Samaina Inn

  • Strandnära All Inclusive-hotell
  • Barnanpassade bufféer
  • Grekiska temakvällar

All Inclusive-hotellet Samaina Inn på Samos ligger i turistglesa i Karlovassi. Precis intill finns en liten stenstrand och hotellets palmkantade poolområde har en pool även för de yngsta. På Samaina Inn anordnas flera aktiviteter som cykelturer, vattengympa och underhållning. Passa på att öva på serven med gratis tennis.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Dubbelrum, direkt havsutsikt för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Familjerum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen och helheten, rent fint, trevligt...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 338 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Samaina Inn i Karlovassi på Samos är beläget intill havet och har ett trevligt poolområde med egen barnpool, samt gratis solstolar och parasoller. Alldeles vid hotellet, över vägen, finns en liten stenstrand med solstolar och parasoller att hyra. Ungefär 3 kilometer bort ligger den kända stenstranden Potami och Samaina Inn erbjuder transfer hit en gång per dag från måndag till fredag. Vill du sola på en sandstrand kan du besöka stranden Phili Ammos som ligger ca 40 minuter med bil på Samaina Inn.

Bufférestaurangen på Samaina Inn serverar frukost, lunch och middag med olika teman 3 ggr/vecka. Är du sugen på något lätt finns en snackbar som serverar enklare rätter. En gång per vecka bjuder hotellet på grekisk livemusik.

För den som vill träna finns en gratis enkelt fitnesscenter, tennis, basket och pingis. Hotellet erbjuder även olika aktivitetsprogram varje vecka, som yoga och vattengympa. Cykel finns att hyra i receptionen och hotellet erbjuder även cykelturer i området. För barn finns lekplats och barnklubb i hotellets regi (fyra timmar per dag, sex dagar i veckan från och med juni). Från och med juni erbjuder hotellet underhållning flera gånger i veckan. Gratis wifi i allmänna utrymmen och vid poolområdet. Genomfartstrafik utanför hotellet. Samaina Inn ligger i Karlovassis hamn och här finns ett trevligt utbud av restauranger och barer.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frukost, kl. 7.15-11.00.
  • Glass till barnen, kl. 11.00-17.00.
  • Kakor eller snacks, kl. 11.00-18.00.
  • Lunchbuffé, kl.12.00-14.00.
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30.
  • Obegränsat med förfriskningar (vatten serveras i glas), öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-22.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Säsongsinformation

Dubbelrum, direkt havsutsikt går att boka först till sommaren 2021.