Kundomdömen om Mediterranean

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 140 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

Anneli,
Skövde

+
Frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-10-02


9 av 10

claes,
göteborg

+
Bra läge nära stranden men MYCKET trafik på gatan utanför
-

Bekräftad gäst: 2019-09-18


5 av 10

Ritva,
Göteborg

+
Strand nära
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


8 av 10

Kristina,
Göteborg

+
Läget nära stranden
-
Varmrätterna var ofta torra och tråkiga. Borde finnas en kock som tillagade alternativt trancherade rätterna i matsalen,.

Bekräftad gäst: 2019-08-28


10 av 10

Tommy,
Linköping

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


9 av 10

Sophia,
Söderhamn

+
Avståndet till stranden, frukosten!!
-
Att det finns strykjärn på rummet

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

Eva,
Göteborg

+
Läget!
-
Kylskåpet var inte kallare än rumstemperaturen....

Bekräftad gäst: 2019-06-30


7 av 10

Mikael,
Visby

+
Nära till stranden, OK frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-06-23


8 av 10

Yvonne,
Uppsala

+
-
Hotellet kunde ha juice till frukosten istället för den vattniga apelsinsaft de kallade juice.

Bekräftad gäst: 2019-05-23


8 av 10

Lena,
Göteborg

+
Läget
-
Bättre mat

Bekräftad gäst: 2019-05-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

1247 omdömen
Utmärkt
 
518
Väldigt bra
 
433
Bra
 
167
Mindre bra
 
75
Underkänt
 
54

5 senaste omdömen

2019-09-29

Inlägg av Kjellis85 Stockholm, Sverige

Helt ok hotell men inte mycket mer

Hotel Mediterranean är ett helt ok hotell om du vill bo inne i stan. Men det är inte mycket mer än så. Hotellet känns gammalt och inte särskilt uppdaterat jämfört med sina grannar. Vi fick ett helt ok sovrum med utsikt mot innergården, vilket var helt ok. Det var tyst och lugnt och vi bodde hellre mot innergården än ut mot bakgatorna. Däremot är badrummen i minsta laget. Frukosten är helt ok, inte särskilt uppiggande fräscht men helt ok. Personalen i restaurangen är verkligen jättetrevliga men personalen i receptionen är allt för högfärdiga för deras egen och hotellets bästa. Vi fick aldrig någon trevlig kontakt med dem och det verkade alltid som att vi störde i deras arbete när vi skulle fråga. Vi prövar gärna någon av grannarna till hotell nästa gång.

 
2019-08-16

Inlägg av Sara L

Semester

Jättebra hotell med trevlig personal och . Bra mat vid poolbaren. Rent och snyggt på hotellrummet. Jag är supernöjd!!! Bra läge ligger hotellet nära stranden och finns en tu men att gå under vägen. Trafiken hörs men inget som stör. Lugnt oxh skönt ställe.

 
2018-12-09

Inlägg av 2015Cathrine Ekerö, Sverige

Underbar frukostbuffé

Havet ligger på andra sidan vägen. Hotellets pool är liten men helt ok att bada i om man inte vill ligga på stranden hela tiden. Vi valde att bara boka frukost på hotellet och den kan jag verkligen rekommendera den var fantastisk. Rummet mindre än vad jag trott utifrån bilder men det var rent och sköna sängar.

 
2018-10-05

Inlägg av EwaN576 Piteå, Sverige

Kanonläge vid Ellie Beach

Pefekt läge vid Ellie Beach. Bara några tiotal meter från solstolen. Fina rum, rekommenderar rummen med havsutsikt! Gångtunnel direkt från hotellets vottenvåning under den ganska trafikerade vägen ett plus, och tillgång till toaletter och dusch om man så önskar. Litet lugnt poolområde där man kan avnjuta en kopp kaffe vid poolkanten och ta en siesta. Bra frukost, med ägg- och omelettkock. Stor variation på bröd, frukt m m. Ett minus är en enda hiss på ett så stort hotell, alltid upptagen...

 
2018-08-09

Inlägg av Monica H Halmstad, Sverige

Utmärkt hotell vid stranden

Vi la till för rum med havsutsikt, absolut värt det. Hotellet ligger perfekt med stranden precis nedanför och ca 15 minuters promenad från Mandrakihamnen och charmiga gamla stan. Mycket prisvärt att lägga till för halvpension och kunna gå från stranden för en riktig lunch mitt på dagen, eller middag om/när man vill det. Dock värt att söka bra restauranger på kvällarna och istället ta strandlunchen på hotellet om man väljer halvpension med det utbud som finns med flera bra och högt rankade restauranger på kort promenadavstånd från hotellet. Frukosten utmärkt och mycket bra service i restaurangen av den enda kvinnan bland serveringspersonalen, uppmärksam hela tiden och mycket serviceminded. Badskor kan vara bra att ha med sig, baden på Ellis beach utanför hotellet underbara!