Kundomdömen om Rhodos Horizon City

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

1802 omdömen
Utmärkt
 
936
Väldigt bra
 
583
Bra
 
201
Mindre bra
 
59
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2019-09-08

Inlägg av Y3284IRlisak Örebro, Sverige

Bra all inclusive hotell

Bra all inclusive hotell. Men förvänta er inte för mycket! Bra variation på maten i buffén. Men det mesta var dåligt kryddat. Det var även dåligt skyltat med vad som var vad. Ni behöver inte prova att äta i á la carte restaurangen. Det var inte värt det! Minst lika bra mat på buffén! Jag tycker det var dåligt att man ej fick dricka mousserande vin innan 17.00. Man fick inte heller ta med sig vanliga glas upp på rummet och dricka lite. Då fick man endast plastglas, vilket inte är så gott till vin/bubbel. Trevlig personal och bra städning. Ta med egen tvål/schampoo. De är dåliga på att fylla på! Många trasiga solstolar vid poolen och mycket paxande redan vid 8 på morgonen. Vid två tillfällen gick personalen och plockade bort de som hade paxat.

 
2019-09-07

Inlägg av 747kjellk Sundsvall, Sverige

Bästa hotellet

Bodde på Horizon för andra året i rad, och det har inte blivit sämre. Mat, dryck, städning och service är mycket bra, många i personalen är kvar från föregående år. Det enda som man skulle kunna klaga på är om ni ska under hållning i baren så måste ni ordna någon form av ljudabsorbenter i t.e.x i taket för det blir väldigt skråligt ljud som det är nu. Annars var vi helnöjda, och vi kommer att återvända hit fler gånger, möjligen redan till nästa sommar.

 
2019-09-07

Inlägg av Camilla S

Fint hotell men tråkig mat

Riktigt fint hotell men maten blir riktigt tråkig efter ett tag, vi var där i två veckor och första veckan var maten okej men andra veckan blir det riktigt tråkigt då maten är exakt lika dan hela tiden. Ala carten hade exakt samma mat Som serverades uppe i buffén så fanns ingen idé att äta där nede. Man borde istället ha något typ av tema så maten är helt annorlunda, det var många andra gäster som sa samma som vi så personalen sprang uppe i buffén och jagade gäster till ala Carten. Väldigt Små och trånga hissar var det även, två stycken så man fick vänta evigheter för att kunna ta hissen. Drinkarna var goda med otroligt starka så man kunde inte ens dricka vissa av dom då dom smakade otroligt mycket sprit och många som paxade solstolarna, så man fick gå upp tidigt för att man skulle ha en chans.

 
2019-08-22

Inlägg av K7099KKtonyw Stockholm, Sverige

Super kala

Mkt bra hotell som ligger perfekt . Egen privat Stor strand .. Resturangen håller bra klass på maten och personalen är underbara . Ni kommer möta en underbar man där . Mr. Konstantinos .. En som alltid ser till allas bästa . Efharisto poli Konstantinos and staff Tony / Veronica

 
2019-08-07

Inlägg av Jocke L Avesta

Besvikelse

En rejäl besvikelse med vistelsen är det bestående minnet av detta hotell, som har mängder av fina omdömen som gjorde att vi valde just detta hotell. Hotellet är modernt och välstädat men personalen verkar inte riktigt förstå för vems skull de är där. Maten var i mångt väldigt tråkig, smaklös, ofta helt okryddad, och fantasilös. Varje dag såg uppläggningarna likadana ut så vi valde redan efter ett par dagar att äta ute på stan istället. Vinerna i självserveringsmaskinen smakade som billigt hemkört vin och ölen man hade var blaskig och dåligt kolsyrad. Drinkarna i barerna var fantasilösa skapelser som vi oftast lämnade utan att dricka upp dem. Poolområdet mellan hotellkomplexen är trångt och krig utbröt exakt 8.00 varje morgon om de åtråvärda platserna. Det var nästan komiskt att bevittna. Den övre poolen är instängd av hotellet och en mur mot en väg och också där en trängsel om de få solsängar som finns. Vi valde stranden där blåsten svalkade på hotellets strandavsnitt. Tyvärr kan vi inte rekommendera detta hotell med gott samvete.