Kundomdömen om Rhodos Horizon City

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

1889 omdömen
Utmärkt
 
980
Väldigt bra
 
613
Bra
 
212
Mindre bra
 
61
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2019-11-16

Inlägg av Roving18071511854

Födelsedagsfirande med vänner

Vi valde detta fina hotell (då Beach hotell) där vi överraskade våra reskompisar 1989. Supernöjda med våra 14 dagar och fick ett festligt 80-årsfirande av vår reskompis Anita!! Ett jättestort Tack till underbara o glada Marie i restaurangen som satte guldkant på våran semester❤ Vill också nämna dig varma grekiska kvinna som serverade vid bord 4! Första gången med all inklusive för oss och vi är toppennöjda!Återkommer i sept-20 med våra döttrar. Ses då, hälsar Birgitta 73.

 
2019-10-20

Inlägg av realisten67 Strängnäs, Sverige

Nåja.

När vi anlände fick vi inte rummet vi hade betalat för. Vi blev placerade på ett hotell som ligger bakom Horizon. Fick ingen vettig förklaring på varför. Vi misstänkte överbokning vilket sedan bekräftades av vårt resebolag. Så klart blev vi besvikna. Kändes som att vi inte kunde börja bo "på riktigt". Man vill ju få det man betalar för, speciellt när man betalar extra för havsutsikt. Vi fick flytta till rummet, som vi skulle ha haft från början, 12.30 dagen efter. Även två andra svenskar råkade ut för samma sak samtidigt som oss. Har hotellet satt detta i system för att få in mer pengar? Personal: svenska Marie i restuarangen/baren var fantastisk! Hjälpsam och glad, härligt person! I restaurangen fanns en man som stod och härjade med personalen. Till på det var någon kvinna från huvudkontoret som härjade ännu värre, skickade ut en hel trave tallrikar och liknande. Inte trevligt att se som gäst. Antar att det ska visa på att hög kvalité kvalité hålls men det blir bara löjligt. Mannen och kvinnan stod ofta och pratade, så ofta att vi gäster började undra om dem hade ett förhållande. I Sunset bar jobbade en man som utstrålade att vi enbart var jobbiga som kom dit. Inte ett hej eller ett leende. Kanske dags att byta jobb? Finns det då något positivt? Jodå, när vi väl fick rummet var det fint, sängarna var mycket bekväma. Att ett hotell håller med vatten på flaska är inte vanligt. Maten var ok. Skulle jag rekommendera detta hotell? Är tveksam till det tyvärr.

 
2019-10-18

Inlägg av marielW2065AJ

Utmärkt läge.

Börjar med det som är bra. Stora fräscha ytor att röra sig på. Det finns tre pooler på hotellet & en strand i nära anslutning, vilket vi valde att vara på. Perfekt med en strandbar i anslutning & fräscha toaletter på stranden. Rummet är rent och städas dagligen. Supertrevlig personal! Läget är perfekt med gångavstånd till Rhodos old Town samt barer & restauranger om man vill slippa all-inklusive buffén. Ang de olika bufféerna som serveras så gör det ingen besviken då det finns allt att välja mellan. Det är dock det som drar ned betyget lite. Stor buffé som dock är lite varierande men ändå rätt smaklös. Hade stora förhoppningar på à la carte menyn men även den en riktig besvikelse. Synd, för den hade kunnat bli riktig mat. Genomsnittsåldern på detta hotell kan troligen vara runt 60+.

 
2019-10-14

Inlägg av 467annika50 Trollhättan, Sverige

Hur bra hotell som helst!

Skriver detta nu men vi var här i maj månad. Allt var bra t om sköna sängar! Underbara städerskor. Nära till stranden med gratis solstolar och även här all inclusive med både lättare mat och dryck! Bra underhållning på kvällarna med riktigt hålligång (givetvis beror det på vilket sällskap man är i) underhållning på båda hotellen. Goda drinkar även om de inte innehåller speciellt mycket alkohol. Vin serverades även på lunch, drickbart. Vita dukar på borden hela tiden. Jättegoda efterrätter och bakelser. Fräsch mat.

 
2019-10-08

Inlägg av ElectraSweden Bjurholm, Sverige

Perfekt för en slö semester

Så härligt hotell! Fina rum, vi hade bokat ett med havsutsikt och det fick vi valuta för. Hamnade några våningar upp ovanför receptionen, och utsikten var magisk. Blev inte störd av trafiken. Fina poolområden, men så trångt så vi valde att ligga nere på stranden varje dag. Då det fanns poolbar och toa lättillgängligt även där så fanns det inget som hindrade det. Blev också väldigt varmt vid poolerna då de var vindskyddade med glasskivor. Mkt bra mat, men inte den absolut bästa all inklusive buffe vi ätit ifrån, för den skull helt klart värd pengarna. Kvalitén på kvällsunderhållningen var inte alltid så hög, men å andra sidan så är det inte viktigt och inget som styr val av hotell. Åker mer än gärna dit igen.