1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Riviera (Rhodos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
6,0 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Marita,
Skuts

+
läget o eftermiddag sol på balk
-
Bättre belysning i badrum

Bekräftad gäst: 2018-10-10


10 av 10

Gunnel,
Upplands Väsby

+
Rent, fräscht, välstädat (speciellt toan) bäddmadrasser saknades men vi fick det direkt när vi bad om det. Allt över förväntan!
-
Egentligen ingenting, möjligen lite snabbare bortplock av disk under frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


7 av 10

Anna,
Färjestaden

+
Nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


6 av 10

Elisabeth,
Stockholm

+
Havutsikten
-
Bättre variation på frukosten

Bekräftad gäst: 2018-10-04


8 av 10

Agneta,
Ramlösa

+
Trevlig personal
-
Sängarna behöver bytas ut. Stora knölar mitt i sängen. Samma varje år, vi varit där.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Marita,
Gävle

+
Läget och den trevliga personalen.
-
Det skulle inte vara helt fel om det kunde sätta upp lite krokar på rummen är man tre tjejer så vill man kunna hänga upp lite saker i bland. det finns ju gott om plats på väggarna i rummet.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Pekka,
Stockholm

+
Läget och personalen
-
Bättre belysning i badrummet

Bekräftad gäst: 2018-09-23


4 av 10

Jessica,
Trelleborg

+
Trevlig personal å god frukost. Nära till stranden.
-
Informationen vid första mötet. Samt att där var mögel i taket utanför mina vänners rum samt i deras dusch. Luktade även mögel i foajén. Jag och en vän kände av detta. Har även foto på det. Själv är jag astmatiker å detta var inte så bra för min allergi.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


8 av 10

Peter,
Tomelilla

+
Nära havet
-
Nya sängar

Bekräftad gäst: 2018-09-16


9 av 10

Henrik,
Väse

+
Utsikten
-
Madrasser till sängarna och nått mer till frukost

Bekräftad gäst: 2018-09-13


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

80 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
29
Bra
 
24
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-10-16

Inlägg av Ing-Britt M

Pensionär

Bra hotell nära havet. Trevliga rum. Rent och snyggt. Frukosten helt godkänd. Snyggt upplagd och fräscht..Väldigt trevlig personal. Alla hälsade när man möttes. Helt ok pool med solstolar. Ett hotell jag gärna rekommenderar.

 
2017-10-19

Inlägg av KerstinTJohnsson Sala, Sverige

Bra läge på den något blåsiga sidan.

Bra hotell med trevlig personal, bra frukost och ett underbart läge.Hyfsad städning och ett stort + för ny rena handdukar varje dag.Hade sen utcheckning men kunde behålla rummet för en liten summa. Nära till det mesta typ stranden, restauranger, barer och butiker.

 
2017-07-21

Inlägg av Mattias K

Absolut inte värt pengarna

De har dragit ner på allt de kan, AC ingår inte och kostar 7 euro per natt, wifi ingår inte heller som det står utan måste betalas för. Sängarna är dålig kvalite och man känner vartenda fjäder samt att man får ett lakan som täcke. Frukosten som man får på morgonen är inte heller något vidare. Det är ett litet utbud. Låt er inte luras av att det är apelsinjuice till exempel då det är någon typ av läsk eller jäst apelsinjuice(testade dock flera dagar) Vill ni ha ett hotel värt pengarna så finns det på andra sidan, dvs inte windy beach.

 
2017-07-06

Inlägg av E4900ZAjuliag Falkenberg, Sverige

Finns nog bättre hotell för samma prisklass

Allt som bör förbättras är: AC ska ingå det kostade 7 euro per dag. Trevligare personal. Parasoll vid poolen. Ärligare städerskor som säger till om dom tagit sönder något. En hel sminkpallett förstörd och bevisat att de va städerskorna då paletten låg på bordet och det va kvar smink på golvet. Städerskorna menade att det kanske var vinden men hur kan då paletten kommit upp på bordet igen? Dessutom svor dom på grekiska och blev upprörda när vi frågade om det var dom. Frukosten hade helt okej utbud förutom att de serverade mögliga mackor en dag. Det var även svartmögel i badrummet. Det som var bra med hotellet var att de städade varje dag och bytte lakan samt handdukar. Välj även havsutsikt.

 
2016-10-18

Inlägg av Kenneth_1223 Fagersta, Sverige

Trevligt mindre hotell

Trevligt, fint hotell. Mycket trevlig personal. Bra service. Fint läge vid stranden. Minus är att hotellets bar ligger öppen mot lobbyn. Något hårda sängar. Åker gärna tillbaka. Utmärkt centralt läge med gångavstånd till allt.