Kundomdömen om Mitsis Petit Palais Beach Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 92 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Centralt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-28


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-27


10 av 10

+
Den svensktalande kvinnan som hjälpte oss så mycket.
-
Att mycket tydligare sätta upp en skylt vid trappan att man måste duscha av sig innan man hoppar i. Det var många svettiga som hoppade i utan fördusch. Äckligt att sedan bada. Bar personalen borde ha mandat att ta detta med berörda.

Bekräftad gäst: 2019-10-21


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


8 av 10

+
Läget God mat nära till allt
-
Polen stor besvikelse stämde inte alls med bilderna

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

+
Gott mat, olika rätter varje dag. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


7 av 10

+
Lugnt och skönt poolområde.
-
Maten kunde varit lite bättre, pizzan va väldigt god men pastan va överkokt o många rätter va lite smaklösa.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


9 av 10

+
Läget.
-
Något alternativ till buffén.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

1770 omdömen
Utmärkt
 
1149
Väldigt bra
 
402
Bra
 
152
Mindre bra
 
48
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-10-26

Inlägg av Minna Å

Fantastisk personal

Hjälpsam personal som alltid är glada och trevliga. Man känner sig hemma på detta hotell och ju längre tid som går desto mindre vill man åka hem. Rummen var behagliga och maten bra. Kaffet var super😊 Tack för en härlig vistelse! Minna och Lena

 
2019-10-25

Inlägg av beppebrewing Stockholm, Sverige

Läget är riktigt bra...

Personalen är bra, särskilt de i receptionen. Tyvärr hade mitt rum en dörr till nästa hotellrum, man hörde ALLT som grannarna gjorde och sa, de hade likväl kunnat ha struntat i att montera dit en dörr faktiskt. MEN trots att det var fullbokat så fick jag ett nytt rum dagen efter, detta hade inte denna dörr och var större. Ljudet från gatan och butikerna hörs ganska väl om man har rummet ut mot gatan, men dörrarna isolerar bort det mesta när de är stängda, så det var inga problem. Läget passade mig utmärkt, lätt att promenera dit man vill och nära till båda stränderna och gott om restauranger runtomkring. Maten var inget man blev lycklig över direkt. Den var vällagad, men endast på bra dagar i klass med en svensk skola. Men man får väl räkna med det på All inclusive och buffé. Hälften av måltiderna åt jag faktiskt utanför hotellet. Poolområdet var väl i minsta laget, varje gång jag tittade in där så var det upptaget eller "abonnerat" med badhandukar, så jag var faktiskt aldrig där. Sängarna och kuddarna höll hög kvalité, personligen brukar det ge mig bekymmer, men inte här. (TIPS: sätt er AC på ECO-mode på nätterna, tystare och håller luften cirkulerande och på en lagom nivå tyckte jag)

 
2019-10-19

Inlägg av Sandra S

Bra läge

Mycket nära till både strand och centrum. Bra variation och mycket mat på buffén med olika teman. Snäll och hjälpsam personal. Dock väldigt lyhört ut i korridoren ifrån rummen. Lite dåligt utbud på snackbuffén.

 
2019-09-25

Inlägg av RoberSussane Södra Sandby, Sverige

Purchasing and Marketing

All personal är toppen , har bott på detta hotell 10 gånger . Hade inte gjort detta om vi inte hade trivts så bra. Kan och har rekommenderat detta till vänner o bekanta . Vi kommer att komma tillbaka hit nästa år .

 
2019-07-21

Inlägg av Madeleine V

Väldigt bra hotell på Rhodos

Jag och min kompis hade en väldigt fin semester här. Nära allt, strand och stad. Väldigt bra mat på hotellet. Vi rekommenderar att ta all inclusive på det här hotellet. Då ingår allt. Frukost, lunch, middag. Väldigt fräsch sallad. Rummen är fina och ljusa. Vi är mycket nöjda och kommer definitivt komma tillbaka.