaina Inn

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Annika,
Mellerud

+
Fantastisk personal. Så trevliga å vänliga. Att man kunde skoja lite.
-
Byt ut alla hårtorkar. Dom va så dåliga. Byt även ut ljuset i badrummen när man är över 50 år så krävs bättre belysning.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Susanne,
Alingsås

+
Allt var MYCKET bra!! Första gången med all inclusive och blev positivt överraskad av variationen på maten. Väldigt trevlig personal.
-
Någon mer undehållning eftersom det inte fanns så mycket i närområdet. Hade gärna sett att det var lite dansmöjligheter någon kväll mm

Bekräftad gäst: 2018-09-29


7 av 10

Matilda,
Enköping

+
Barnvänligt och många solstolar. Bra tjej på barnpassningen.
-
Någon mer barnrätt på menyn . Skulle kunna haft pannkakor varje frukost . Fler aktiviteter. Även bättre information om centrum som va bättre än väntat när vi väl kom dit .

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Marie,
Stockholm

+
Servicen
-
Fler utflykter som utgår närmare från hotellet, och då tänker jag båtutflykt. För att slippa bussresan på 1.30 - 2 timmar.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

,

+
Personalen var mycket trevligt och hjälpsamma.
-
Hotellet passade inte så bra när man åker med barn. Mycket tråkigt att våra barn fick skäll av andra resenärer när dom lekte i poolen. Tyvärr kommer vi aldrig åka tillbaka.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


6 av 10

Veronica,
Ljungby

+
-
Bättre mat, någon åtminstone engelsktalande kanal ( BBC kom när vi varit där 13 av 14 dagar ) med filmer, eller serier. Något mjukare sängar.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Dan-Ove,
Gnosjö

+
Det var en familjär stämning på hotellet. Mycket bra mat. Rent och snyggt. Bra underhållning
-
Resan från flygplatsen till hotellet tog för lång tid, många omvägar. Hemresan var mycket bättre.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

Bo,
Stockholm

+
Rent och snyggt samt jättetrevlig personal.
-
Skällande hundar nattetid var mycket störande.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

Ingela,
Lödöse

+
-
Tillgång till kaffe vid lunch och middag i matsalen. Någon kväll kunde man ordna knattedisco.

Bekräftad gäst: 2018-09-01


9 av 10

Topias ,
Fagersta

+
Mycket bra mat.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

296 omdömen
Utmärkt
 
161
Väldigt bra
 
97
Bra
 
24
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-09-30

Inlägg av misskatta Kungsbacka, Sverige

Herr&Fru

Hotellet var fint, poolen var mindre än det såg ut på bilderna på hemsidan Vi var lite missnöjda med vårt rum som var strax ovanför köket & detta innebar att allt köksos samt högljudda kockar blev ett störade moment när man vilke sitta på balkongen och chilla, med att läsa en bok. Personalen var dock väldigt förstående och hjälpsamma. Eftersom det var fullbokat, fick vi vänta på att få byta rum 4 dagar. Maten var jättebra, fint upplägg och inget fattades.Rödvinet var dock ett minus.Det vita var dock helt ok. Att man inte fick "paxa" solstolar med att sätta en handuk på stolen i gryningen respekterades inte,trots att det stod att personalen skulle ta bort handdukarn hände inte det en enda gång under vår vistelse, vilket innebar att samma personer "ägde" sina solstolar under hela veckan. Nått som vi upplevde borde förbättras, var att det borde finnas en avdelning ute för rökare! Vi som inte röker, fick välja att sitta inne, för att slippa sitta och äta frukost med folk som rökte runt omkring. Sist men inte minst, borde man inte snåla med duschkrämen. Den pyttelilla flaskan räckte inte för 2 personer för en dag.Kanske skulle vara bättre att ha en pumpflaska på väggen istället? Väldigt proffesionelt av chefen när alla skulle sitta inne och äta,pga vädret. Bord dukades upp lite här&var så man slapp vänta 40 minuter på nästa sittning.Bra jobbat!

 
2018-08-05

Inlägg av Moka-6901 Sverige

Blandad upplevelse

Vi fick ett bra välkomnande med erbjudande med dryck direkt vid ankomst, direkt vidare till lunch enkel incheckning, all info om hotellet finns på tv, vi var lite vilsna först var vi hade vårt rum, lite besviken på utsikt först riktning mot Potami sen kändes den helt ok fast hade gärna en våning upp, vi hade extrasäng på rummet som var stenhård men ordades direkt efter kontakt med reception, vi tyckte att maten var ok mot andra all inklusive hotell vi bott på olika teman under veckan samt underhållning, minus på det röda vinet, verkade vara fler som tyckte det för det vita tog slut i tappen ett par gånger. Poolen upplevs mycket större på bilder än i verkligheten svårt att få plats både där och vid hav om man inte lägger ut tidigt på morgonen ett stort minus tyckte vi, bollspel i pool var också negativt när den är liten. Ingen strandbar men man får hämta vid hotellet tvärs över gatan, det kostar 2,50 euro för solstol vid havet. - frappe ingår inte i all inklusive Vi hyrde bil en dag ett tips på glass restaurang finns en på vänstersidan innan vägen går till Manolates, den var toppen tyckte vi, Phytagorion var också mysigt med flera ställen. Samos är en fin ö med många höga berg.

 
2018-08-03

Inlägg av Annika I

Helt ok rum, bra mat

Vi hade All Inclusive men det spelade ingen roll när vi åt så kom personalen och dukade av innan vi svalt sista tuggan, även om vi sa att vi inte var klara så stod de där och väntande, mat ro fanns inte så stressade hela tiden.

 
2017-10-03

Inlägg av inmaho2013 Sala, Sverige

Verkligen semester

Mycket trevligt hotell och personal. Rent och fräscht, bra städat. Varierande och god mat, lite dåligt med matplatser ute, ville man sitta ute och äta då fick man vara där när restaurangen öppnade. Finns inte just nåt att göra i omgivningarna så det blev verkligen en vilsam semester. Nära till havet, bara på andra sidan gatan. Rekomenderar att ta med badskor. - mycket dåligt att hotellet tog betalt för solstolarna vid stranden när vi hade all inclusive.

 
2017-10-01

Inlägg av 777fiaf Zanzibars stenstad (Mji Mkongwe), Tanzania

Jätte trevligt och bra hotell

Vi var ett gäng på 18 personer som alla är mycket nöjda med vår semester på Samos och Samaina inn. Maten var fantastisk och personalen gjorde allt för att vi skulle ha det bra. Härliga danskvällar blev det också 👍😄 vi kan varmt rekommendera detta hotell. Med vänlig hälsning, Johansson/Flink