Kundomdömen om Riviera (Rhodos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 169 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
6,3 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

Emma ,
Stockholm

+
Läget och rent
-
Efter så otaliga kundomdömen om att sängarna är riktigt dåliga så borde hotellet ta till sig den kritiken och göra nåt åt saken. Sängen var under all kritik, hård och fjädrar i madrassen kändes - bäddmadrass saknades. Jag var där sista veckan innan de stänger för säsongen och det märktes på personalen. De var väldigt ointresserad av mig som gäst.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


7 av 10

Å Margareta,
Jättendal

+
Läget, städningen
-
Bättre sängar, bättre tv

Bekräftad gäst: 2019-10-13


6 av 10

Suzanne,
Tullinge

+
Utsikten från balkongen. Centralt läge i staden.
-
Frukosten är inte bra. Härsket smör och en del gammalt. Ganska mycket att välja på men inte mycket som är gott. Bättre med färre val men att det som finns är gott. T ex istället för 6 sorters marmelad i engångsförpackningar satsa på hemkokt av lokal frukt. Billigare och godare! Större variation - t ex ägg - inte bara stekta/kokta. Äggröra, äggröra med tomat...köket behöver lite kärlek! Bort med engångsförpackningarna!

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

Pirkko,
Stockholm

+
Havsnära
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Pekka,
Stockholm

+
Läget,Trevlig personal och jättebra städning.
-
Bättre belysning i badrummet.Mer eluttag i rummet särskilt vid "sminkbordet".Gärna safety box och vattenkokare på rummet. Mer yoghurt att välja på och något mer pålägg ex.salami.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


9 av 10

Jorma,
Stockholm

+
Läge och service
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


8 av 10

Peter,
Tomelilla

+
Läget
-
Bättre belysning på toaletten svårt att se när man rakar sig med hyvel

Bekräftad gäst: 2019-09-15


7 av 10

Thomas,
Köpenhamn

+
Läget
-
Hotellet tog dyrt betalt för AC - borde ingå. Sängmadrasserna dåliga/gamla. Hårda och man kände resårbotten när man låg, som att ligga på ett tvättbräde.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

,

+
Läget
-
Ta ut badkaren Högre o bättre sängar Det så kallade kaffet

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

Patrik,

+
Läget, närhet till allt
-
Frukostutbudet och fräscheten i det som fanns. Mycket var "gammalt" och lite ofräscht

Bekräftad gäst: 2019-09-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

87 omdömen
Utmärkt
 
11
Väldigt bra
 
31
Bra
 
25
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-04-25

Inlägg av Per6666 Vänersborg, Sverige

Kallt på rummet

Detta Hotellet är så där kallt på rummet i april månad så AC behövs inte nu i alla fall Frukosten är väl okey. Men turistskatten var dyr tycker jag 21 euro för en person Men trevlig personal är det Lite trångt för solstolarna. Och kan blåsa rätt bra på balkongen om det är fel vind för man vill ju sitta på balkongen och ta en stänkare

 
2018-10-16

Inlägg av ingbrittm2015 Norrtalje, Sverige

Pensionär

Bra hotell nära havet. Trevliga rum. Rent och snyggt. Frukosten helt godkänd. Snyggt upplagd och fräscht..Väldigt trevlig personal. Alla hälsade när man möttes. Helt ok pool med solstolar. Ett hotell jag gärna rekommenderar.

 
2017-10-19

Inlägg av KerstinTJohnsson Sala, Sverige

Bra läge på den något blåsiga sidan.

Bra hotell med trevlig personal, bra frukost och ett underbart läge.Hyfsad städning och ett stort + för ny rena handdukar varje dag.Hade sen utcheckning men kunde behålla rummet för en liten summa. Nära till det mesta typ stranden, restauranger, barer och butiker.

 
2017-07-21

Inlägg av Mattias K

Absolut inte värt pengarna

De har dragit ner på allt de kan, AC ingår inte och kostar 7 euro per natt, wifi ingår inte heller som det står utan måste betalas för. Sängarna är dålig kvalite och man känner vartenda fjäder samt att man får ett lakan som täcke. Frukosten som man får på morgonen är inte heller något vidare. Det är ett litet utbud. Låt er inte luras av att det är apelsinjuice till exempel då det är någon typ av läsk eller jäst apelsinjuice(testade dock flera dagar) Vill ni ha ett hotel värt pengarna så finns det på andra sidan, dvs inte windy beach.

 
2017-07-06

Inlägg av E4900ZAjuliag Falkenberg, Sverige

Finns nog bättre hotell för samma prisklass

Allt som bör förbättras är: AC ska ingå det kostade 7 euro per dag. Trevligare personal. Parasoll vid poolen. Ärligare städerskor som säger till om dom tagit sönder något. En hel sminkpallett förstörd och bevisat att de va städerskorna då paletten låg på bordet och det va kvar smink på golvet. Städerskorna menade att det kanske var vinden men hur kan då paletten kommit upp på bordet igen? Dessutom svor dom på grekiska och blev upprörda när vi frågade om det var dom. Frukosten hade helt okej utbud förutom att de serverade mögliga mackor en dag. Det var även svartmögel i badrummet. Det som var bra med hotellet var att de städade varje dag och bytte lakan samt handdukar. Välj även havsutsikt.