1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Europa (Rhodos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,2 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
5,8 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10

10 senaste omdömen


1 av 10

,

+
Frukosten
-
Hygienen på rummen.

Bekräftad gäst: 2019-06-16


7 av 10

,

+
Personalen
-
Bättre sängar och städning

Bekräftad gäst: 2019-06-16


1 av 10

Kennet,
Stockholm

+
Poolområdet, duschen i poolområdet.
-
Ta bort det från Er sida

Bekräftad gäst: 2019-05-09


6 av 10

franco,
gbg

+
bra frukost,vänligheten...
-
ställstor vägg klocka vid reception...har inte mobil...

Bekräftad gäst: 2019-05-08


4 av 10

K,
Göteborg

+
Läget. Men det är bra läge på nästan alla hotell i Rhodos stad.
-
Att informera om att avgiften för AC är 5 Euro per dag, då detta inte ingick. Turistskatten som man betalar informerar ni om, men inte avgiften för AC. Att man ska slippa gå ner till receptionen för att hämta en fjärrkontroll till tvn, som de har där p.g.a säkerhetsskäl. Så dumt.

Bekräftad gäst: 2019-05-08


7 av 10

Anthony ,
Nacka

+
Personalen
-
Modernisera. Varför ha pentry i rummet när det inte finns rätt verktyg för att laga mat själv?

Bekräftad gäst: 2019-05-06


8 av 10

E ,
VÄSTRA FRÖLUNDA

+
Ligger bra till. Trevlig personal. Kan få rum åt olika håll om man så önskar. Tex pool eller havsutsikt. Det har frächats upp om målat.
-
Har fattats brödknivar när man har lägenhet kan ibte skära brödet med en liten fruktkniv. Lite mera glas i skåpet . Även att det ska stå typ glas till tandborstar.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


7 av 10

Tommy,
Malmö

+
Bra personal
-
Luktar lite unket i garderober

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Kenny,
Göteborg

+
Det låg centralt
-
Ni måste uppdatera bilden på poolen den stämde inte på beskrivningen.

Bekräftad gäst: 2018-10-03


8 av 10

Erkki,
Södertälje

+
Mycket trevlig personal. Mycket bra städning.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

280 omdömen
Utmärkt
 
78
Väldigt bra
 
75
Bra
 
61
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2019-06-29

Inlägg av Mlh136

Smutsigt

Lakan och handdukar var fläckiga. Gammalt badrum med beläggningar på väggarna. Otrevlig personal som skyllde de orena handdukarna och lakanen på oss då vi försökte byta dessa. Sedan behöll hotellet depositionen när vi checkade ut.

 
2018-11-21

Inlägg av Roam32415727638

Arg vakt

Var där med 10 vänner sommaren 2017, på festresa då hotellet ligger på bargatan (förstår ej barnfamiljer som åker dit). Ett helt okej hotell med väldigt trevlig städpersonal och ett superbra poolområde. Det negativa var de små rummen och en arg vakt som sprang runt med träskor och sparkade på dörren så fort man sa ett ord. Det ironiska var att hotellet låg på bargatan vilket betydde att det ändå lät från gatan. Vakten bröt sig in en gång när min kompis låg och spydde naken och bad alla inklusive henne att gå. Var tydligen en samma vecka som blev utslängd från hotellet och fick sova på gatan.

 
2018-10-02

Inlägg av ekeite Södertälje, Sverige

Mycket bra städning, trevlig personal, bra frukostbuffe.

Hotel Europa var en positiv överraskning i prisklassen, med vänlig, hjälpsam personal. Bodde här för 15 år sedan och förbättringen var väldigt tydlig. Städningen var över förväntan, mycket bra, tex. handdukar byttes varje dag och allting var rent och snyggt, bodde på våning 6 där personalen var mycket trevlig. Frukostbuffen var mycket riklig och god, så gott som ingenting saknades. WiFi var gratis i hela hotellet och fungerade bra. AirCondition var gratis och fungerade mycket bra. Kan rekommenderas starkt.

 
2018-10-01

Inlägg av piason Mörarp, Sverige

Endast för övernattning

Man får vad man betalar för. Lägenheten minimal. Kunde sitta i dubbelsängen och öppna kylskåpet utan att resa sig. De borde verkligen fräscha upp garderoberna för vår var väldigt gammal och ofräsch. Man vill inte hänga in kläderna där och det fanns inte platsat ha 2 resväskor liggande i lägenheten o använda sig av dem som garderob utan den ena fick man dra igen och ha stående. Bökigt när man vill komma pt sina kläder. Vidare så tycker jag det ör äckligt när det inte finns något skydd mellan madrass och kakan. Usch vad mkt hemskt dör kan finnas i den madrassen. Men personalen var väldigt trevlig och hjälpsam.

 
2018-08-19

Inlägg av AnneGbg GBG

Fantastisk personal o bra läge

2 veckor på detta hotell. Hade rum på vån 4, första dagarna på blåsiga sidan: Ljudet fr bargatan hörs ju när man har balkongdörren öppen.Fick dock byta rum (fantastiskt tillmötesgående personal i receptionen). Ibland väsen i korridoren: då av vuxna personer.Annars väldigt lugnt. Frukost: helt ok.