Kundomdömen om Esperia (Rhodos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Marja-leena,
Trångsund

+
Sängarna. Läget. Priset. Städningen. Frukosten.
-
Har varit 48 gånger i Grekland. Har alltid varit nöjd men nu var jag rätt missnöjd. Hade helt enkelt otur med lägenhetens placering och en luftkonditionering som inte var ok. Skadar inte heller om receptionspersonalen kan dra lite på smilbanden. Tänker att ingen behöver placeras i rum 211 om hotellet inte är fullbelagt, vilket det aldrig är vecka 43. Eftersom luftkonditioneringen inte är optimal måste självklart balkongdörren vara öppen nattetid vilket gör att det inte gåt att sova pga en central air condition är på dygnet runt (har en film) Skulle uppskatta om någon Apollo representant kunde bo några dygn i just detta rum och ge ett utlåtande.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


10 av 10

Margareta,
Saltsjö- boo

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-21


6 av 10

Claes,
Sundbyberg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


8 av 10

Jonna Carina,
Helsingborg

+
Trevlig personal. Rummet var så litet att man inte kunde gå förbi varandra.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


5 av 10

Louise,
Björklinge

+
Bra frukost, trevlig personal
-
Väldigt små badrum, svårspolat i toan. Gick åt mycket vatten för att för att få bort "korvarna"

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Doris,
Lövstabruk

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Tommy,
Degerfors

+
Läget är mycket bra,frukosten var över förväntan
-
Vänd på dörren till toan så den öppnas ut i stället fö r in som den är nu .toa behöver åtgärdas spolar dåligt

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

Gunnel,
Tullinge

+
Läget och frukosttiderna fräscha rum
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

Susanne,
Upplands väsby

+
-
Kontakt att ladda telefoner, ny dörr till toan då den var sprucken, krokar på toaletten, större kylskåp med frysfack!

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

Anders,
Stockholm

+
Städning varje dag.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

292 omdömen
Utmärkt
 
46
Väldigt bra
 
115
Bra
 
83
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2019-11-14

Inlägg av MatsB325 Skellefteå, Sverige

Esperia, det perfekta cityhotellet!

Läget är absolut perfekt, mitt i stan och nära till allt. Mycket bra frukost och en liten men bra pool. Baren mot gatan är en bra plats att sitta och titta på folk och dricka något gott. Barpersonalen något utöver det vanliga. Trots att det ligger mitt i stan är rummen väldigt tysta.

 
2019-09-07

Inlägg av Solalskare

Chansa INTE på detta mardrömshotell som har otrevlig personal och trasiga rum

Otrevlig personal.Bryr sig inte om önskemålen och läser dem ej så tro inte att du får något du önskat eller ens inärheten.Ser bara till sina stamgäster.Går inte byta rum heller för de säger att allt är fullbokat trots att det inte stämmer om du kollar på nätet,De bryr sig inte om att åtgärda fel.Få svenska gäster.Opersonligt och stelt, inte familjärt.Folktom bar i en hörna med endast drycker så inget ätbart här och den ligger INTE vid det sk poolområdet som är ett dåligt skämt nämligen babypool med katter som dricker vatten och katterna är även i din frukost varje dag Såå äckligt!:Ingen varuatomat på hotellet.Minilivs inärheten men den har inte öppet hela natten..Solterass HELT utan sol så där var folktomt också.Inget vatten i kylskåp vid ankomst på natten. EN enda trasig kontakt långt från sängen.Rum så litet så resväskan kan bara öppnas i sängen.Minitoalett på 2m som man fick krypa eller klättra in för dörren stoppas av toalettstolen.Trasig toalett.Trasig kyl,Högt dånande AC så det går inte sova.Mörk minibalkong HELT utan sol med utsikt i husvägg.Obekväma plastmöbler.Ingen tvättlina.Parken framför hotellet är uteliggartillhåll så inte fint som på bilderna.Avloppsproblem på hotellet så stopp gjorde att avloppsvatten kom in på mitt rum! ALDRIG mer här!

 
2019-08-11

Inlägg av 485hannaw Östersund, Sverige

Helt okej!

Helt ok hotell för bra pris. Ligger centralt och nära till allt. Rummen är väldigt små men sängarna sköna. Toaletten är väldigt liten och lite sunkig men funkar. Vi hade balkong mot ena vägen, men dörrarna blockar det mesta av ljudet så det är inget som stör. Balkongen är stor med plastmöbler. Trevlig personal, speciellt de i baren på kvällen! Bjöd på nötter och chips varje gång man beställde något, och fyllde på om vi köpte mer öl. Skippa poolen som är liten och omysig och gå de 400 metrarna till Elli beach istället! Överlag toppenhotell om man inte vill spendera så mycket tid på rummet.

 
2019-08-08

Inlägg av Azi115

Centralt och bra

Nära till allt, personalen är trevliga och behjälpliga när du frågar de nåt. Men hade gärna velat se att de hälsade och log lite mer när man gick förbi. Rummen var fräscha, de duktiga städerskorna städade varje dag. Men små rum lite trångt för en familj, vi bad om ett byte av rum ( som vi skulle ha betalt för) de sa att de skulle säga till om de hade nåt ledigt men vi fick aldrig någon återkoppling, de sa att det inte fanns några ledigt men gick man in på booking.se så fanns det lediga rum, vi gjorde ingen grej utav det men hade varit trevlig med uppriktighet och en återkoppling, men vad gör det när man inte hänger på rummet hela dagarna. Frukosten var god och fräsch đŸ‘ŒđŸ»đŸ‘ŒđŸ»

 
2019-07-28

Inlägg av Anita6205 Landskrona, Sverige

Bra hotell men med underkänt badrum

Hotell med bra läge - nära till stränderna, restaurangerna och affärerna. Vi bodde i nr 600 på 6:e våningen i ett ganska trångt rum. Balkongen var stor i vinkel, bra utsikt, sängarna sköna men badrummet under all kritik. Det var jättelitet, läckande toalettstol, rostig dörrkarm och en stor bit av dörren avslagen. Frukosten var helt ok och varierande men brödet torrt och tråkigt. Mängden kakor går det ju att minska drastiskt på och kanske ersätta med en färsk fruktsallad. Med personalen i receptionen var det svårt att få ögonkontakt och dem hade svårt för att hälsa. Man ska inte bo här om man vill bada i pool. Den är liten och omgiven av en hög mur.