Kundomdömen om Erato

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 2 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
5,5 / 10
Mat och dryck
 
5,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Christel,
Stockholm

+
Trevlig personal och rent och fräckt.Nära till stranden och restauranger.
-
Vattenkokare så man kan koka en kopp kaffe.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Linda,
Åland

+
Att det var rent, tyst och lugnt.
-
Det skulle varit bra om personalen i receptionen skulle informerat om att man fick använda poolen på Samian Mare vilket inte gjordes. Och jag missat det i beskrivning på hemsidan.Receptionen är öppen mellan 08.30-17 och inte 8-17 som står i er beskrivning.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

40 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
12
Bra
 
3
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-21

Inlägg av Lindas7474 Åland, Finland

Ett litet mysigt hotell

Ett litet trevligt hotell nära stranden/hamnen. Vänlig personal och speciellt de som städade rummen, alltid med ett leende på läpparna! Rummen städades alla dagar samt byte av handdukar. Bra frukost med mycket att välja på serverades på närliggande hotell Samian Mare. Finns bara personal i receptionen mellan klockan 08.30-17.00 och därefter kan man kontakta personal på Samian Mare. Det kostar 6 euro/dag att hyra parasoll och två solstolar på stranden som tillhör Samian Mare hotell. Vi hade rummet ut mot vägen men stördes inte nämnvärt av trafiken utan sov gott på nätterna😊 Fanns även två kuddar att välja på, en lite mjukare och en som var lite hårdare/fastare. Kan rekommendera detta hotell till dom som vill ha ett lite enklare boende.

 
2019-09-19

Inlägg av KAeker Karlsruhe, Tyskland

Clean rooms, friendly stuff but nothing more

Our room was at 2nd floor with see view and other 2 rooms next to us were taken by group of girls??? Or they were cows with human costumes, we are not very sure. Because they were keep running between rooms, screaming, braying, roaring whole night long. At the beginning, because of weird voices we thought that animals broke in, it could not be otherwise. At one point i decided to go there and ask them to be quiet. What i saw was girls partying at hotel corridor in their underwear. There were noone in charge at the hotel to deal with those weird girls. Profile there is very low...

 
2019-08-13

Inlägg av Nadide Mine M

Disappointed

This place is not a hotel. This is a backyard shed of another hotel. It is very clean but therd is no service other than morning room cleaning. There are tables and chairs but no one for service, there is a reception desk but after 5,30, no one is there. There is a bar but apperently it is for decoration purposes since there is no one there either. Do not bother ringing the reception, you will not be answered. I have never stayed in a place like this before and I hope I will not ever.

 
2019-06-10

Inlägg av pelin a

Perfect choice in Karlovassi !

Friendly staff , clean room , perfect location very nice breakfast. We stayed 5 nights everything was perfect . you are taking the breakfast at the next hotel. you can take an excellent breakfast .thank you

 
2018-07-14

Inlägg av Gabriel_Patru Bukarest, Rumänien

Excellent choice to stay in Karlovasi

Me and my girlfriend stayed in Erato hotel for 7 days and it was perfect. Everyday the room was cleaned, the people from the hotel were very nice to us and always ready to help us if we needed something. The beach is very close to the hotel (approx 100m), you have a market near the hotel (approx 500m) and lots of restaurants (taverna). If you go to Karlovasi i suggest to rent a car and visit nearby towns (Kokkari, Potami, Pythagoreio etc), you won't regret it. 100% would recommend this hotel to anyone and i will definitely come back next year!