1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ibiscus

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Bengt,
Västerås

+
Läget
-
Mera koll på påfyllning av toalett artiklar. Att Wi-Fi fungerar på rummet

Bekräftad gäst: 2018-10-28


9 av 10

Ann-Britt,
Borlänge

+
Personalen, läget, maten.
-
-

Bekräftad gäst: 2018-10-21


8 av 10

Elisabeth,
Åland

+
Läget,utsikten,sängen
-
Önskar vattenkokare och koppar på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


9 av 10

,

+
Sängarna och kuddarna.
-
Förstoringsspegel/makeupspegel i badrummet.

Bekräftad gäst: 2018-10-14


10 av 10

Eva,
Jönköping

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2018-10-14


9 av 10

Roland,
Tollarp

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-14


10 av 10

Eva,
Nacka Stockholm

+
Det var ännu bättre än förväntat!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-10


10 av 10

bengt,

+
bra personal, rent och snyggt
-

Bekräftad gäst: 2018-10-10


10 av 10

Gunvor ,
Simlångsdalen

+
Närheten till havet och Gamla stan.
-
Gärna en öppen frukostmatsal utomhus! Pool inte aå viktigt med strand bredvid. Ge gärna gamla och de med nedsatt rörelseförmåga hjälp med att komma ner och bada. Flera av boende på hotellet vågade sig inte i vattnet på hela veckan.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


9 av 10

Cecilia ,
Simrishamn

+
Sköna sängar, riktiga täcken och aircondition. Nära till strand ch nattliv
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

625 omdömen
Utmärkt
 
300
Väldigt bra
 
235
Bra
 
61
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-10-23

Inlägg av 462g_ranb Hässleholm, Sverige

Mycket nöjda med det mesta.

Ett riktigt bra hotell, bra frukost, bra rum med sköna sängar. Riktigt nära till stranden och nära till centrum med stort utbud av restauranger. Vi hade rum ut mot havet med riktigt stort fönster och vi kunde njuta av fina solnedgångar varje kväll. Lite negativt också: balkongen kunde gärna varit lite större och minipoolen också. Bodde på det här hotellet 1964 och självfallet nu mycket förändrat!

 
2018-08-19

Inlägg av kristinamZ3886VQ

Bra men inte fantastiskt

Detta hotellet har ett fantastiskt läge i princip direkt vid stranden. (De tar 20 EUR i deposition för två strandhanddukar. ) Mycket bra mat - frukost såväl som prisvärt lunchutbud. Hotellets pool är så liten att den behöver man knappt nämna, men den finns. Städningen på rummen är tyvärr det som drar ner mitt betyg, den är slarvig. De lyckades under vår vecka inte få riktigt rent på golvet i rummet någon enda dag.

 
2018-07-25

Inlägg av CarinB35 Norrköping, Sverige

Hotellet som du vill tillbaka till

Normalt när jag reser är jag inte den som längtar in till hotellrummet, det är där ute jag brukar vara. Men flera gånger under resan till Rhodos kom jag på mig själv med att längta till hotellrummet. Den underbart sköna sängen med de perfekta kuddarna och täckena eller att dra upp gardinerna på morgonen och ha havet framför sig med de turkiska bergen i bakgrunden. Hotellet är hotellet med stort H. Frukosten och maten håller hög nivå. Personalen är otroligt serviceinriktade och har glimten i ögat. Ett extra plus till hovmästaren och de alla som jobbade i restaurangen. AC funktionen på rummet får också extra bra betyg då det på många hotell kan göra ljud ifrån sig, här var det fullkomligt tyst. Rakt över gatan har man Elli stranden och runt hörnet väntar allt annat som Rhodos har att erbjuda. När hotellet överlag håller enormt hög klass (värt varenda extra krona för havsutsikt) gör små minus saker ingen större betydelse. Visst kunde badrummet bli lite extra blött eller att man saknade tofflor. Men lägger man störst vädering på det så är kanske resan i övrigt inte på topp? Jag och min man har enbart de bästa rekommendationerna att ge. Jag kan även tillägga att i sommar bodde mina föräldrar här för tredje gången, ett bra betyg i sig. Bo här och ni är garanterade en bra och minnesvärd vecka!

 
2018-07-18

Inlägg av Afnan A

Blandade känslor

Generellt skulle vi bedöma hotellet 3 sjärnor, inte 4. Fördelar: - Mycket centralt, otroligt bra läge! - precis vid stranden - mycket bra frukost och god mat på restaurangen - moderna rum och inredning. Fräscht med vitt! - Bekväm säng - hjälpsam personal när vi tappade bort hotell kortet. Nackdelar (som förväntas på 4-stjärnigt hotell) - ingen påfyllning av vattenflaskor eller drickor i kylen när de tar slut - små handdukar till dusch. - inga tofflor - personal inte så hjälpsamma när man frågar om hur man tar sig till olika ställen/tips. - hela badrummet fylls med vatten vid dusch då det inte finns någon skiljande heltäckande vägg och dessutom inget att torka vattnet med. - ljudet kom efter bilden på tv. - otroligt små och sega hissar och många gånger fick man ta trapporna då hissen dröjde för länge. - kissfläck på toaletten som inte städades bort trots flera städningar.

 
2018-07-05

Inlägg av LuddeValle Malmö, Sverige

Kommer gärna tillbaka

Bara att ge ett stort beröm till detta hotell. Fick rum med utsikt över stranden. Vilket läge. Stranden på andra sidan gatan. Stort beröm för frukostbuffén, fanns allt man kunde tänka sig. Modernt o snyggt rum, samt välstädat varje dag. Bra service var också att det fanns ett antal datorer tillgängliga för hotellets gäster. Fanns även ett litet gym med bl.a 3 löpband samt crosstrainer. Som sagt, återkommer gärna.