Kundomdömen om Europa (Rhodos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,5 av 10 baserat på 153 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,5 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
6,0 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
6,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

Karl,
Åkersberga

+
Läget
-
Att ha fungerad AC bättre frukostsortiment

Bekräftad gäst: 2019-10-21


6 av 10

,
Sundsvall

+
Nära strand, nära Hotell Horizont Resort där vi köpte all inkl eftersom vi kunde ej boka där
-
Receptions personal till charm kurs, då är det helt ok att bo billigt

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

marko ,
skinnskatteberg

+
Helhetsintrycket var bra, utsikten från rummet var mindre bra.
-
Rabatt till de som får rum med kass utsikt. Eller gratis frukost eller ngn form av kompensation.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


6 av 10

Mary ,
Stockholm.

+
Det ligger väldigt centralt och nära till stranden.
-
De väldigt slitina rum med mycket obekväma sängar.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


8 av 10

Elisabeth,
Mölndal

+
Vår städning var mycket bra
-
Duschen var mycket trång

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

Daniel,
Halmstad

+
Läget
-
Frukost, mer köks delar i lägenheten, bättre städning, krokar på väggar att hänga upp kläder, handdukar mm

Bekräftad gäst: 2019-09-29


7 av 10

Ann,
Stockholm

+
Frukostbuffén, städning och trevlig personal. Samt läget!
-
En bar?

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

,

+
Perfekt läge.Prisvärt.
-
Fler solsängar.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


6 av 10

Claes,
Huskvarna

+
Centrala läget
-
Mer köksutrustning. Fick säga till om bestick som saknades. Fick byta rum då golvet var fullt med vatten när vi kom pga avstängt kylskåp.

Bekräftad gäst: 2019-09-25


5 av 10

Patrik,
Göteborg

+
Frukosten var bra, varierat utbud. Fräsch utsida/fasad på hotellet. Trevlig personal.
-
Hade studio - förstod inte varför det var 3 sängar i rummet, så trångt. Fanns inte tillräckligt med köksutrustning för att ens kunna skära upp bröd. En fruktkniv, omaka porslin, omaka bestick, 2 dricksglas plus en plastmugg. Poolen jättekall fast vi var i september. Varmare bada i havet.Slitna rum, garderoben som finns i rummet borde man exempelvis måla upp och hyvla av lådorna så de går lättare att dra ut. Duschdraperiet mögligt längst ner, borde tas bort och tvättas efter varje ny gäst ska bo där.

Bekräftad gäst: 2019-09-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

286 omdömen
Utmärkt
 
79
Väldigt bra
 
76
Bra
 
61
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
40

5 senaste omdömen

2019-08-24

Inlägg av Anileve89 Jokkmokk, Sverige

Sol, bad och matresa

Ett helt okej hotell för att (försöka) sova i och hänga vid deras fina poolområde. Mycket oljud från gäster som gjorde sig redo för bargatan som låg runt hörnet, efter kl 1.00 kunde vi somna för då gick folket till bargatan. Vakna kunde man göra 5.30-6 när bargatan stängt och gäster kom för att själv sova. Jag förstår att personalen måste vara less vid det här laget. Men!!! Tjejerna i receptionen var allt annat än trevliga. Dom gjorde sin grej men ett vänligt ansikte är inte mycket begärt när man är deras hotellgäster. Kändes som om dom drog oss över samma kant och vi var verkligen INTE där för att festa och leva om. Så otroligt tråkigt bemötande av tjejerna i receptionen!! Det var det fina poolområdet och killen i baren som var mycket serviceminded och snäll, (han förtjänar högre lön) som gjorde hotellet BRA. Mycket barnvänliga pooler men skulle välja annat hotell om jag hade familj eller så får hotellet höja åldersgränsen (!!!) på deras hotell, ett tips om ni inte vill framstå som ett partyhotell. Kan inte uttrycka mig något om frukosten för vi beställde och åt lunch vid poolen och maten var sådär. Tack för mig ❤️

 
2019-06-29

Inlägg av Mlh136

Smutsigt

Lakan och handdukar var fläckiga. Gammalt badrum med beläggningar på väggarna. Otrevlig personal som skyllde de orena handdukarna och lakanen på oss då vi försökte byta dessa. Sedan behöll hotellet depositionen när vi checkade ut.

 
2018-11-21

Inlägg av Roam32415727638

Arg vakt

Var där med 10 vänner sommaren 2017, på festresa då hotellet ligger på bargatan (förstår ej barnfamiljer som åker dit). Ett helt okej hotell med väldigt trevlig städpersonal och ett superbra poolområde. Det negativa var de små rummen och en arg vakt som sprang runt med träskor och sparkade på dörren så fort man sa ett ord. Det ironiska var att hotellet låg på bargatan vilket betydde att det ändå lät från gatan. Vakten bröt sig in en gång när min kompis låg och spydde naken och bad alla inklusive henne att gå. Var tydligen en samma vecka som blev utslängd från hotellet och fick sova på gatan.

 
2018-10-02

Inlägg av ekeite Södertälje, Sverige

Mycket bra städning, trevlig personal, bra frukostbuffe.

Hotel Europa var en positiv överraskning i prisklassen, med vänlig, hjälpsam personal. Bodde här för 15 år sedan och förbättringen var väldigt tydlig. Städningen var över förväntan, mycket bra, tex. handdukar byttes varje dag och allting var rent och snyggt, bodde på våning 6 där personalen var mycket trevlig. Frukostbuffen var mycket riklig och god, så gott som ingenting saknades. WiFi var gratis i hela hotellet och fungerade bra. AirCondition var gratis och fungerade mycket bra. Kan rekommenderas starkt.

 
2018-10-01

Inlägg av piason Mörarp, Sverige

Endast för övernattning

Man får vad man betalar för. Lägenheten minimal. Kunde sitta i dubbelsängen och öppna kylskåpet utan att resa sig. De borde verkligen fräscha upp garderoberna för vår var väldigt gammal och ofräsch. Man vill inte hänga in kläderna där och det fanns inte platsat ha 2 resväskor liggande i lägenheten o använda sig av dem som garderob utan den ena fick man dra igen och ha stående. Bökigt när man vill komma pt sina kläder. Vidare så tycker jag det ör äckligt när det inte finns något skydd mellan madrass och kakan. Usch vad mkt hemskt dör kan finnas i den madrassen. Men personalen var väldigt trevlig och hjälpsam.