1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Elite

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

EGON,
VEDUM

+
LÄGET
-
ENKELSÄNGAR OCH BÄTTRE ISOLERING FRÅN RUMMEN OCH NYARE MATTOR I TRAPPUPPGÅNGEN.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


6 av 10

John,
Stockholm /Norrköping

+
Bra läge
-
Säg till hotellets personal att inte ta pengar i hotellrummet, vi blev av med pengar och dom struntade i det dåligt bemötande, sen blev en av oss magsjuka pga frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


10 av 10

Leif ,
Kiruna

+
Fantastisk trevlig personal samt en underbar frukost
-

Bekräftad gäst: 2018-10-15


9 av 10

Mats,
Arlöv

+
Läget,bra frukost
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Milla,
Solna

+
Servicen
-
Väldigt litet badrum, handfatet var i andra rummet

Bekräftad gäst: 2018-10-04


6 av 10

Ingela,
Dingle

+
Närheten till standen
-
Städningen, en dag fick vi ingen städning, en dag fick vi hämta handdukar.

Bekräftad gäst: 2018-09-26


5 av 10

Hans,
Huskvarna

+
Läget. Nära till stranden och centrum.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-19


7 av 10

Bertil,
Jönköping

+
Läget nära havet. Trevlig och bra personal.
-
Begränsad förvaring, endast en stång med gott om galjar. Saknade lite lådor att packa upp saker i på vårt rum 504. De enda var sängborden.

Bekräftad gäst: 2018-09-19


7 av 10

,

+
-
Byta mattor i korridorer utan för rummen.

Bekräftad gäst: 2018-09-19


9 av 10

Robert,
Kramfors

+
Mycket bra läge med närhet till restauranger affärer och badstrand. Fina rum dock något små men ändå helt okej att bo i. Frukost med mycket att välja mellan t.ex. äggröra bacon prinskorv bröd diverse pålägg och frukter mm. Jätte trevlig personal som alltid mötte upp med leende på läpparna. Hotellet är beläget på en lugn gata så störande ljud uppstod sällan. Närhet till supermarket som fanns 20 meter från hotellet, bra om man vill köpa vatten och slippa bära längre sträckor. TV luftkonditionering och wifi på rummet utan extra avgifter vilket uppskattades av oss, internet med bra överföringshastighet möjliggjorde streamingtjänster som tv4 palay netflix mm. Mycket bra hotell i förhållande till priset vi betalade. Våra varmaste rekommendationer till detta hotell och dess trevliga personal.
-
Det som skulle kunna höja standarden på hotellet är om man satte in garderober eller hängare på rummen då man gärna vill kunna packa ur sina kläder från resväskan. Man skulle också kunna byta ut mattorna i korridorerna då dessa inte passade med hotellets övriga fina standard.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

47 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
9
Bra
 
8
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-10-27

Inlägg av Maria N

Boende på Rhodos

Vi har varit på Rhodos 5 gånger och varit nöjda med hotellen vi bott på. Denna gång valde vi Elite hotel och det var helt klart det sämsta vi bott på. Vi läste så mycket bra om hotellet innan och på bilderna såg det jättefint ut. Vi var 4 par som reste tillsammans och de tre andra paren fick riktiga badrum i sina dubbelrum medans vi fick ett hotellrum där vi hade tvättstället brevid sängen och ett badrum som var fruktansvärt trångt och ofräscht! Det var en toalettstol och en jättetrång dusch med ett draperi emellan. Stod man i duschen så slickade sig draperiet mot kroppen och satte man sig på toan så hade man också draperiet mot kroppen. En ofräsch lukt från golvbrunnen blandat med lite mögel. Ingen hylla el något att lägga ifrån sig saker på men en väggtelefon fanns det i toan. Vi hade hotellrummet ut mot gatan där entrén till hotellet var. Varje morgon 06.45-07.00 blev man väckt av sopbilarna som kom och tömde soporna och det var ett sagolikt liv. Våra vänner hade tysta rum men det hade inte vi. Ska man bo där så är det viktig att man önskar ett bra rum. Våran vistelse blev inte trevlig med tanke på hotellet. Städningen var under all kritik, det var inte alla gånger dom lämnade nytt toapapper ens. Vi fick bara stora handdukar när dom väl bytte handdukar hos oss. Vår vänner fick nya handdukar och renbäddat varje dag ! Frukosten var ok men inte mer. Det enda positiva var personalen i receptionen och i baren. Sedan är det ett bra läge om man vill ha nära till stränderna Ellie beach och Windy beach. Kommer att åka till Rhodos fler gånger men absolut inte till det hotellet.

 
2018-10-22

Inlägg av 449annettea Härnösand, Sverige

Elite Hotel

Ett litet hotell , det som ger 3⭐️är att det är nära till strand och gamla stan ! Förövrigt är det mycket små rum med små balkonger ,,utsikten från vår balkong var bra ,lugnt och tyst från gatan .hyfsad frukost om man inte vill att maten ska vara varm .

 
2018-09-18

Inlägg av robertteresa2018 Kramfors, Sverige

Närhet till bad och nöjen

Mycket bra läge med närhet till restauranger affärer och badstrand. Fina rum dock något små men ändå helt okej att bo i. Frukost med mycket att välja mellan t.ex. äggröra bacon prinskorv bröd diverse pålägg och frukter mm. Jätte trevlig personal som alltid mötte upp med leende på läpparna. Hotellet är beläget på en lugn gata så störande ljud uppstod sällan. Närhet till supermarket som fanns 20 meter från hotellet, bra om man vill köpa vatten och slippa bära längre sträckor. TV luftkonditionering och wifi på rummet utan extra avgifter vilket uppskattades av oss, internet med bra överföringshastighet möjliggjorde streamingtjänster som tv4 palay netflix mm. Mycket bra hotell i förhållande till priset vi betalade det enda jag själv skulle vilja ändrat på är att man satte in garderober eller hängare på rummen då man vill kunna packa ur kläder från resväskan. Jag önskar också att man tar bort mattorna i korridorerna då dessa på vissa ställen missfärgats och blivit smutsiga. Våra varmaste rekommendationer till detta hotell och dess trevliga personal.

 
2018-06-16

Inlägg av Talbokatarina Stenungsund, Sverige

Trevligaste personal

Vill ge ett gott omdöme till Elite hotel Rhodos. Jag är verkligen noga med hotell standard. Allt uppfyllde mina krav. Centralt, nära bad, fräscha allmänna utrymmen, god och tilltagen frukost, fräscht rum, bra balkong, härlig säng och inte minst den supertrevliga personalen.

 
2018-06-04

Inlägg av Guuurie Rhodos stad, Grekland

Semester

Familjärt hotell med mycket trevlig, serviceinriktad och hjälpsam personal dygnet runt. Hela hotellet var nyrenoverat med fräscha rum och sällskapsytor. Fantastiskt bra läge på udden i Rhodos stad. Hotellet ligger på en lugn gata med endast ett par minuter till både Elli beach och till Windy beach så man kan välja. Supermarket alldeles intill och bra restauranger alldeles i närheten. Via strandpromenaden nådde man Mandrakihamnen på ca 10 min till fots och centrum låg endast ett stenkast bort. Jättegod rikligt tilltagen frukostbuffé med olika brödsorter, flera pålägg, frukt o grönsaker, youghurt o flingor, ägg/bacon, omelett, stekt svamp, nybakade kakor, scones, juice, kaffe/te med mera. Mycket bra service vid frukosten och man kunde även sitta ute och äta på terassen framför hotellet. Där fanns också en trevlig liten bar med överkomliga priser och möjlighet att sitta både ute och inne. Aircondition ingick i priset vilket var ett stort plus! Rent och snyggt på rummen, fick någon gång påminna om ny tvål o toalettpapper men alltid städat o bäddat o rena handdukar varje dag i veckan. Rummet var inte så stort men där fanns allt man behövde. Det saknades klädgarderob att hänga kläder i men fanns en stång med galgar som fungerade utmärkt och ett skåp för vikta kläder. Liten safetybox på rummet. Litet men välfungerande kylskåp och vattenkokare med koppar för te/kaffe på rummet. Underbar utsikt från vår balkong med hav åt två håll. Det som drar ner betyget från en femma är att det var ganska lyhört genom dörrarna, en enkel tätlist hade säkert förbättrat avsevärt, duschen kunde varit lite större och hotellets hiss var minimal. Sammantaget ett mycket trevligt prisvärt hotell som jag varmt kan rekommendera! Bilderna visar utsikten från vår balkong.