Kundomdömen om Ibiscus

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 549 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Jeanette,
Knivsta

+
Nära till strand & stad.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


8 av 10

Anna-Lena,
Mölnlycke

+
Hotellets läge är utmärkt, nära strand och Rhodos centrum.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


9 av 10

Birgitta,
Kinna

+
nära strand och stan
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


7 av 10

Petra,
Bromma

+
Frukostbuffén.
-
Personalen på restaurangen på entréplanet var inte speciellt serviceinriktade eller trevliga.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


8 av 10

Lars ,
Stockholm

+
Läget
-
Nya sängar på rummen och nya solstolar vid poolen.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


5 av 10

thomas,
norberg

+
Luftkonditioneringen
-
Matsal liknar en skolbespisning, dåligt. Skapa lite stämning släck ned o ha lite levande ljus.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


8 av 10

Julia,
Örebro

+
Rummet och utsikten.
-
Service i deras reception samt städningen

Bekräftad gäst: 2019-09-01


8 av 10

Ingela,
Hässleholm

+
Mysiga rum,sköna sängar
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


7 av 10

Lars-Ove,
Göteborg

+
Sängarna och frukosten
-
Personalen i receptionen dom hälsa aldrig när man gick förbi det gör dom på alla andra hotell som vi bott på i Grekland

Bekräftad gäst: 2019-08-28


10 av 10

An-Britt,
Säffle

+
Gästvänlig personal både i receptionen och i matsalen. Trots liten pool så badade de flesta i havet. Vi kunde nästan bada ensamma i poolen, vilket var fantastiskt skönt och det var en rogivande stämning.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

676 omdömen
Utmärkt
 
325
Väldigt bra
 
254
Bra
 
66
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-08-17

Inlägg av Ulrika E Stockholm, Sverige

Bra hotell

Bra och lugnt hotell som ligger direkt vid Elli Beach! Fina rum med mycket sköna sängar. Väl fungerande AC. Vi bodde med utsikt över Windy Beach men helt fantastisk solnedgång! Bra frukostbuffé. Bra service i receptionen. Mycket litet poolområde men gör egentligen inget då beachen ligger så nära. Dock mycket underdimensionerade hissar = lång väntan! Promenad avstånd till hamnen, Old town och city.

 
2019-07-06

Inlägg av 929magnusd Uppsala, Sverige

Mycket bra val i Rhosos stad

Läget är det bästa tänkbara med Elli beach alldeles utanför entren. Även bra med en lite pool. Restaurangen gör bra lunch med en av öns bästa Tzatsiki. Personalen är hjälpsam och trevlig. Vi hade bara frukost inkluderat och den var bra med mycket att välja på. Gymmet är helt ok för att vara ett hotellgym.

 
2019-06-16

Inlägg av Jesle12 Landskrona, Sverige

Mycket prisvärt hotell

Vi har precis kommit hem från en vecka på Ibiscus hotell på Rhodos. Vi har i stort sett varit mycket nöjda med vår vistelse på Ibiscus. Rummen var fina, vi bokade inte rum med havsutsikt men de vätte ändå mot windybeach, så viss havsutsikt hade vi. Acn var mycket bra. Frukosten var mycket bra och varierande. Poolen var fin men inte speciellt stor. Det var bara att gå över gatan för att komma till Elly beach för att sola och bada. Hotellets restaurang hade mycket god mat, vi åt lunch där flera gånger när vi varit på stranden. Och inte att förglömma deras service, mycket trevlig och serviceminded personal! Det som drog ner på vårt betyg är gymmet, det var mycket litet och kunde haft lite hantlar och lösa vikter, hissarna är underdimensionerade för hotellet, städningen var inte ok alla dagarna.

 
2018-10-23

Inlägg av 462g_ranb Hässleholm, Sverige

Mycket nöjda med det mesta.

Ett riktigt bra hotell, bra frukost, bra rum med sköna sängar. Riktigt nära till stranden och nära till centrum med stort utbud av restauranger. Vi hade rum ut mot havet med riktigt stort fönster och vi kunde njuta av fina solnedgångar varje kväll. Lite negativt också: balkongen kunde gärna varit lite större och minipoolen också. Bodde på det här hotellet 1964 och självfallet nu mycket förändrat!

 
2018-08-19

Inlägg av kristinamZ3886VQ

Bra men inte fantastiskt

Detta hotellet har ett fantastiskt läge i princip direkt vid stranden. (De tar 20 EUR i deposition för två strandhanddukar. ) Mycket bra mat - frukost såväl som prisvärt lunchutbud. Hotellets pool är så liten att den behöver man knappt nämna, men den finns. Städningen på rummen är tyvärr det som drar ner mitt betyg, den är slarvig. De lyckades under vår vecka inte få riktigt rent på golvet i rummet någon enda dag.