Kundomdömen om Manousos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 200 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Marita,
Gävle

+
otroligt trevlig personal som försökte hjälpa oss på bästa sätt. Efter 2 dagar fick vi ett mycket större rum. Skaplig frukost...
-
Om det står 3 enkelsängar så är det bra om man kan dra isär sängarna, samt att man kan komma ut på balkongen utan att behöva klättra över den tredje sängen. Vi är helt övertygad om att dom trängde in oss i ett två bädds rum de två första nätterna. Har pratat med andra som har bott på samma hotel och de har haft större rum. Skulle vara bra att sätta upp lite krokar att hänga upp saker på i rummen. Kanske att man skulle ljudisolera det jätte stora rum vi fick efter 2 dagar (rum 120) både när man spolade på andra rum och allt ljud från korridoren hördes ljudligt in på rummet även ljud från foajén hördes upp till rummet. samt sätta upp lite sänglampor hade bara lampor i taket. samt vattenkokarplattan hade ingen ström så hela den fick man bära med sig och ställa på golvet om man ville koka vatten var en ganska stor grej at bära på som en bricka.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

Ann-Mari,
Värnamo

+
Så jättefint hotell, trevlig personal, jättefin frukost. Jag och min väninna var så nöjda.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-25


8 av 10

,

+
Frukosten
-
För hårda sängar, borde vara en bäddmadrass.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


8 av 10

Bengt o Barbro,

+
personalen
-
maten allt låg i olja. 5min. ägg låg i varmvatten. all mat som var över från middag värmdes upp till lunch den blev torr och hård. sallad var indränkt i ofta vinäger.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

Hans,
Bromma

+
Läget och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-05


9 av 10

Morgan,
Borås

+
Fin frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-09-04


8 av 10

Gunilla,
Trollhättan

+
Vi fick ett jättefint rum på vån 6 med utsikt över havet
-
Väl dyrt att ” hyra” badhandduk, kostar som att köpa

Bekräftad gäst: 2019-09-04


8 av 10

Joanna,
Stockholm

+
service
-

Bekräftad gäst: 2019-08-29


9 av 10

Mattias,
Kristianstad

+
Alltid trevlig personal...Lyssnar och tar med sig synpunkter, för att få nöjda gäster. Visst nu är det 5 gången på 4 år som jag bor här. Så dom lyssnar ju kanske lite extra på vad en annan tycker och tänker, om förbättringar som gjorts och vad man tycker kan bli bättre. Bra värde för pengarna det kostar för att bo på hotellet, lika så All Incl. Kanske inte världsmästare standard. Men jag som är rätt kräsen hittar alltid något som mättar magen o släcker törsten. Men priset får nog ligga kvar på den nivån det gör idag, både för boende och all incl. om det ska vara intressant.
-
Kanske försökt fått till lite större poolområde med fler solstolar i solläge. Hade inte gjort någonting om maten haft lite högre temperatur på varmhållningsdisken. Nya pool området med tillhörande pool bar är trevligt. Gillar ju dock inte att man stängde ner inomhus baren till förmån för att bara ha poolbaren mellan 10-23. Sa till om detta när jag var på plats och det verkade som om man tog åt sej av kritiken. Vet att det kostar pengar med personal. Bästa lösningen hade ju varit att bemanna båda barerna och då kanske haft en lite mindre pool bar. Alternativ lösningen som jag även tror man började arbeta med efter min kritik, är öppet 10-18 i pool baren och 18-23 i inne baren. Är ju inte så trevligt att sitta o svettas i pool baren när man fixat sej för kvällen.

Bekräftad gäst: 2019-08-28


7 av 10

Dag,
Uppsala

+
Läget
-
Drinkar o öl som ingår i all inklusive går inte att dricka.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

41% av resenärerna rekommenderar

218 omdömen
Utmärkt
 
37
Väldigt bra
 
60
Bra
 
65
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2019-09-11

Inlägg av Peter R Varnamo, Sverige

Lugnt hotell.

Trevligt, välbeläget hotell vid lugn gata. Fina rum, alla med individuell a/c. Välstädat och prydligt. Lite tråkig utsikt mot bl.a ett halvruffligt hyreshus. Behållning: Supertrevlig personal! Negativt: Maten! Kocken måste ha genomgått någon sorts korrespondenskurs! Tråkig, fantasilös, dåligt kryddat och blaskigt. Katastrof är ordet!

 
2019-09-02

Inlägg av Matilda M

Prisvärt hotell

Bra hotell med stor frukostbuffé. Inte jätteglad personal men heller inte otrevlig. Nära till bargatan för den som vill festa. Även nära gamla stan och båda stränderna. Städade rummen varje dag. Nackdel att Poolen stängde 18. Happy our mellan 18-20. Absolut värt priset!

 
2019-08-08

Inlägg av Maajsan Sigtuna, Sverige

Systerresa

Hotellet ligger ett stenkast från bargatan men man stördes inte utav det från vårt rum, nr 106 som låg ut med en annan gata. Det är dock ett hotell med lite yngre klientel så det försekom hög musik fram till midnatt ungefär då de begav sig ut. Jag själv tyckte ändå hotellet va helt ok. Nära Windy beach/Elli beach och relativt nära gamla stan. Städning varje dag, TV på rummet AC dusch/bad samt hårtork.

 
2019-08-02

Inlägg av axeljohanssonbax Stockholm, Sverige

Sämsta hotellet i hela Grekland

Om du vill ha ett hotell med otrevlig personal, kackerlackor överallt i hotellrummet, smutsiga rum & allmänt dålig service då är detta hotell perfekt för dig. Kan lätt säga att det var de sämsta hotellet jag någonsin bott på. Bytte hotell efter 2 dagen då personalen agerade sjukt otrevligt! Rekommenderas ej!

 
2019-06-23

Inlägg av matildawilhelmsson Göteborg, Sverige

Riktigt dålig mat!

Åkte dit på studentresa med flera utav mina vänner. Vi hade all inclusive och kan nog säga att maten & drickan som ingick var bedrövlig. Det enda som gick att äta utav maten var pommes och banan. Resten smakade verkligen dåligt! Läste en annan recension om att maten är värre är svensk skolmat. Efter en vecka på det här hotellet kan jag bara säga en sak: jag käkar gääärna skolmat alla dagar i veckan än den här skiten som serverades på Manousos! Öppettiderna för hotellets restaurang passar dessutom inte trötta ungdomar då frukosten stänger redan vid 10. Sammanfattningsvis var vi tvungna att köpa mat ute varje dag för att överleva resan. Alkoholen ska vi inte ens snacka om. Fanns 3 drinkar att välja mellan och allt smakade hembränt. Dessutom fick man inte ens ta fler än 2 drinkar på en kväll (så vadå all inclusive???). De säger även att det ska vara städning 7 dagar i veckan, vilket inte stämmer. En dag sket dom helt i det och 2 andra dagar bytte de bara handdukarna. Däremot tycker jag ändå att det är ett fräscht hotell, med fina (småååå) rum och med ett fint litet poolområde. Personalen som jobbar på hotellet är dock väldigt trevliga och snälla, speciellt kvinnorna. De hjälpte oss med allt vi behövde hjälp med. De hälsade alltid och hade ett väldigt trevligt bemötande. Det får dom absolut ett pluspoäng för. Men om jag verkligen får tipsa om en sak: välj INTE all inclusive på något av rhodos ungdomshotell. Maten är knappt god på restaurangerna, så då kan ni ju förstå hur dåligt den smakar på hotellen.