1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Carina (Rhodos Stad)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,4 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
5,4 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
5,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Nasi,
Stockholm

+
De trevliga personalen.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-11


7 av 10

Karina ,
Mariestad

+
Trevlig personal. Bra läge
-
Fixa toalettdörren , gick ej stänga.

Bekräftad gäst: 2019-07-10


10 av 10

Pasi,
Göteborg/Gråbo

+
Otroligt bra personal
-
Som en del andra så skulle det vara duschen

Bekräftad gäst: 2019-07-03


6 av 10

Gunnel,
Stockholm

+
Centralt billigt . Bra städning
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


10 av 10

Barbro,
Hudiksvall

+
Personalen Städningen var perfekt byte av sängkläder och handdukar varannan dag. God frukost och mat till bra priser.
-
Har inga förslag vi är helnöjda.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Agneta,
Göteborg

+
Centrala läget trevlig personal
-
Skrapa t duschen. Vore bra att kunna skraps bort vattnet efter duschning eftersom draperi saknades

Bekräftad gäst: 2019-06-05


9 av 10

Helen,
Göteborg

+
Läget och att det var fräschare än jag trodde.
-
Blött i badrummet, tänk om.

Bekräftad gäst: 2019-05-15


5 av 10

,

+
Hissen
-
Bättre duschutrymme

Bekräftad gäst: 2019-05-15


6 av 10

Johannes,

+
Att det ligger mitt i pricken då nära stranden
-
Det är bra in duchen hänga upp en gardin el en skräpar för vatten sta kvär efter män här duchat

Bekräftad gäst: 2019-05-15


7 av 10

Gunnar,
Piteå

+
Vänlig personal, fantastiskt läge nära till alla stränder, shopping, restauranger, sevärdheter osv.
-
Lite mera varierad frukostbuffé

Bekräftad gäst: 2019-05-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

33% av resenärerna rekommenderar

146 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
36
Bra
 
36
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2018-12-11

Inlägg av W9588MNemmas Borås, Sverige

Budget men helt ok

Bodde här med en vän i augusti och blev rädd av alla skräckkommentarer. Här är dem Trevliga och hjälpsamma, det var budget såklart men det städades och var inte ofräscht. Däremot väldigt tunna väggar 😂

 
2018-07-07

Inlägg av LuddeValle Malmö, Sverige

Så där

Blev första bästa då vi var vrålhungriga. Det var väl ingen restaurang i rätta bemärkelsen, som bar fungerade den men som matställe, ja sådär. Blev iallafall mätta. Trevligt att vi blev bjudna på en shot efter måltiden. Trevlig servitör.

 
2018-06-29

Inlägg av centurionen Boden, Sverige

Bugetboende

Tvåstjärnigt hotell. Ligger mitt i hotellstaden. Stadsliv på gott och ont. Enkla rum. Ingen Tv men fritt bra wifi både på rummet och i baren. Vi var två som streamade samtidigt utan problem. Ta med en skarvdosa om ni behöver ström till fler än två enheter samtidigt. Går kanske att låna fast jag kollade inte. Ligger bara minuters promenad från båda stränderna. Kan förbättra säkerheten med brandlarm mm samt skyltar över alternativa utrymningsvägar. Enkel fast godkänd frukost. Skulle varit trevligt med brödrost och olika kokta ägg. Sedan vill inte alla ha fläsk instekt i äggröra. Det bästa är personalen, både städningen, i receptionen och baren /restaurangen. Happy hour 19-21 förlåter ju en del från frukosten också. Riktigt duktig bartender. Hotellskatten var den lägsta, 50cent /natt. Nog kan jag bo här igen nästa gång det blir Rhodos.

 
2017-06-26

Inlägg av anki0h Piteå, Sverige

Man får vad man betalar för....

Ganska slitna och väldigt lyhörda rum , allra helst mellan toalettväggarna. Städningen var väl sådär men annars ett helt ok hotell om man bara vill bo billigt och centralt. Frukosten ingick och var helt ok . Fanns bröd, yoghurt, flingor, kokta ägg, melon och kaffe/te/juice. Restaurangen hade bra menyer och god mat . Happy hour varje kväll med väldigt goda drinkar. Det var alltid bra med folk i restaurangen kvällstid och det var en trevlig stämning!

 
2016-07-04

Inlägg av Monica J

Aldrig igen

Vi möts av en grinig dumförklarande personal i lobbyn när vi vill checka in. Vi får endast en nyckel till två personer. Toaletten är den minsta jag har upplevt för duschen är utan skulle.. får känslan av en toalett/badrum från en husvagn. Vi möts av KACKERLACKOR på rummet. Väggarna är så tunna att jag vaknar upp livrädd när någon pratar utanför dörren för att det låter som att dom är inne i rummet. Men .. Läget är jättebra. Det finns gratis Wi-Fi på rummet.