Kundomdömen om Grand Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 358 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Katarina,
Göteborg

+
-
Sänk ljudet lite vid uppträdanden (vid poolen med lunchrestaurangerna). Gjorde ont i öronen när de spelade, gick faktiskt därifrån.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

Carina,
Jokkmokk

+
-
Öka utbudet på maten . Se till att om det är bokat 3 personer i samma rum att det då finns 3 av glas muggar skrockar skor m.m Försöka få ner ljudnivån i restaurangerna på hotellet. Mycket skrämmer med porslin.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Yvonne ,
Örebro

+
Aktiviteter yoga och vattengympa superbra träning! Ett stort tack till de två tränarna!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

,

+
Bra personal
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-09-08


9 av 10

Caroline,
Linköping

+
Maten
-
För mycket barn överallt, och för lite utrymme vid poolerna, trots att det är förbjudet att paxa solstolar så gör folk det ändå. Så när man kommer kl 10:00 är alla solstolar paxade med det ligger vara 2 pers vid poolen. Trots man sa till personalen så åtgärdades inte detta problemet. Vår uppfattning var också att hotellet hade en privat strand med tillhörande solstolar, det hade dom inte, utan var en publikstrand där solstolarna var väldigt dyra. Vid ett all inclusive hotell borde även gymmet ingå och inte behöva betala ca 100kr per tillfälle man nyttjar det.

Bekräftad gäst: 2019-08-07


10 av 10

Yacoub,
Stockholm

+
Erbjöd olika alternativ på restauranger och vänligheten hos personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


4 av 10

Elinor,
Stockholm

+
Duschen, minibaren på rummet
-
Det behöver renoveras och moderniseras. Kvalitén på mat och dryck behöver höjas.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

Nani,
Göteborg

+
God mat, rent, nära till allt.
-
Hade varit bra om inte folk paxade solstolarna hela tiden.

Bekräftad gäst: 2019-07-31


10 av 10

Rabei,
Göteborg

+
-
Kö system till matrestaurangerna vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-07-31


10 av 10

Kalle,
Göteborg

+
Variationen av mat. Nära till allt. Välstädat.
-
Bokade restaurangerna för att testa. Fick tid dagarna innan avresa. Försenad utflykt, orsakade att vi inte kunde testa italienska restaurangen. Folk får för fan sluta och paxa solstolarna på morgonen, borde förbjudas. Tur hotellet hade gott om solstolar.

Bekräftad gäst: 2019-07-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

3400 omdömen
Utmärkt
 
2012
Väldigt bra
 
838
Bra
 
331
Mindre bra
 
136
Underkänt
 
83

5 senaste omdömen

2019-09-17

Inlägg av Irenemalm Malmö, Sverige

Semester

Gammalt anrikt hotell! Känns väldigt tjusigt när man kommer in i foajén och receptionen! Trevligt bemötande av en svensktalande tjej! God mat, Italienska restaurangen måste ni boka! Suverän mat!! Även poolrestaurangerna var bra! Sköna saltvattenpooler!!

 
2019-08-08

Inlägg av Helena L Sundsvall, Sverige

Fint hotell om än något slitet

Jag och mina två tjejer (12 och 15) åkte hit en vecka i augusti månad. Generella intrycket av hotellet är mycket bra. Trevlig personal och jättegod mat på alla restauranger. Om man ska ha synpunkter på något så är det kanske att rummen är lite slitna för ett 5 stjärnigt hotell, en del myror kan dyka upp ( som de förvisso är snabba att städa bort om man säger till) och har man behov för extrasäng så var det kanske inte den bästa sovupplevelsen. Nära havet och Rhodos stad vilket är ett stort plus. Jaga solstolar i gryningen får man räkna med under högsäsong.

 
2019-07-26

Inlägg av 108andersr Göteborg, Sverige

En veckas all inclusive

Min fru och jag är mycket nöjda med vår vistelse på detta hotell. Sköna sängar, god mat, god tillgänglighet till alla faciliteteter. Enda smolket i bägaren var utsikten från balkongen. Även om vi inta hade beställt havsutsikt utan "utsikt mot trädgården" hade jag förväntat mig bättre utsikt än ett grått tak med AC anläggningar på. Såg ett skymt av ett träd som stack upp på ena sidan av taket. En extra eloge till den ena livvakten vid poolen. Otroligt uppmärksam och proffsig, trevlig dessutom. Bra bemötande från övrig personal också.

 
2019-07-05

Inlägg av Lotta K Eskilstuna, Sverige

Utmärkt

Fantastiskt hotell, lite slitet, men vilka sängar! Personalen är helt underbara, speciellt Antonia i receptionen! Grym mat! Nära till allt! Två pooler med saltvatten, underbara brinkar. Rekommenderas varmt!

 
2019-06-27

Inlägg av vallelin

Bra semestern.

Bra läge för hotell. På andra sida av vägen är det havet och 10 minuters promenad till centrum. Maten var väldigt god och en hel del att välja på. Personal är flerspråkiga, bland annat svenskt och ryskt talande. Är väldigt trevliga i bemötande. Stort tack till bästa Antonia, som var alltid trevlig, hjälpsam och alltid glad. En riktig pärla för hotellet. Men det finns vissa bekymmer också. Tyvärr dålig ventilation i badrummet, väldigt mycket oljud av ac och halvvarm kylskåp. Också är det svårt att hitta solstolar, som folk oftast lägger handduk på och går. Ingen stor fan av saltpooler, speciellt om det finns havet 50 meter från hotellet. I övrigt är jag nöjd med vistelsen. Mvh Valle