Kundomdömen om Esperia (Rhodos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 128 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

Louise,
Björklinge

+
Bra frukost, trevlig personal
-
Väldigt små badrum, svårspolat i toan. Gick åt mycket vatten för att för att få bort "korvarna"

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Tommy,
Degerfors

+
Läget är mycket bra,frukosten var över förväntan
-
Vänd på dörren till toan så den öppnas ut i stället fö r in som den är nu .toa behöver åtgärdas spolar dåligt

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

,

+
Läget och frukosttiderna fräscha rum
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

Susanne,
Bromma

+
-
Kontakt att ladda telefoner, ny dörr till toan då den var sprucken, krokar på toaletten, större kylskåp med frysfack!

Bekräftad gäst: 2019-10-06


7 av 10

,

+
Positivt överraskad av frukosten som var en buffé med mycket att välja på. Läget var bra och personalen var vänliga.
-
Större toalett. Framför allt duschen!

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

,

+
Städning varje dag.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Marianne,
Gbg

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-02


8 av 10

Ann,
Uddevalla

+
Bästa läge
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

Lena,
Gävle

+
Läget, städningen, frukosten, drinkarna hos bartendern, personalen.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


8 av 10

Mikael,
Mellerud

+
Frukosten
-
Toaletten är väldigt liten

Bekräftad gäst: 2019-09-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

287 omdömen
Utmärkt
 
45
Väldigt bra
 
113
Bra
 
82
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2019-09-07

Inlägg av Solalskare

Chansa INTE på detta mardrömshotell som har otrevlig personal och trasiga rum

Otrevlig personal.Bryr sig inte om önskemålen och läser dem ej så tro inte att du får något du önskat eller ens inärheten.Ser bara till sina stamgäster.Går inte byta rum heller för de säger att allt är fullbokat trots att det inte stämmer om du kollar på nätet,De bryr sig inte om att åtgärda fel.Få svenska gäster.Opersonligt och stelt, inte familjärt.Folktom bar i en hörna med endast drycker så inget ätbart här och den ligger INTE vid det sk poolområdet som är ett dåligt skämt nämligen babypool med katter som dricker vatten och katterna är även i din frukost varje dag Såå äckligt!:Ingen varuatomat på hotellet.Minilivs inärheten men den har inte öppet hela natten..Solterass HELT utan sol så där var folktomt också.Inget vatten i kylskåp vid ankomst på natten. EN enda trasig kontakt långt från sängen.Rum så litet så resväskan kan bara öppnas i sängen.Minitoalett på 2m som man fick krypa eller klättra in för dörren stoppas av toalettstolen.Trasig toalett.Trasig kyl,Högt dånande AC så det går inte sova.Mörk minibalkong HELT utan sol med utsikt i husvägg.Obekväma plastmöbler.Ingen tvättlina.Parken framför hotellet är uteliggartillhåll så inte fint som på bilderna.Avloppsproblem på hotellet så stopp gjorde att avloppsvatten kom in på mitt rum! ALDRIG mer här!

 
2019-08-11

Inlägg av 485hannaw Östersund, Sverige

Helt okej!

Helt ok hotell för bra pris. Ligger centralt och nära till allt. Rummen är väldigt små men sängarna sköna. Toaletten är väldigt liten och lite sunkig men funkar. Vi hade balkong mot ena vägen, men dörrarna blockar det mesta av ljudet så det är inget som stör. Balkongen är stor med plastmöbler. Trevlig personal, speciellt de i baren på kvällen! Bjöd på nötter och chips varje gång man beställde något, och fyllde på om vi köpte mer öl. Skippa poolen som är liten och omysig och gå de 400 metrarna till Elli beach istället! Överlag toppenhotell om man inte vill spendera så mycket tid på rummet.

 
2019-08-08

Inlägg av Azi115

Centralt och bra

Nära till allt, personalen är trevliga och behjälpliga när du frågar de nåt. Men hade gärna velat se att de hälsade och log lite mer när man gick förbi. Rummen var fräscha, de duktiga städerskorna städade varje dag. Men små rum lite trångt för en familj, vi bad om ett byte av rum ( som vi skulle ha betalt för) de sa att de skulle säga till om de hade nåt ledigt men vi fick aldrig någon återkoppling, de sa att det inte fanns några ledigt men gick man in på booking.se så fanns det lediga rum, vi gjorde ingen grej utav det men hade varit trevlig med uppriktighet och en återkoppling, men vad gör det när man inte hänger på rummet hela dagarna. Frukosten var god och fräsch đŸ‘ŒđŸ»đŸ‘ŒđŸ»

 
2019-07-28

Inlägg av Anita6205 Landskrona, Sverige

Bra hotell men med underkänt badrum

Hotell med bra läge - nära till stränderna, restaurangerna och affärerna. Vi bodde i nr 600 på 6:e våningen i ett ganska trångt rum. Balkongen var stor i vinkel, bra utsikt, sängarna sköna men badrummet under all kritik. Det var jättelitet, läckande toalettstol, rostig dörrkarm och en stor bit av dörren avslagen. Frukosten var helt ok och varierande men brödet torrt och tråkigt. Mängden kakor går det ju att minska drastiskt på och kanske ersätta med en färsk fruktsallad. Med personalen i receptionen var det svårt att få ögonkontakt och dem hade svårt för att hälsa. Man ska inte bo här om man vill bada i pool. Den är liten och omgiven av en hög mur.

 
2019-07-20

Inlägg av Anki D Playa de las Americas, Spanien

Trevligt hotell

Hade dubbelrum. Sängarna är bra. Badrummet är mkt litet så det är inte lämpligt för resande med rullstol el rullator el har mycket svårt att komma in på sid led. Frukosten var bra. Baren o personalen var bra. Gatorna runt området är trångt o enkelriktat o är även lite svårt att gå där för där är nästan inga trottoarer