Kundomdömen om Riviera (Rhodos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,1 av 10 baserat på 158 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Peter,
Tomelilla

+
Läget
-
Bättre belysning på toaletten svårt att se när man rakar sig med hyvel

Bekräftad gäst: 2019-09-15


7 av 10

Thomas,
Köpenhamn

+
Läget
-
Hotellet tog dyrt betalt för AC - borde ingå. Sängmadrasserna dåliga/gamla. Hårda och man kände resårbotten när man låg, som att ligga på ett tvättbräde.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

,

+
Läget
-
Ta ut badkaren Högre o bättre sängar Det så kallade kaffet

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

Patrik,

+
Läget, närhet till allt
-
Frukostutbudet och fräscheten i det som fanns. Mycket var "gammalt" och lite ofräscht

Bekräftad gäst: 2019-09-15


5 av 10

Jeanette ,
Karlstad

+
Inga trappor in till entreén, bra läge
-
Dåligt med förvaringsutrymmen, mycket fick ligga kvar i resväskan inte kul när man är borta i 2 veckor. Krokar så att man kan hänga upp bad/handväskor kläder som är använda. Eluttag vid spegelbordet. Ta bort stora klumpiga stolar som tar plats, att man kolla i rummen för praktiska ändamål. Luftkondisoneringen skulle ha ingått i hotellpriset varför är det så olika på öarna??

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

,

+
Lagom stort och närhet till allt!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


4 av 10

Catarina,
Karlskrona

+
Utsikten
-
A-condition kan ingå i kostnaden. Sängarna, ingen bäddmadrass, nedlegad så till den milda grad att man kände varenda resårfjäder. Lyhört, de 3 första dagarna hörde jag våra grannar prata, precis som de satt i vårt rum.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


5 av 10

Cilia,
Stockholm

+
Utsikten
-
Bättre frukost, ingen kostnad för AC, att städerskorna inte ska rota runt i ens resväska, trevligare personal.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


7 av 10

Myra,
Skärhamn

+
-
-
Hos er stog det att det fanns aircondition och wi-fi på rummen, men det framkom ej att man måste köpa till det på hotellet för att ha tillgång till dessa. Tycker det borde stå på er hemsida om hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-06-26


5 av 10

Jenny,
Göteborg

+
Läget
-
Få ta med kompisar upp på rummet, Fixa svampen o mögel vid badrumsfönstret, skönare sängar!!!!!

Bekräftad gäst: 2019-06-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

86 omdömen
Utmärkt
 
11
Väldigt bra
 
30
Bra
 
25
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-04-25

Inlägg av Per6666 Vänersborg, Sverige

Kallt på rummet

Detta Hotellet är så där kallt på rummet i april månad så AC behövs inte nu i alla fall Frukosten är väl okey. Men turistskatten var dyr tycker jag 21 euro för en person Men trevlig personal är det Lite trångt för solstolarna. Och kan blåsa rätt bra på balkongen om det är fel vind för man vill ju sitta på balkongen och ta en stänkare

 
2018-10-16

Inlägg av ingbrittm2015 Norrtalje, Sverige

Pensionär

Bra hotell nära havet. Trevliga rum. Rent och snyggt. Frukosten helt godkänd. Snyggt upplagd och fräscht..Väldigt trevlig personal. Alla hälsade när man möttes. Helt ok pool med solstolar. Ett hotell jag gärna rekommenderar.

 
2017-10-19

Inlägg av KerstinTJohnsson Sala, Sverige

Bra läge på den något blåsiga sidan.

Bra hotell med trevlig personal, bra frukost och ett underbart läge.Hyfsad städning och ett stort + för ny rena handdukar varje dag.Hade sen utcheckning men kunde behålla rummet för en liten summa. Nära till det mesta typ stranden, restauranger, barer och butiker.

 
2017-07-21

Inlägg av Mattias K

Absolut inte värt pengarna

De har dragit ner på allt de kan, AC ingår inte och kostar 7 euro per natt, wifi ingår inte heller som det står utan måste betalas för. Sängarna är dålig kvalite och man känner vartenda fjäder samt att man får ett lakan som täcke. Frukosten som man får på morgonen är inte heller något vidare. Det är ett litet utbud. Låt er inte luras av att det är apelsinjuice till exempel då det är någon typ av läsk eller jäst apelsinjuice(testade dock flera dagar) Vill ni ha ett hotel värt pengarna så finns det på andra sidan, dvs inte windy beach.

 
2017-07-06

Inlägg av E4900ZAjuliag Falkenberg, Sverige

Finns nog bättre hotell för samma prisklass

Allt som bör förbättras är: AC ska ingå det kostade 7 euro per dag. Trevligare personal. Parasoll vid poolen. Ärligare städerskor som säger till om dom tagit sönder något. En hel sminkpallett förstörd och bevisat att de va städerskorna då paletten låg på bordet och det va kvar smink på golvet. Städerskorna menade att det kanske var vinden men hur kan då paletten kommit upp på bordet igen? Dessutom svor dom på grekiska och blev upprörda när vi frågade om det var dom. Frukosten hade helt okej utbud förutom att de serverade mögliga mackor en dag. Det var även svartmögel i badrummet. Det som var bra med hotellet var att de städade varje dag och bytte lakan samt handdukar. Välj även havsutsikt.