1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Europa (Rhodos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,4 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
5,7 / 10
Mat och dryck
 
6,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

E ,
VÄSTRA FRÖLUNDA

+
Ligger bra till. Trevlig personal. Kan få rum åt olika håll om man så önskar. Tex pool eller havsutsikt. Det har frächats upp om målat.
-
Har fattats brödknivar när man har lägenhet kan ibte skära brödet med en liten fruktkniv. Lite mera glas i skåpet . Även att det ska stå typ glas till tandborstar.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


7 av 10

Tommy,
Malmö

+
Bra personal
-
Luktar lite unket i garderober

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Kenny,
Göteborg

+
Det låg centralt
-
Ni måste uppdatera bilden på poolen den stämde inte på beskrivningen.

Bekräftad gäst: 2018-10-03


8 av 10

Erkki,
Södertälje

+
Mycket trevlig personal. Mycket bra städning.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Anne-Cathrine,
Filipstad

+
Centralt läge
-
Vårt dubbelrum hade tre ordinarie bäddar och vi var två personer. Det gjorde att det blev mycket mindre golvyta. Bättre miljötänk! Sängkläder i första hand behöver inte bytas så ofta!

Bekräftad gäst: 2018-09-27


8 av 10

,

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2018-09-27


5 av 10

Per-Axel ,
Sätila

+
Läget, mycket nära både strand och restauranger
-
Spartanskt utrustat kök, fanns inte kaffebryggare och / eller filterhållare, vinöppnare eller ölöppnare. Snålt tilltaget med porslin, bestick och glas. Det fanns inget att hänga upp våta badkläder på. TVn, det fanns ingen engelskspråkig kanal, dåligt Mycket dyrt för att få tillgång till säkerhets boxen, borde ingå eller vara deponering

Bekräftad gäst: 2018-09-19


3 av 10

Ann-louise,
Lindome

+
Nära till allting
-
Mer köksutrustning, bättre dusch med duschskynke som täcker duschen så att inte hela toalettstolen blir våt

Bekräftad gäst: 2018-09-19


5 av 10

Lars ,
Örnsköldsvik

+
Prisvärt trevligt hotell
-
Byt musik i restaurangen till något som man blir på gott humör av. Det står ju i katalogen att det är ett ungdomshotell

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

carina,
örebro

+
fösta veckan var vi på tilos toppen ställe.. Andra veckan i Rhodos stad där var det så där.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

273 omdömen
Utmärkt
 
76
Väldigt bra
 
74
Bra
 
61
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2018-11-21

Inlägg av Roam32415727638

Arg vakt

Var där med 10 vänner sommaren 2017, på festresa då hotellet ligger på bargatan (förstår ej barnfamiljer som åker dit). Ett helt okej hotell med väldigt trevlig städpersonal och ett superbra poolområde. Det negativa var de små rummen och en arg vakt som sprang runt med träskor och sparkade på dörren så fort man sa ett ord. Det ironiska var att hotellet låg på bargatan vilket betydde att det ändå lät från gatan. Vakten bröt sig in en gång när min kompis låg och spydde naken och bad alla inklusive henne att gå. Var tydligen en samma vecka som blev utslängd från hotellet och fick sova på gatan.

 
2018-10-02

Inlägg av ekeite Södertälje, Sverige

Mycket bra städning, trevlig personal, bra frukostbuffe.

Hotel Europa var en positiv överraskning i prisklassen, med vänlig, hjälpsam personal. Bodde här för 15 år sedan och förbättringen var väldigt tydlig. Städningen var över förväntan, mycket bra, tex. handdukar byttes varje dag och allting var rent och snyggt, bodde på våning 6 där personalen var mycket trevlig. Frukostbuffen var mycket riklig och god, så gott som ingenting saknades. WiFi var gratis i hela hotellet och fungerade bra. AirCondition var gratis och fungerade mycket bra. Kan rekommenderas starkt.

 
2018-10-01

Inlägg av piason Sverige

Endast för övernattning

Man får vad man betalar för. Lägenheten minimal. Kunde sitta i dubbelsängen och öppna kylskåpet utan att resa sig. De borde verkligen fräscha upp garderoberna för vår var väldigt gammal och ofräsch. Man vill inte hänga in kläderna där och det fanns inte platsat ha 2 resväskor liggande i lägenheten o använda sig av dem som garderob utan den ena fick man dra igen och ha stående. Bökigt när man vill komma pt sina kläder. Vidare så tycker jag det ör äckligt när det inte finns något skydd mellan madrass och kakan. Usch vad mkt hemskt dör kan finnas i den madrassen. Men personalen var väldigt trevlig och hjälpsam.

 
2018-08-19

Inlägg av AnneGbg GBG

Fantastisk personal o bra läge

2 veckor på detta hotell. Hade rum på vån 4, första dagarna på blåsiga sidan: Ljudet fr bargatan hörs ju när man har balkongdörren öppen.Fick dock byta rum (fantastiskt tillmötesgående personal i receptionen). Ibland väsen i korridoren: då av vuxna personer.Annars väldigt lugnt. Frukost: helt ok.

 
2018-07-27

Inlägg av SBMN1 Figeholm, Sverige

Helt ok!

Vi stannade på Europa Hotel i två nätter för att utforska Rhodos stad, och höjde medelåldern på hotellets gäster avsevärd :). Det är ett tre stjärnigt hotel och ett rätt bra sådant får vi medge! Vi fick ett studio med utsikt över staden och ner mot poolen. Rummet har bra storlek, mycket trevlig balkong, och ett litet badrum. Rummen är mycket fräscha! Även vi hade lite problem med AC, men detta åtgärdades snabbt av personalen. Poolen är mycket trevlig och var alldeles perfekt efter en lång dag vandrande i Rhodos. Det finns även en liten poolbar som har öppet till 17. Observera att allt betalas på plats, ingen rumskredit accepteras. Frukosten var helt ok, med bra valmöjligheter i varmt och kallt. Mycket uppmärksam personal som städade borden blixtsnabbt! Vi stördes inte av hög musik från utsidan av hotellet, ej heller av bråkfrån andra gäster. Vi fick ett rum på överste våningen innerst i korridoren, och hade ingen trafikt förbi vår dörr. Om du kan bortse från att majoriteten av gästerna är under 25 och gillar att festa är detta ett mycket bra 3 stjärnigt hotell och bra valuta för pengarna!