1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Grand Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Birgitta,
Ugglarp Halmstad

+
Läget,restaurangutbudet o personalbemötandet är utmärkt.
-
Ett underbart Havsbad med badvänlig strand .

Bekräftad gäst: 2019-05-15


8 av 10

Klas-Göran och Inga-Karin,
Västerås

+
Fantastisk personal,restauranger,mat, aktiviteter och service.
-
Det finns ca 500 rum på hotellet. 485 av dessa överensstämmer med er hemsida. 15 av rummen (nummer 197-199, 297-299,397-399, 497-499 samt 597-599 stämmer inte alls med beskrivningen av hotellet på er hemsida. Hur kan dessa hyres ut till semesterfirare?????? Jag och min fru fick rum 199 vid ankomst. Vidrig utsikt mot bakgård. Tack och lov var hotellets personal resonabel så vi fick byta rum efter ett dygn - därefter allt väldigt bra. Hade inte "rumsäventyret" inträffat hade alla frågor besvarats med en 10:a på ovanstående frågor.

Bekräftad gäst: 2019-05-09


7 av 10

Solveig,
Sölvesborg

+
Läget och den trevliga personalen
-
Mindre musik i restaurangen, samma hela tiden! Familjerum med riktiga sängar!!! Inga usla gästsängar.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


9 av 10

Jan o Birgitta,
Göteborg

+
Restaurangerna vid poolen, och italienska och asiatiska restaurangerna. Att kaffemaskinen var igång vid alla måltider i huvudrestaurangen.
-
alla varmrätter var inte tillräckligt varma, köttet vid lunch och middag var väldigt torrt och tråkigt i buffe restaurangen.

Bekräftad gäst: 2018-10-28


8 av 10

Jan,
UpplandsVäsby

+
Alla de olika restaurangerna
-
Säkerhetsboxarna bör ingå i hotellpriset ,bör ligga ihotellets säkerhetstänkande.Depositions avgift för att få tillbaka nycklar kan givetvis förekomma.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


8 av 10

,

+
-
Avloppet MÅSTE saneras

Bekräftad gäst: 2018-10-21


8 av 10

Birgitta,
Gävle

+
-
Inget miljötänk alls. Fanns anslag om att lägga badlakan på golvet om man ville byta, men de byttes dagligen oavsett. Starka rengöringsmedel.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


7 av 10

Birgitta,
Tyresö

+
Valmöjlighet att äta på olika restauranger
-
Riv ut heltäckningsmattorna på rummen Större munstycken på duschen Bättre belysning vid sängarna

Bekräftad gäst: 2018-10-21


10 av 10

Karin,
Nyberg

+
-
Förnya bullriga airconditions på rummet

Bekräftad gäst: 2018-10-21


9 av 10

Åke,
Avesta

+
Trevlig personal fin trädgård
-
Duchar istället för badkar

Bekräftad gäst: 2018-10-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

3107 omdömen
Utmärkt
 
1803
Väldigt bra
 
780
Bra
 
311
Mindre bra
 
134
Underkänt
 
79

5 senaste omdömen

2019-05-22

Inlägg av Gunnar E

Semester

Väldigt nöjd. Mycket bra service,speciellt av Antonia i receptionen, som talar mycket bra Svenska.Mycket bra mat och trevligt bemötan Poolområdet är trevligt med väldigt trevlig service. Rummet är stort och bra, ligger på våning fem, Enär det första rummet jag blev tilldelad,låg bredvid en trapp,jag rullator och klarar inre att gå i trappsteg. De bytte rum omedelbart,vilket jag uppskattade.från, 180 till 500

 
2019-05-20

Inlägg av Agnes S

Fantastiskt hotell för hela familjen

Nyss kommit vi hem efter 11 nätter på detta fina barnvänliga hotellet. Reste med min man och två barn. Servicen,läget,maten var fantastiskt bra.Alla sex restauranger höll mycket hög klass. Personalen,miljö ute som inne, maten gör att hotellet får 5 poäng från oss.Hotellet är stort men ändå inte opersonligt. Jag rekommenderar detta oerhört servisinriktat hotell och kan tänka mig att återkomma:) Agnes

 
2019-05-19

Inlägg av LarsAkeWink

Kanonhotell

Fantastiskt bra hotell. Massor av Restauranger, jättegod mat på alla. Trevlig och hjälpsam personal. Tillräcklig plats vid polerna. Bra rum med sköna sängar. Perfekt helt enkelt och centralt beläget. Kunde inte vara bättre.

 
2018-11-14

Inlägg av Magnus D

Bra hotell för hela familjen

Mycket bra hotell där vi kände oss välkomna (har dock tagit bort möjligheten att bo där med barn, stort minus). Bra mat i restaurangerna och alltid rent och städat på rummet. Minus för att inte kylskåpet fungerade, ingen reparatör dök upp trots att vi påpekade det flera gånger.

 
2018-10-27

Inlägg av Elaine P Arkösund, Sverige

Hotell med bra läge!

I stort sett ett väldigt trevligt hotell, förutom att det var näst intill omöjligt att få sitta i solen, fanns i stort sett bara några bord som ej var i skuggan. Poolen på framsidan hade inte mycket sol att erbjuda, däremot hade poolen på baksidan det men det var mycket svårt att hitta en ledig solstol om man inte var där väldigt tidigt. Undrar hur det är när det är högsäsong? Maten var i toppklass och personalen i matsalen var otroligt serviceminded. Däremot förstår jag inte varför personalen i baren som ligger innanför entrén alltid frågade efter rumsnumret, det hände aldrig i poolbaren! Man har ju all-inclusivebandet på sig, det är väl det som ska visa att jag bor på hotellet, eller?