1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Manousos

Hotell Manousos i Rhodos stad är ett perfekt boende för dig som vill vara nära nöjeslivet. Här har du bargatan med liv och rörelse alldeles utanför dörren. Tillbringa dagarna tillbakalutad i en solstol vid poolen eller på stranden i närheten, och njut av urvalet av middagsrestauranger inne i gamla stan om kvällen. Hotellet vänder sig till en vuxen publik (över 23 år) och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn och ungdomar är välkomna tillsammans med målsman.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Enkelrum för 1 person.

Läs mer om våra rumstyper

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 182 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Centralt belägna hotell Manousos i Rhodos stad ligger nära både den livliga bargatan och stranden. Härifrån är det också nära till stranden. Inom hotellområdet finns en liten pool med gratis solstolar. Bufférestaurang. Gratis wifi på hela hotellområdet. Stationära datorer i lobbyn som är gratis att använda. Livliga omgivningar kan uppfattas som störande. Bussen stannar ca 150 meter från hotellet. Hotellet vänder sig till en vuxen publik (över 23 år).

Måltider

Frukostbuffé. All Inclusive mot tillägg. 

All Inclusive

I All Inclusive mot tillägg ingår:

- Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
- Snacks, kl. 11.00-12.30.
- Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
- Middagsbuffé, kl. 18.30-21.00.

- Glass, kl. 10.00-23.00.
- Obegränsat med lokala drycker som öl, vin, drinkar och läsk, kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Hotell Manousos vänder sig till en vuxen publik (över 23 år) och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn och ungdomar är välkomna tillsammans med målsman.