1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Esperia (Rhodos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 81 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Marita ,
Gävle

+
-
skulle vara bra om det fans lite krockar uppsatta så man kan hänga upp saker på...

Bekräftad gäst: 2019-08-22


7 av 10

Mikael,
Kumla

+
Läget
-
Endast 1 eluttag för att ladda mobiler Uttag nr 2 , där bröts strömmen när man släckte ljuset

Bekräftad gäst: 2019-08-08


5 av 10

Ben,
København S

+
God altan med havudsigt
-
Der skal som i beskrivelsen af hotellet være et køleskab der kan køle med en lille frostboks. Hotellet skal afprøve at der er strøm på skabet, så der ikke går flere dage før det virker.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


7 av 10

Emma,
Sollentuna

+
Sköna sängar, bra service
-
Information om hur stor poolen är och även safety box

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

,

+
Fräscha rum
-
Utensilierna i pytteköket var det skralt med. Ordentliga glas så man slipper dricka ur tandborstglaset. Byt ut den sura nedlåtande manliga bartendern som inte hade mycket mer att göra än att vara otrevlig!

Bekräftad gäst: 2019-08-04


8 av 10

Patrick,
Stockholm

+
Fin utsikt från balkongen/terrassen. Bra läge i stan. Fräscht och fint hotell.
-
Faciliteter såsom dusch och toa var under all kritik.

Bekräftad gäst: 2019-08-01


6 av 10

Peter,
Uppsala

+
-
Ha med bilder på hur små badrummen är. Bodde i ett rum som inte var nyrenoverat. Bör framgå att alla rum ej är renoverade.

Bekräftad gäst: 2019-07-28


4 av 10

Natalie ,
Sverige Västerhaninge

+
-
Bättre mat. Förbättra städningen. Trevligare personal Få ett större rum när man har barn. Fixa ute vid pool området mycket tråkigt.

Bekräftad gäst: 2019-07-28


8 av 10

Stig ,
Köping

+
Frukosten var över förväntan.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-25


6 av 10

Karl,
Stockholm

+
Städningen
-
Frukosten är direkt svag och oerhört lyhörda rum. Hörde grannar som snarkade.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

282 omdömen
Utmärkt
 
43
Väldigt bra
 
113
Bra
 
80
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2019-08-11

Inlägg av 485hannaw Östersund, Sverige

Helt okej!

Helt ok hotell för bra pris. Ligger centralt och nära till allt. Rummen är väldigt små men sängarna sköna. Toaletten är väldigt liten och lite sunkig men funkar. Vi hade balkong mot ena vägen, men dörrarna blockar det mesta av ljudet så det är inget som stör. Balkongen är stor med plastmöbler. Trevlig personal, speciellt de i baren på kvällen! Bjöd på nötter och chips varje gång man beställde något, och fyllde på om vi köpte mer öl. Skippa poolen som är liten och omysig och gå de 400 metrarna till Elli beach istället! Överlag toppenhotell om man inte vill spendera så mycket tid på rummet.

 
2019-08-08

Inlägg av Azi115

Centralt och bra

Nära till allt, personalen är trevliga och behjälpliga när du frågar de nåt. Men hade gärna velat se att de hälsade och log lite mer när man gick förbi. Rummen var fräscha, de duktiga städerskorna städade varje dag. Men små rum lite trångt för en familj, vi bad om ett byte av rum ( som vi skulle ha betalt för) de sa att de skulle säga till om de hade nåt ledigt men vi fick aldrig någon återkoppling, de sa att det inte fanns några ledigt men gick man in på booking.se så fanns det lediga rum, vi gjorde ingen grej utav det men hade varit trevlig med uppriktighet och en återkoppling, men vad gör det när man inte hänger på rummet hela dagarna. Frukosten var god och fräsch đŸ‘ŒđŸ»đŸ‘ŒđŸ»

 
2019-07-28

Inlägg av Anita6205 Landskrona, Sverige

Bra hotell men med underkänt badrum

Hotell med bra läge - nära till stränderna, restaurangerna och affärerna. Vi bodde i nr 600 på 6:e våningen i ett ganska trångt rum. Balkongen var stor i vinkel, bra utsikt, sängarna sköna men badrummet under all kritik. Det var jättelitet, läckande toalettstol, rostig dörrkarm och en stor bit av dörren avslagen. Frukosten var helt ok och varierande men brödet torrt och tråkigt. Mängden kakor går det ju att minska drastiskt på och kanske ersätta med en färsk fruktsallad. Med personalen i receptionen var det svårt att få ögonkontakt och dem hade svårt för att hälsa. Man ska inte bo här om man vill bada i pool. Den är liten och omgiven av en hög mur.

 
2019-07-20

Inlägg av ankidanielsson Playa de las Americas, Spanien

Trevligt hotell

Hade dubbelrum. Sängarna är bra. Badrummet är mkt litet så det är inte lämpligt för resande med rullstol el rullator el har mycket svårt att komma in på sid led. Frukosten var bra. Baren o personalen var bra. Gatorna runt området är trångt o enkelriktat o är även lite svårt att gå där för där är nästan inga trottoarer

 
2019-07-09

Inlägg av rtille

Prisvärt hotell i centrum

Efter att vi bott på Esperia 2 veckor, så måste det nog sammanfattas med ett positivt omdöme. Rummet vi fick var ej ett av de nyrenoverade men helt okay ändå, visst toa/dusch utrymmet var litet men det visste vi redan eftersom vi alltid kollar vad andra tycker om hotellen på Tripadvisor så det var ingen överraskning. Men rummet (634) var välstädat och det gjordes varje dag,av trevlig städpersonal. Frukosten gick inte att klaga på det fanns allt man kunde önska. All personal väldigt trevliga. Centralt läge mitt i centrum nära till allt. Ett hotell vi gärna återkommer till redan nästa år.