1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Grand Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Sanna,
Köping

+
Mat service
-
Poolområden, bilder på nätet

Bekräftad gäst: 2019-07-18


8 av 10

Göran,
Trångsund

+
Fantastisk mat
-
Saltvattenpool samt iskallt i poolen ger ett kraftigt minus

Bekräftad gäst: 2019-07-18


10 av 10

Kristina ,
Stockholm

+
En del av personalen var helt suveräna. Maten var mycket bra.
-
Barpersonalen borde gå en kurs i bemötande ibland blev man ignorerad. De som hyrde ut bil fanns inte på plats när de skulle det, fick alltid be receptionen att söka efter dem. Se till att hissarna fungerar.

Bekräftad gäst: 2019-07-17


8 av 10

Jocke,
Göteborg

+
Maten
-
Inga heltäckningsmattor, större rum när 3 personer delar.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Åke ,
Upplands Väsby

+
Ligger centralt och trevlig personal
-
Återinför stekt bacon till frukost

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

,

+
Servicen och faciliteterna
-
Duschmunstycke och kran vid tvättstälket var inte så bra

Bekräftad gäst: 2019-07-07


6 av 10

,

+
Personalen och maten
-
Rummen är inte fräscha. En renovering är nödvöndig

Bekräftad gäst: 2019-06-27


8 av 10

,

+
Trevlig personal
-
Uppfräschning av rum Lägre musik på kvällen Tyst kl 22 istället för 23

Bekräftad gäst: 2019-06-23


5 av 10

Eva,
Göteborg

+
-
Min nyckel passade i ett rum på en annan våning . Ingen fungerande aircondicen.dålig underhållning.märktes att det va ett gammalt hotell läget va bra men slitet

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Lena,
Trollhättan

+
Allt var perfekt. Rent, snyggt, trevlig personal, fint poolområde och nära att gå in till stan.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

3269 omdömen
Utmärkt
 
1924
Väldigt bra
 
806
Bra
 
325
Mindre bra
 
135
Underkänt
 
79

5 senaste omdömen

2019-07-05

Inlägg av Lotta K Eskilstuna, Sverige

Utmärkt

Fantastiskt hotell, lite slitet, men vilka sängar! Personalen är helt underbara, speciellt Antonia i receptionen! Grym mat! Nära till allt! Två pooler med saltvatten, underbara brinkar. Rekommenderas varmt!

 
2019-06-27

Inlägg av vallelin

Bra semestern.

Bra läge för hotell. På andra sida av vägen är det havet och 10 minuters promenad till centrum. Maten var väldigt god och en hel del att välja på. Personal är flerspråkiga, bland annat svenskt och ryskt talande. Är väldigt trevliga i bemötande. Stort tack till bästa Antonia, som var alltid trevlig, hjälpsam och alltid glad. En riktig pärla för hotellet. Men det finns vissa bekymmer också. Tyvärr dålig ventilation i badrummet, väldigt mycket oljud av ac och halvvarm kylskåp. Också är det svårt att hitta solstolar, som folk oftast lägger handduk på och går. Ingen stor fan av saltpooler, speciellt om det finns havet 50 meter från hotellet. I övrigt är jag nöjd med vistelsen. Mvh Valle

 
2019-06-12

Inlägg av maggienilsson Karlskrona, Sverige

Fantastiskt bra all inclusive hotell i Rhodos stad.

Fint hotell med super trevlig personal. Maten är väldigt god och passar för alla smaker.Rummen är fina med balkong och kylskåp som fylls på med läsk och öl varje dag.Hand dukarna byts ut varje dag och sänglinnet i ggr / vecka. Gratis pool handdukar och gratis safetybox.Mest vuxna gäster på hotellet inte så många barnfamiljer. Lungt område på blås sidan av Rhodos stad. Balkonger med havsutsikt finns. Aircondition finns på rummet. Massor av schampo, conditioner, tvål ,duschkräm och bodylotion finns på rummet.Aktiviteter på hotellet varje dag såsom vattenjympa, pingis, dart och boule. Fina poolområden finns. Kvällsuppträdande 21.00 varje kväll tex. sång och dans. 100 meter till havet.

 
2019-06-10

Inlägg av Anna_karin45

God hotel.

Hello! Jag och min man är så väldigt nöjda med all er goda service. Rummet är perfekt och alltid välstädat. All personal är så vänlig och hjälpsam. Glada och positiva! Eftersom jag är histaminintolerant och inte kan äta all mat är ert restaurangutbud väldigt bra. Buffén fungerar perfekt. Så mycket god mat. Massage och vattengympa har också gjort god nytta och varit jättetrevligt. Tack! Vi kommer tillbaka! Stor KRAM!

 
2019-05-22

Inlägg av Gunnar E

Semester

Väldigt nöjd. Mycket bra service,speciellt av Antonia i receptionen, som talar mycket bra Svenska.Mycket bra mat och trevligt bemötan Poolområdet är trevligt med väldigt trevlig service. Rummet är stort och bra, ligger på våning fem, Enär det första rummet jag blev tilldelad,låg bredvid en trapp,jag rullator och klarar inre att gå i trappsteg. De bytte rum omedelbart,vilket jag uppskattade.från, 180 till 500