1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Europa (Rhodos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,2 av 10 baserat på 113 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,2 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
6,0 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
5,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ylva,
Järfälla

+
Läget
-
Tydligare instruktioner om ac! Att den inte fungerade om inte balkongdörren var helt stängd och gradtalet inte under x grader.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


3 av 10

,

+
poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


4 av 10

,

+
god betjening i receptionen
-
meget små badeværelser, dårlig rengøring

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Eva Helena,
stockholm

+
Mycket trevlig och hjälpsam personal. Bra service. Bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-05


10 av 10

Anna-Karin,
Göteborg

+
Läget och trevlig personal. Rent och snyggt
-
Hade kackerlackor på rummet. Vore bra att göra sig av med dom.

Bekräftad gäst: 2019-09-04


8 av 10

,

+
Nära till allt, bra poolområde med mycket ungdomar och t.ex beerpong, smidigt med mat vid poolen.
-
ACn på mitt rum funkade inte, man var tvungen att betala för att ta in folk på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


5 av 10

,

+
-
Fräschare badrum, bättre lampor och oftare byte av handdukar.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


5 av 10

David,
Stockholm

+
Poolen och poolbarens mat
-
Byt ut personalen Bröd till frukosten

Bekräftad gäst: 2019-08-08


6 av 10

Ulla,
Gagnef

+
Läget och frukosten
-
Ungdomar och vuxna på olika våningar

Bekräftad gäst: 2019-07-28


1 av 10

Ann-Sophie,
Uppsala

+
Inget fel på hotellet, rent och bra städning, vi visste att det skulle vara ett enkelt hotell. Förhållandevis bra frukost med tanke på att det är i grekland på ett litet hotell. Snyggt och fräscht poolområde, synd att det inte gick att använda.
-
Katastrofläge om man inte är 20 år och Paradise Hotel-deltagare från Sverige eller Norge! Var TYDLIGARE i er beskrivning var hotellet ligger, och att detta är ett Grabbarna Grus-hotell, där deras försäljare och Nordic Invasions har fritt tillträde och hänger, tillsammans med fulla skandinaviska ungdomar! Extremt dåligt bröd på frukosten, torrt och tråkigt. Lite opersonlig service, men gissar att de inte är vana vid "normala" resenärer eller att bli vänligt tilltalade. Första kvällen storgrät den ena receptionisten då några gäster hade trashat en våning. Tyckte synd om henne. Poolkillen berättade att han skulle sluta, han orkade inte jobba kvar på hotellet längre. Vid poolen gick det inte ens att vara efter kl 12.00 på dagen, då den fullkomligt ockuperades av dessa ungdomar.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

286 omdömen
Utmärkt
 
79
Väldigt bra
 
76
Bra
 
61
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
40

5 senaste omdömen

2019-08-24

Inlägg av Anileve89 Jokkmokk, Sverige

Sol, bad och matresa

Ett helt okej hotell för att (försöka) sova i och hänga vid deras fina poolområde. Mycket oljud från gäster som gjorde sig redo för bargatan som låg runt hörnet, efter kl 1.00 kunde vi somna för då gick folket till bargatan. Vakna kunde man göra 5.30-6 när bargatan stängt och gäster kom för att själv sova. Jag förstår att personalen måste vara less vid det här laget. Men!!! Tjejerna i receptionen var allt annat än trevliga. Dom gjorde sin grej men ett vänligt ansikte är inte mycket begärt när man är deras hotellgäster. Kändes som om dom drog oss över samma kant och vi var verkligen INTE där för att festa och leva om. Så otroligt tråkigt bemötande av tjejerna i receptionen!! Det var det fina poolområdet och killen i baren som var mycket serviceminded och snäll, (han förtjänar högre lön) som gjorde hotellet BRA. Mycket barnvänliga pooler men skulle välja annat hotell om jag hade familj eller så får hotellet höja åldersgränsen (!!!) på deras hotell, ett tips om ni inte vill framstå som ett partyhotell. Kan inte uttrycka mig något om frukosten för vi beställde och åt lunch vid poolen och maten var sådär. Tack för mig ❤️

 
2019-06-29

Inlägg av Mlh136

Smutsigt

Lakan och handdukar var fläckiga. Gammalt badrum med beläggningar på väggarna. Otrevlig personal som skyllde de orena handdukarna och lakanen på oss då vi försökte byta dessa. Sedan behöll hotellet depositionen när vi checkade ut.

 
2018-11-21

Inlägg av Roam32415727638

Arg vakt

Var där med 10 vänner sommaren 2017, på festresa då hotellet ligger på bargatan (förstår ej barnfamiljer som åker dit). Ett helt okej hotell med väldigt trevlig städpersonal och ett superbra poolområde. Det negativa var de små rummen och en arg vakt som sprang runt med träskor och sparkade på dörren så fort man sa ett ord. Det ironiska var att hotellet låg på bargatan vilket betydde att det ändå lät från gatan. Vakten bröt sig in en gång när min kompis låg och spydde naken och bad alla inklusive henne att gå. Var tydligen en samma vecka som blev utslängd från hotellet och fick sova på gatan.

 
2018-10-02

Inlägg av ekeite Södertälje, Sverige

Mycket bra städning, trevlig personal, bra frukostbuffe.

Hotel Europa var en positiv överraskning i prisklassen, med vänlig, hjälpsam personal. Bodde här för 15 år sedan och förbättringen var väldigt tydlig. Städningen var över förväntan, mycket bra, tex. handdukar byttes varje dag och allting var rent och snyggt, bodde på våning 6 där personalen var mycket trevlig. Frukostbuffen var mycket riklig och god, så gott som ingenting saknades. WiFi var gratis i hela hotellet och fungerade bra. AirCondition var gratis och fungerade mycket bra. Kan rekommenderas starkt.

 
2018-10-01

Inlägg av piason Mörarp, Sverige

Endast för övernattning

Man får vad man betalar för. Lägenheten minimal. Kunde sitta i dubbelsängen och öppna kylskåpet utan att resa sig. De borde verkligen fräscha upp garderoberna för vår var väldigt gammal och ofräsch. Man vill inte hänga in kläderna där och det fanns inte platsat ha 2 resväskor liggande i lägenheten o använda sig av dem som garderob utan den ena fick man dra igen och ha stående. Bökigt när man vill komma pt sina kläder. Vidare så tycker jag det ör äckligt när det inte finns något skydd mellan madrass och kakan. Usch vad mkt hemskt dör kan finnas i den madrassen. Men personalen var väldigt trevlig och hjälpsam.