Kundomdömen om Carina (Rhodos Stad)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,2 av 10 baserat på 160 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,2 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Service
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
5,2 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
5,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

ann-britt,
gävle

+
service städning all personal vänlig
-
frukosten

Bekräftad gäst: 2019-10-07


5 av 10

Daniel,
Örebro

+
Wi-fi,baren
-
Uppfräschning av rum, bättre städning

Bekräftad gäst: 2019-09-12


4 av 10

Kenneth,
FALKENBERG

+
Läget
-
Badrummet under all kritik

Bekräftad gäst: 2019-09-11


5 av 10

Lars,
Onsala

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


8 av 10

Diana ,
Arboga

+
Centralt
-
Riktiga dörrar till toaletten/badrummet

Bekräftad gäst: 2019-09-08


5 av 10

,

+
Läget
-
Duschdraperi Grönsaker varje frukost Trevligare receptionspersonal

Bekräftad gäst: 2019-09-05


6 av 10

Anne ,
Stockholm

+
Läget
-
Damen i receptionen vet inte vad kundservice är hon var oförskämd och allt annat gick före gästerna tom att leka med bebisar

Bekräftad gäst: 2019-09-01


7 av 10

Sabina,
Degerfors

+
Läget
-
Jag saknade hårfön och att kunna hänga upp blöta handdukar och badkläder någonstans.

Bekräftad gäst: 2019-09-01


4 av 10

,

+
Nästan mitt i city
-

Bekräftad gäst: 2019-08-29


4 av 10

Karin,
vessigebro

+
ingenting
-
många - bättre frukost det hade varit ett plus om det hade funnits lite grönskar o frukt, bättre dusch o lite hyllor i badrummet hade inte varit fel. Handdukarna var mycket söliga o så verkligen otvättade ut - nästan lite äckliga. Hotellvärdinnan uppträdde många gånger nonchalant när vi skulle hämta nyckeln. vi köpte resan på black friday hade vi fått betala fullt pris hade vi varit enormt missnöjda nu accepterade vi läget.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

33% av resenärerna rekommenderar

152 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
37
Bra
 
38
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2019-08-07

Inlägg av Monica S Stockholm, Stockholms Län, Sweden

Du får vad du betalar för

Ett rum på cirka 9 kvadratmeter. Ett pyttelitet badrum med dusch alldeles inpå toastolen, det ryms bara en människa åt gången där inne. En liten balkong som vätter mot en husvägg. En enkel men ok frukost. OBS! Detta är ett ungdomshotell för pratande ungdomar, väldigt lyhört överallt. Men läget var jättebra mitt inne i Rhodos stad, med närhet till alla badstränder. Men hotellet är 2 stjärnigt, så man ska inte förvänta sig mer heller. Kommer inte att bo där igen.

 
2019-08-03

Inlägg av Jan-Owe S

Juli 2019

Bra läge med promenadavstånd till både västra o östra sidan till stränderna. Vi var där i slutet av juli. Många festande ungdomar som lever rullan om nätterna så ta med öronproppar! Det är lyhört. Trevlig bar/restaurangpersonal. Frukosten enkel men räcker. Ni får vad man kan förvänta sig med tvåstärnigt hotell betr standard. Jan-Owe o Monica

 
2018-12-11

Inlägg av W9588MNemmas Borås, Sverige

Budget men helt ok

Bodde här med en vän i augusti och blev rädd av alla skräckkommentarer. Här är dem Trevliga och hjälpsamma, det var budget såklart men det städades och var inte ofräscht. Däremot väldigt tunna väggar 😂

 
2018-07-07

Inlägg av LuddeValle Malmö, Sverige

Så där

Blev första bästa då vi var vrålhungriga. Det var väl ingen restaurang i rätta bemärkelsen, som bar fungerade den men som matställe, ja sådär. Blev iallafall mätta. Trevligt att vi blev bjudna på en shot efter måltiden. Trevlig servitör.

 
2018-06-29

Inlägg av centurionen Boden, Sverige

Bugetboende

Tvåstjärnigt hotell. Ligger mitt i hotellstaden. Stadsliv på gott och ont. Enkla rum. Ingen Tv men fritt bra wifi både på rummet och i baren. Vi var två som streamade samtidigt utan problem. Ta med en skarvdosa om ni behöver ström till fler än två enheter samtidigt. Går kanske att låna fast jag kollade inte. Ligger bara minuters promenad från båda stränderna. Kan förbättra säkerheten med brandlarm mm samt skyltar över alternativa utrymningsvägar. Enkel fast godkänd frukost. Skulle varit trevligt med brödrost och olika kokta ägg. Sedan vill inte alla ha fläsk instekt i äggröra. Det bästa är personalen, både städningen, i receptionen och baren /restaurangen. Happy hour 19-21 förlåter ju en del från frukosten också. Riktigt duktig bartender. Hotellskatten var den lägsta, 50cent /natt. Nog kan jag bo här igen nästa gång det blir Rhodos.