1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Elite

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 230 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


4 av 10

Eila,
Märsta

+
Läget..
-
Sängar /madrasser hemska.. och balkong stolar trasiga....balgon bodret mögel...ingen plats i kläder ..ingen plats i resväskor.. Och grekiska Skatt ..vilken resenärer betalar vår hög....Två krämigt hotel..** är Elite men tar fyra **** krämigt hotel skatt. För mycket skatt. Eliten.. Horisont bad hotel all inkl.....tar samma skatt????? Kollar inte ni Apollo detta ??? Kollar ni inte trasiga balkong stolar??? Har bild....kollar ni inte var stans man ställer kläder och resväskor????Kollar ni inte sängar!madrasser???? Renoverat hotel men.....men...trasiga . mögel balkong mögel.....och ni ska visar inte bilden bak gården???från vissa balkong/ baksidan balkong katastrof utsikt?????? Hoppas att Apollo kontrollerar bättre...Detta hotel passar bara en natts användning... inte charter resor.....eller annonsera och kontrollera bättre detta hotel....

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Lars,
Gbg

+
Bra frukost och nära strand och stadf
-
Förslag är lämnat till hotellet. Apollo bör medfölja buss från flyg vid ankomst för att vida hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-09-04


7 av 10

ralf,
Göteborg

+
Läget
-
Bättre förvaringsmöjligheter fot bagage

Bekräftad gäst: 2019-09-04


10 av 10

,

+
Centralt, nära till badet
-
Har inga förslag

Bekräftad gäst: 2019-09-01


10 av 10

Annelie,
Göteborg

+
Nära till stranden och väldigt fräscht hotell.
-
Vi fick inte städat en dag och då hade vi lagt våra handdukar på golvet redan men vi sa till i receptionen och fick dusch handdukar iaf. Trångt badrum när man satt på toaletten fick man draperiet på sig så detta fick vi sätta upp på duschmunstycket. Ovanligt att handfatet var ute i rummet men inget som störde direkt.

Bekräftad gäst: 2019-08-28


8 av 10

,

+
Nära till bad och centrum
-

Bekräftad gäst: 2019-08-22


8 av 10

,

+
Ac
-

Bekräftad gäst: 2019-08-15


10 av 10

Elin,
Trollhättan

+
Personalen är guld! Så extremt trevliga och serviceminded. Vi lämnade alltid in våra nycklar till dem innan vi gick till stranden så vi slapp ha med oss värdesaker. Receptionen var bemannad 24 timmar om dygnet.
-
På Apollos hemsida räknas hotellet som två stjärnigt men det är en stark fyra enligt mig. Har bott på femstjärniga hotell ochElite är verkligen inte långt ifrån.

Bekräftad gäst: 2019-08-07


10 av 10

Lisa,
Trollhättan

+
Förväntningarna innan var relativt låga. Men detta hotell var fantastiskt. Bra och varierad frukost, bra städning, gratis safe box och även gratis air condition. Läget var så bra, knappt 50 meter till stranden. Och det finns två olika stränder, en på varje sida. Vi åker gärna tillbaka till Elite.
-
Bättre förvaringsplats för resväskan. Några nätter var det ungdomar som var fulla och skrek på balkongerna vilket var väldigt störande.

Bekräftad gäst: 2019-07-24


10 av 10

Helene,
Solna

+
Helhetsintrycket. Stil på personal och inredning. Bland de bästa i Rhodos. Om de haft pool skulle de vara i klass med cactus/ aquarium view
-
Svårt att göra rummen större. Ingen garderob så det blev trångt med resväskorna.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

57 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
9
Bra
 
9
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-10-27

Inlägg av Maria N

Boende på Rhodos

Vi har varit på Rhodos 5 gånger och varit nöjda med hotellen vi bott på. Denna gång valde vi Elite hotel och det var helt klart det sämsta vi bott på. Vi läste så mycket bra om hotellet innan och på bilderna såg det jättefint ut. Vi var 4 par som reste tillsammans och de tre andra paren fick riktiga badrum i sina dubbelrum medans vi fick ett hotellrum där vi hade tvättstället brevid sängen och ett badrum som var fruktansvärt trångt och ofräscht! Det var en toalettstol och en jättetrång dusch med ett draperi emellan. Stod man i duschen så slickade sig draperiet mot kroppen och satte man sig på toan så hade man också draperiet mot kroppen. En ofräsch lukt från golvbrunnen blandat med lite mögel. Ingen hylla el något att lägga ifrån sig saker på men en väggtelefon fanns det i toan. Vi hade hotellrummet ut mot gatan där entrén till hotellet var. Varje morgon 06.45-07.00 blev man väckt av sopbilarna som kom och tömde soporna och det var ett sagolikt liv. Våra vänner hade tysta rum men det hade inte vi. Ska man bo där så är det viktig att man önskar ett bra rum. Våran vistelse blev inte trevlig med tanke på hotellet. Städningen var under all kritik, det var inte alla gånger dom lämnade nytt toapapper ens. Vi fick bara stora handdukar när dom väl bytte handdukar hos oss. Vår vänner fick nya handdukar och renbäddat varje dag ! Frukosten var ok men inte mer. Det enda positiva var personalen i receptionen och i baren. Sedan är det ett bra läge om man vill ha nära till stränderna Ellie beach och Windy beach. Kommer att åka till Rhodos fler gånger men absolut inte till det hotellet.

 
2018-10-22

Inlägg av 449annettea Härnösand, Sverige

Elite Hotel

Ett litet hotell , det som ger 3⭐️är att det är nära till strand och gamla stan ! Förövrigt är det mycket små rum med små balkonger ,,utsikten från vår balkong var bra ,lugnt och tyst från gatan .hyfsad frukost om man inte vill att maten ska vara varm .

 
2018-09-18

Inlägg av robertteresa2018 Kramfors, Sverige

Närhet till bad och nöjen

Mycket bra läge med närhet till restauranger affärer och badstrand. Fina rum dock något små men ändå helt okej att bo i. Frukost med mycket att välja mellan t.ex. äggröra bacon prinskorv bröd diverse pålägg och frukter mm. Jätte trevlig personal som alltid mötte upp med leende på läpparna. Hotellet är beläget på en lugn gata så störande ljud uppstod sällan. Närhet till supermarket som fanns 20 meter från hotellet, bra om man vill köpa vatten och slippa bära längre sträckor. TV luftkonditionering och wifi på rummet utan extra avgifter vilket uppskattades av oss, internet med bra överföringshastighet möjliggjorde streamingtjänster som tv4 palay netflix mm. Mycket bra hotell i förhållande till priset vi betalade det enda jag själv skulle vilja ändrat på är att man satte in garderober eller hängare på rummen då man vill kunna packa ur kläder från resväskan. Jag önskar också att man tar bort mattorna i korridorerna då dessa på vissa ställen missfärgats och blivit smutsiga. Våra varmaste rekommendationer till detta hotell och dess trevliga personal.

 
2018-06-16

Inlägg av Talbokatarina Stenungsund, Sverige

Trevligaste personal

Vill ge ett gott omdöme till Elite hotel Rhodos. Jag är verkligen noga med hotell standard. Allt uppfyllde mina krav. Centralt, nära bad, fräscha allmänna utrymmen, god och tilltagen frukost, fräscht rum, bra balkong, härlig säng och inte minst den supertrevliga personalen.

 
2018-06-04

Inlägg av Guuurie Rhodos stad, Grekland

Semester

Familjärt hotell med mycket trevlig, serviceinriktad och hjälpsam personal dygnet runt. Hela hotellet var nyrenoverat med fräscha rum och sällskapsytor. Fantastiskt bra läge på udden i Rhodos stad. Hotellet ligger på en lugn gata med endast ett par minuter till både Elli beach och till Windy beach så man kan välja. Supermarket alldeles intill och bra restauranger alldeles i närheten. Via strandpromenaden nådde man Mandrakihamnen på ca 10 min till fots och centrum låg endast ett stenkast bort. Jättegod rikligt tilltagen frukostbuffé med olika brödsorter, flera pålägg, frukt o grönsaker, youghurt o flingor, ägg/bacon, omelett, stekt svamp, nybakade kakor, scones, juice, kaffe/te med mera. Mycket bra service vid frukosten och man kunde även sitta ute och äta på terassen framför hotellet. Där fanns också en trevlig liten bar med överkomliga priser och möjlighet att sitta både ute och inne. Aircondition ingick i priset vilket var ett stort plus! Rent och snyggt på rummen, fick någon gång påminna om ny tvål o toalettpapper men alltid städat o bäddat o rena handdukar varje dag i veckan. Rummet var inte så stort men där fanns allt man behövde. Det saknades klädgarderob att hänga kläder i men fanns en stång med galgar som fungerade utmärkt och ett skåp för vikta kläder. Liten safetybox på rummet. Litet men välfungerande kylskåp och vattenkokare med koppar för te/kaffe på rummet. Underbar utsikt från vår balkong med hav åt två håll. Det som drar ner betyget från en femma är att det var ganska lyhört genom dörrarna, en enkel tätlist hade säkert förbättrat avsevärt, duschen kunde varit lite större och hotellets hiss var minimal. Sammantaget ett mycket trevligt prisvärt hotell som jag varmt kan rekommendera! Bilderna visar utsikten från vår balkong.