1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Carina (Rhodos Stad)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,2 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
5,1 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
5,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Josefin,
Stockholm

+
Mitt inne instan. Verkligen nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


1 av 10

,
stockholm

+
kommer inte på något som va bra
-
alldeles för dyrt med AC fruktansvärt lyhört

Bekräftad gäst: 2018-09-23


1 av 10

Sune,
Stenhamra

+
-
-
Allt

Bekräftad gäst: 2018-09-23


9 av 10

Håkan,
Stockholm

+
Får alltid de rum jag önskar, bott där upp till 40-45 ggr sedan början av 90-talet, bättringar gjorts allt eftersom och mest de senaste 5-6 åren.
-
Slå ihop några rum och göra ett antal större med pris därefter, mycket bra läge.

Bekräftad gäst: 2018-09-13


5 av 10

Camilla,
Falkenberg

+
Bra läge
-
Gör det rökfritt i matsalen , vidrigt att äta frukost när där sitter massor av personer som röker över dig o din frukost.

Bekräftad gäst: 2018-09-02


2 av 10

Rame,
Stockholm

+
Nära till centrum Men har mycket att förbättra
-
Pesonal Städning

Bekräftad gäst: 2018-07-26


7 av 10

Britt-Louise,
Malmö

+
Ligger mitt i smeten. Kan även vara en nackdel.
-
Ljudisoleringen mellan toaletterna är katastrof. Allt som gjordes och pratades i grannrummets toa hördes väldigt tydligt.

Bekräftad gäst: 2018-06-10


8 av 10

Anders,
Hässleholm

+
Läget, läget och läget!!
-

Bekräftad gäst: 2018-05-20


6 av 10

Inga-Lill,
Stockholm

+
Läget. Trevlig personal. Ok frukost. Bra balkongdörr som isolerade och utestängde nattljuden.
-
Utan ombyggnad är inte mycket att göra! Liten och otroligt lyhörd toalett med minimal duschplats mellan handfat och toalett och utan förhänge dessutom.

Bekräftad gäst: 2017-09-27


4 av 10

Yvonne,
Norsjö

+
????
-

Bekräftad gäst: 2017-09-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

33% av resenärerna rekommenderar

141 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
34
Bra
 
34
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2018-12-11

Inlägg av W9588MNemmas Borås, Sverige

Budget men helt ok

Bodde här med en vän i augusti och blev rädd av alla skräckkommentarer. Här är dem Trevliga och hjälpsamma, det var budget såklart men det städades och var inte ofräscht. Däremot väldigt tunna väggar 😂

 
2018-07-07

Inlägg av LuddeValle Malmö, Sverige

Så där

Blev första bästa då vi var vrålhungriga. Det var väl ingen restaurang i rätta bemärkelsen, som bar fungerade den men som matställe, ja sådär. Blev iallafall mätta. Trevligt att vi blev bjudna på en shot efter måltiden. Trevlig servitör.

 
2018-06-29

Inlägg av centurionen Boden, Sverige

Bugetboende

Tvåstjärnigt hotell. Ligger mitt i hotellstaden. Stadsliv på gott och ont. Enkla rum. Ingen Tv men fritt bra wifi både på rummet och i baren. Vi var två som streamade samtidigt utan problem. Ta med en skarvdosa om ni behöver ström till fler än två enheter samtidigt. Går kanske att låna fast jag kollade inte. Ligger bara minuters promenad från båda stränderna. Kan förbättra säkerheten med brandlarm mm samt skyltar över alternativa utrymningsvägar. Enkel fast godkänd frukost. Skulle varit trevligt med brödrost och olika kokta ägg. Sedan vill inte alla ha fläsk instekt i äggröra. Det bästa är personalen, både städningen, i receptionen och baren /restaurangen. Happy hour 19-21 förlåter ju en del från frukosten också. Riktigt duktig bartender. Hotellskatten var den lägsta, 50cent /natt. Nog kan jag bo här igen nästa gång det blir Rhodos.

 
2017-06-26

Inlägg av anki0h Piteå, Sverige

Man får vad man betalar för....

Ganska slitna och väldigt lyhörda rum , allra helst mellan toalettväggarna. Städningen var väl sådär men annars ett helt ok hotell om man bara vill bo billigt och centralt. Frukosten ingick och var helt ok . Fanns bröd, yoghurt, flingor, kokta ägg, melon och kaffe/te/juice. Restaurangen hade bra menyer och god mat . Happy hour varje kväll med väldigt goda drinkar. Det var alltid bra med folk i restaurangen kvällstid och det var en trevlig stämning!

 
2016-07-04

Inlägg av Monica J

Aldrig igen

Vi möts av en grinig dumförklarande personal i lobbyn när vi vill checka in. Vi får endast en nyckel till två personer. Toaletten är den minsta jag har upplevt för duschen är utan skulle.. får känslan av en toalett/badrum från en husvagn. Vi möts av KACKERLACKOR på rummet. Väggarna är så tunna att jag vaknar upp livrädd när någon pratar utanför dörren för att det låter som att dom är inne i rummet. Men .. Läget är jättebra. Det finns gratis Wi-Fi på rummet.