1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ibiscus

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Helena,
Göteborg

+
Rent och snyggt trevlig personal Bra mat
-
Poolen

Bekräftad gäst: 2019-07-17


10 av 10

Iqdam,
Södertälje

+
Läget och personalen.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


9 av 10

,

+
Nära stander nära gamla stan och shopping
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


9 av 10

Karin,
Jönköping (flög från Arlanda)

+
Fint! Frukosten var toppen. Underbart att få sig en ny omelett man kunde välja ingredienser till, av en vänlig kock. Och färsk apelsinjuice!! Så bra!!! Maten var kanon, de gånger vi åt lunch eller middag. Även ngt så enkelt som toast eller club sandwich. Det var så goda och fräscha! Också allt annat. Trevligt bemötande av personal. Bra läge! Sköna sängar. Bra ac. Bra produkter i badrummet man fick daglig påfyllning av. Oliv-produkter för hår och hud. Sånt är topp! Bra vid poolen att kunna ringa på en klocka/knapp och beställa dit dryck och mat. På Rhodos blåser det alltid mkt men på gården på hotellet var det lugnt. Ibland nästan För varmt kände man. Men då badade man bara. Kommer tipsa folk om detta hotell!
-
Dåligt att ej finns en golvskrapa i badrummet då det kommer massa vatten överallt i det lilla badrummet. Och sämst att dörren förs inåt i badrummet när man öppnar. Såå trångt och dåligt planerat! Och mkt oklart varför de inte fyller på minibaren om man tagit ngt därifrån. De hade man förväntat sig dagligen. Trist att poolen är så liten och så få solstolar. Man var tvungen att paxa tidigt på morgonen vilket kändes fult att göra också. Men annars skulle man aldrig fått nån. De borde ta bort flera av matborden där, för där satt nästan aldrig nån och åt, och istället borde de ha fler solstolar!

Bekräftad gäst: 2019-07-11


9 av 10

Vesa,
Österbybruk

+
rummet, nära strand , kan gå med badkläder in och ut
-
info om tv kanaler på rummet .

Bekräftad gäst: 2019-07-10


10 av 10

Helen,
Ljungskile

+
Läget, ljust o fräscht , så skön säng o fräsch toalett, trevlig personal, god frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-07-03


7 av 10

Michael,
Jönköping

+
Läget, bra standard på rum, bra frukost, bra städning
-
Wifi fungerar INTE på rummen, knappt på något annat ställe heller, utom i lobbyn på entréplan. Om hotellet/Apollo påstår något annat är det en ren lögn. Vi har bott här förut, på annan våning, och det är samma sak överallt, d v s ingen wifi.

Bekräftad gäst: 2019-06-26


8 av 10

,

+
Läget vid stranden samt en upperligt god frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-06-23


8 av 10

Ronny,
Sölvesborg

+
Sängarna var jättesköna, aircondition behagligt skön utan störande ljud. Frukosten fantastisk god med mycket att välja . Personalen jättemysiga.
-
Solstolar kunde ingå i resans pris. Dyrt att betala 10 EUR varje dag eftersom man ibland kom till stranden senare på dagen och ändå fick betala fullt pris.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


8 av 10

Jessica ,
Landskrona

+
Mycket trevlig personal, god frukost och god mat när vi åt lunch på hotellet. Bra aircondition.
-
Lite mer utrustning såsom hantlar på gymmet.

Bekräftad gäst: 2019-06-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

653 omdömen
Utmärkt
 
313
Väldigt bra
 
247
Bra
 
63
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-07-06

Inlägg av 929magnusd Uppsala, Sverige

Mycket bra val i Rhosos stad

Läget är det bästa tänkbara med Elli beach alldeles utanför entren. Även bra med en lite pool. Restaurangen gör bra lunch med en av öns bästa Tzatsiki. Personalen är hjälpsam och trevlig. Vi hade bara frukost inkluderat och den var bra med mycket att välja på. Gymmet är helt ok för att vara ett hotellgym.

 
2019-06-16

Inlägg av Jesle12 Landskrona, Sverige

Mycket prisvärt hotell

Vi har precis kommit hem från en vecka på Ibiscus hotell på Rhodos. Vi har i stort sett varit mycket nöjda med vår vistelse på Ibiscus. Rummen var fina, vi bokade inte rum med havsutsikt men de vätte ändå mot windybeach, så viss havsutsikt hade vi. Acn var mycket bra. Frukosten var mycket bra och varierande. Poolen var fin men inte speciellt stor. Det var bara att gå över gatan för att komma till Elly beach för att sola och bada. Hotellets restaurang hade mycket god mat, vi åt lunch där flera gånger när vi varit på stranden. Och inte att förglömma deras service, mycket trevlig och serviceminded personal! Det som drog ner på vårt betyg är gymmet, det var mycket litet och kunde haft lite hantlar och lösa vikter, hissarna är underdimensionerade för hotellet, städningen var inte ok alla dagarna.

 
2018-10-23

Inlägg av 462g_ranb Hässleholm, Sverige

Mycket nöjda med det mesta.

Ett riktigt bra hotell, bra frukost, bra rum med sköna sängar. Riktigt nära till stranden och nära till centrum med stort utbud av restauranger. Vi hade rum ut mot havet med riktigt stort fönster och vi kunde njuta av fina solnedgångar varje kväll. Lite negativt också: balkongen kunde gärna varit lite större och minipoolen också. Bodde på det här hotellet 1964 och självfallet nu mycket förändrat!

 
2018-08-19

Inlägg av kristinamZ3886VQ

Bra men inte fantastiskt

Detta hotellet har ett fantastiskt läge i princip direkt vid stranden. (De tar 20 EUR i deposition för två strandhanddukar. ) Mycket bra mat - frukost såväl som prisvärt lunchutbud. Hotellets pool är så liten att den behöver man knappt nämna, men den finns. Städningen på rummen är tyvärr det som drar ner mitt betyg, den är slarvig. De lyckades under vår vecka inte få riktigt rent på golvet i rummet någon enda dag.

 
2018-07-25

Inlägg av CarinB35 Norrköping, Sverige

Hotellet som du vill tillbaka till

Normalt när jag reser är jag inte den som längtar in till hotellrummet, det är där ute jag brukar vara. Men flera gånger under resan till Rhodos kom jag på mig själv med att längta till hotellrummet. Den underbart sköna sängen med de perfekta kuddarna och täckena eller att dra upp gardinerna på morgonen och ha havet framför sig med de turkiska bergen i bakgrunden. Hotellet är hotellet med stort H. Frukosten och maten håller hög nivå. Personalen är otroligt serviceinriktade och har glimten i ögat. Ett extra plus till hovmästaren och de alla som jobbade i restaurangen. AC funktionen på rummet får också extra bra betyg då det på många hotell kan göra ljud ifrån sig, här var det fullkomligt tyst. Rakt över gatan har man Elli stranden och runt hörnet väntar allt annat som Rhodos har att erbjuda. När hotellet överlag håller enormt hög klass (värt varenda extra krona för havsutsikt) gör små minus saker ingen större betydelse. Visst kunde badrummet bli lite extra blött eller att man saknade tofflor. Men lägger man störst vädering på det så är kanske resan i övrigt inte på topp? Jag och min man har enbart de bästa rekommendationerna att ge. Jag kan även tillägga att i sommar bodde mina föräldrar här för tredje gången, ett bra betyg i sig. Bo här och ni är garanterade en bra och minnesvärd vecka!