Kundomdömen om Manousos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 236 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Centralt läge
-

Bekräftad gäst: 2019-11-04


5 av 10

+
Läget, Rummen, Städningen och personalen som var alldeles för få. Personalen var väldigt trevliga
-
Mer personal och varm och vällagad mat Ej tillåta läger när det är andra gäster där

Bekräftad gäst: 2019-10-28


1 av 10

+
Trevlig personal över lag.
-
Behöver en riktig omgång info om vad all-inclusive innebär och se till att ha fräsch mat. Det var samma mat varje dag som värmdes upp. Blev magsjuk sista dagarna innan hemresa. Hotellet skulle inte ha barn under 23 år utan målsman men det stämde absolut inte. Var ca 200 barn fr nån skola på plats som störde och härjade runt så men inte fick nån ro.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


3 av 10

+
Att det va rent och läget.
-
Maten va katastrofal, vi hade all-inclusive men det fanns inga snacks framme inte nånting mellan måltiderna.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-21


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-21


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


6 av 10

+
Bra sängar.
-
Nytt kylskåp,fattades hyllor, fick lägga allt med risk att det rullade ut vid öppnande. För stort för skåpet det stod i , gick inte att stänga. slog i när man skulle gå förbi, eftersom det var så trångt nedanför sängarna.

Bekräftad gäst: 2019-10-10


10 av 10

+
Enligt ovan
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

41% av resenärerna rekommenderar

220 omdömen
Utmärkt
 
39
Väldigt bra
 
61
Bra
 
65
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2019-09-11

Inlägg av Peter R Varnamo, Sverige

Lugnt hotell.

Trevligt, välbeläget hotell vid lugn gata. Fina rum, alla med individuell a/c. Välstädat och prydligt. Lite tråkig utsikt mot bl.a ett halvruffligt hyreshus. Behållning: Supertrevlig personal! Negativt: Maten! Kocken måste ha genomgått någon sorts korrespondenskurs! Tråkig, fantasilös, dåligt kryddat och blaskigt. Katastrof är ordet!

 
2019-09-02

Inlägg av Matilda M

Prisvärt hotell

Bra hotell med stor frukostbuffé. Inte jätteglad personal men heller inte otrevlig. Nära till bargatan för den som vill festa. Även nära gamla stan och båda stränderna. Städade rummen varje dag. Nackdel att Poolen stängde 18. Happy our mellan 18-20. Absolut värt priset!

 
2019-08-08

Inlägg av Maajsan Sigtuna, Sverige

Systerresa

Hotellet ligger ett stenkast från bargatan men man stördes inte utav det från vårt rum, nr 106 som låg ut med en annan gata. Det är dock ett hotell med lite yngre klientel så det försekom hög musik fram till midnatt ungefär då de begav sig ut. Jag själv tyckte ändå hotellet va helt ok. Nära Windy beach/Elli beach och relativt nära gamla stan. Städning varje dag, TV på rummet AC dusch/bad samt hårtork.

 
2019-08-02

Inlägg av axeljohanssonbax Stockholm, Sverige

Sämsta hotellet i hela Grekland

Om du vill ha ett hotell med otrevlig personal, kackerlackor överallt i hotellrummet, smutsiga rum & allmänt dålig service då är detta hotell perfekt för dig. Kan lätt säga att det var de sämsta hotellet jag någonsin bott på. Bytte hotell efter 2 dagen då personalen agerade sjukt otrevligt! Rekommenderas ej!

 
2019-06-23

Inlägg av matildawilhelmsson Göteborg, Sverige

Riktigt dålig mat!

Åkte dit på studentresa med flera utav mina vänner. Vi hade all inclusive och kan nog säga att maten & drickan som ingick var bedrövlig. Det enda som gick att äta utav maten var pommes och banan. Resten smakade verkligen dåligt! Läste en annan recension om att maten är värre är svensk skolmat. Efter en vecka på det här hotellet kan jag bara säga en sak: jag käkar gääärna skolmat alla dagar i veckan än den här skiten som serverades på Manousos! Öppettiderna för hotellets restaurang passar dessutom inte trötta ungdomar då frukosten stänger redan vid 10. Sammanfattningsvis var vi tvungna att köpa mat ute varje dag för att överleva resan. Alkoholen ska vi inte ens snacka om. Fanns 3 drinkar att välja mellan och allt smakade hembränt. Dessutom fick man inte ens ta fler än 2 drinkar på en kväll (så vadå all inclusive???). De säger även att det ska vara städning 7 dagar i veckan, vilket inte stämmer. En dag sket dom helt i det och 2 andra dagar bytte de bara handdukarna. Däremot tycker jag ändå att det är ett fräscht hotell, med fina (småååå) rum och med ett fint litet poolområde. Personalen som jobbar på hotellet är dock väldigt trevliga och snälla, speciellt kvinnorna. De hjälpte oss med allt vi behövde hjälp med. De hälsade alltid och hade ett väldigt trevligt bemötande. Det får dom absolut ett pluspoäng för. Men om jag verkligen får tipsa om en sak: välj INTE all inclusive på något av rhodos ungdomshotell. Maten är knappt god på restaurangerna, så då kan ni ju förstå hur dåligt den smakar på hotellen.