1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Petit Palais Mitsis Hotels

Petit Palais Mitsis ligger väster om den vackra Mandrakihamnen. Njut av solen från poolområdet eller promenera till stranden. Om kvällen finns det ett stort urval av barer och nattklubbar i området. Hotellet vänder sig till en vuxen publik (över 21 år) och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn och ungdomar är välkomna tillsammans med målsman.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Mycket trevlig servicepersonal. Städat & fräscht
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1658 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Petit Palais Mitsis hotels är ett stort mellanklasshotell med bra läge i Rhodos stad nära Mandrakihamnen. Poolområde med jacuzzi samt gratis solstolar och parasoller. Handdukar mot deposition.

Bar och bufférestaurang (vårdad klädsel krävs). Många restauranger, barer, nattklubbar och affärer i området. Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift). Sällskapsrum med tv. Kvällsunderhållning fler kvällar i veckan. Observera att hissen endast går upp till sjätte våningen. Ca 150 meter till klapperstensstrand. Solstolar och parasoller på stranden mot avgift. Hotellet vänder sig till en vuxen publik (över 21 år). Stadstrafik.

Måltider

Halvpension. All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Tidig frukost, kl. 4.00-6.30.
 • Frukostbuffé, kl. 6.30-10.30, med en del som erbjuder grekisk frukost.
 • Sen frukost, kl. 10.00-10.30.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
 • Dryck till maten: öl, vin, läsk och juice.
 • Snacks och smörgåsar, kl. 10.15-18.30 i baren.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin, lokala drinkar, te och kaffe i baren, kl. 10.30-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Petit Palais Mitsis hotels vänder sig till en vuxen publik (över 21 år) och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn och ungdomar är välkomna tillsammans med målsman. Ungdomar och unga vuxna 18-20 år kan endast checka in på hotellet tillsammans med målsman.