1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Grand Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Jan o Birgitta,
Göteborg

+
Restaurangerna vid poolen, och italienska och asiatiska restaurangerna. Att kaffemaskinen var igång vid alla måltider i huvudrestaurangen.
-
alla varmrätter var inte tillräckligt varma, köttet vid lunch och middag var väldigt torrt och tråkigt i buffe restaurangen.

Bekräftad gäst: 2018-10-28


8 av 10

Jan,
UpplandsVäsby

+
Alla de olika restaurangerna
-
Säkerhetsboxarna bör ingå i hotellpriset ,bör ligga ihotellets säkerhetstänkande.Depositions avgift för att få tillbaka nycklar kan givetvis förekomma.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


8 av 10

,

+
-
Avloppet MÅSTE saneras

Bekräftad gäst: 2018-10-21


8 av 10

Birgitta,
Gävle

+
-
Inget miljötänk alls. Fanns anslag om att lägga badlakan på golvet om man ville byta, men de byttes dagligen oavsett. Starka rengöringsmedel.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


7 av 10

Birgitta,
Tyresö

+
Valmöjlighet att äta på olika restauranger
-
Riv ut heltäckningsmattorna på rummen Större munstycken på duschen Bättre belysning vid sängarna

Bekräftad gäst: 2018-10-21


10 av 10

Karin,
Nyberg

+
-
Förnya bullriga airconditions på rummet

Bekräftad gäst: 2018-10-21


9 av 10

Åke,
Avesta

+
Trevlig personal fin trädgård
-
Duchar istället för badkar

Bekräftad gäst: 2018-10-21


10 av 10

Alf,
Örnsköldsvik

+
Den service och vänliga bemötande vi fick av hotellets personal
-

Bekräftad gäst: 2018-10-15


9 av 10

Mats,
Gävle

+
Hög service och trevlig personal.
-
Rummen börjar bli lite slitna. Ta bort heltäckningsmattor och byt badkar mot duschar.

Bekräftad gäst: 2018-10-10


10 av 10

Anneli,
Kramfors

+
Ordning och reda
-

Bekräftad gäst: 2018-10-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

3007 omdömen
Utmärkt
 
1730
Väldigt bra
 
762
Bra
 
308
Mindre bra
 
133
Underkänt
 
74

5 senaste omdömen

2018-11-14

Inlägg av Magnus D

Bra hotell för hela familjen

Mycket bra hotell där vi kände oss välkomna (har dock tagit bort möjligheten att bo där med barn, stort minus). Bra mat i restaurangerna och alltid rent och städat på rummet. Minus för att inte kylskåpet fungerade, ingen reparatör dök upp trots att vi påpekade det flera gånger.

 
2018-10-27

Inlägg av Elaine P Arkösund, Sverige

Hotell med bra läge!

I stort sett ett väldigt trevligt hotell, förutom att det var näst intill omöjligt att få sitta i solen, fanns i stort sett bara några bord som ej var i skuggan. Poolen på framsidan hade inte mycket sol att erbjuda, däremot hade poolen på baksidan det men det var mycket svårt att hitta en ledig solstol om man inte var där väldigt tidigt. Undrar hur det är när det är högsäsong? Maten var i toppklass och personalen i matsalen var otroligt serviceminded. Däremot förstår jag inte varför personalen i baren som ligger innanför entrén alltid frågade efter rumsnumret, det hände aldrig i poolbaren! Man har ju all-inclusivebandet på sig, det är väl det som ska visa att jag bor på hotellet, eller?

 
2018-10-03

Inlägg av Anders H Örebro, Sverige

Åk till detta hotel

Ett av det bästa hotell jag varit på all inklusive med sex typer av restauranger passar alla tre poler saltvatten, ta ett rum med utsikt mot havet som ligger 100m från hotellet, ta sedan en färja över till Symi en av det vackrast platser som jag varit på helt underbart

 
2018-09-21

Inlägg av kristerolander Bräkne-Hoby, Sverige

Underbart

Det är nr årgång nummer 5 i ordning vi besöker detta kanon hotel. Väldigt rent och snyggt, god mat då det finns mycket utbud av detta 6 st restauranger. Sen får vi inte glömma all personal, allt från städerskor barpersonalen servitriser, ja alla är väldigt trevliga och tillmötesgående. Och inte att förglömma Dona och Mittsa ❤️ Ni är underbara We love U // Vajlet och Krister

 
2018-08-13

Inlägg av Hans H

Kanonbra

Hotellet ligger precis vid havet, kan vara vågor men då är det tio minuters promenad till norra stranden som nästan alltid är lugn. Personalen är hur trevliga som helst. Vill man inte lämna området så är det inga problem. All inclusive. Vi hade behov av lite specialordrar o placering vid maten men ansvariga för matsal o restauranger fixade så vi fick det när vi förklarat behovet. Hotellet håller på att sakta renoveras efter tidigare ägares försummelse, därav bara 4/5.