Kundomdömen om Cactus Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 599 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Gunnar,
HARBO

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Eva,
Rönnäng

+
Allt. Bästa hotellet på Rodos.
-
Sminkspegel i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

Marianne,
Norrtälje

+
Läget
-
Balkongerna var väldigt väldigt smala

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Kent ,
Örebro

+
Trevlig personal. Sköna sängar. Fina rum, perfekt städning. Bra variation på frukostbuffén, mycket god.
-
Ljudisolera frukostmatsalen.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Kristina ,
Norrtälje

+
Läget
-
Safe box på rummen Någon engelsk filmkanal på tv

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

ronnie,
rimbo

+
allt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-05


7 av 10

Beate,
Sala

+
Läget. Bra frukost. Rent. Lugnt och tyst, trevlig personal.
-
Fräscha upp rummen, vi fick rum 407 först, det måste vara ett enkelrum, mycket litet. Endast en sänglampa+ sängbord. Takplattorna var lösa i badrummet. Påpekade detta och vi fick byta rum.

Bekräftad gäst: 2019-09-01


10 av 10

Berit,
Partille

+
Nära till stranden. Mycket trevlig personal ( gäller även Aqarium View, där vi åt lunch) Mycket bra rum.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


8 av 10

Alexandra,
Trollhättan

+
Frukosten och trevlig personal. Utsikten över havet från balkongen.
-
Rummen behövs renoveras. Takplattor på toaletten blåste upp av blåsten ute, mögel i taket inne i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-01


6 av 10

Marianne,
Varberg

+
Bra läge, trevlig personal och rent o snyggt
-
Krokar i badrum för handdukar, torkställ på balkongen att hänga handdukar o badkläder! Någon mer stol i rummet. Slamrigt o hög ljudnivå i matsalen.

Bekräftad gäst: 2019-08-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

463 omdömen
Utmärkt
 
171
Väldigt bra
 
185
Bra
 
78
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-09-14

Inlägg av Åsa E Heby, Sverige

Bra hotell med perfekt läge.

Hotellet ligger perfekt, nära till både den blåsiga sidan av stranden och den som är lugnare. Inte långt in till alla restauranger och baren. Gångavstånd till hamnen. Fina dock något slitna rum, bra aircondition, fint litet badrum. Sängarna gick att sova i men väldigt hårda. Lite lyhört hotell men lugnt. Bra frukost och ett jättefint poolområde. Serviceinriktad personal och flera av dem pratade svenska. Detta hotell kommer jag att åka tillbaka till, rekommenderas varmt.

 
2019-08-27

Inlägg av sofien2016 Borlänge, Sverige

Väldigt nöjda

Vi bokade ett superiorrum med havsutsikt, rummen var väldigt fräscha och utsikten från balkongen var magisk. Det enda som var minus var att balkongerna inte är så stora och det var ganska blåsigt men vi fick plats att sitta fyra personer på där och njuta av solnedgången varje kväll och att det blåste gjorde oss inget. Det var lugnt och trevligt hotell. På min födelsedag hade personalen under dagen lämnat ett födelsedagskort och en present i rummet, vilket var väldigt fint av dem. Vi är väldigt nöjda och kan mycket väl tänka oss att boka samma hotell igen.

 
2019-08-02

Inlägg av Sofia W Saltsjö-Boo, Sverige

Bästa läge, jättefina rum och bra mat

Perfekt läge precis vid stranden och en kort promenad till stan, snygga rum med jättesköna sängar och fin havsutsikt. Mycket bra frukost och gott kaffe. Restaurangens a la carte och grekiska buffé var också bra och vällagad. Bra wi-fi på hela hotellområdet och jättefint poolområde med bar. Liten supermarket med hyfsat utbud precis runt hörnet. Vi är jättenöjda!

 
2019-07-22

Inlägg av LovisaIsa

Sköna sängar!

De bästa sängar vi haft hittills på hotell i Rhodos stad. De var inte stenhårda som så många andra hotellsängar. Bra läge och god frukost. Vi hade inte ett av de nyrenoverade rummen, men det var ändå helt okej. Väldigt trevlig och hjälpsam personal, både i receptionen och vid frukosten.

 
2019-06-20

Inlägg av UllaE117

Strandnära i Rhodos Stad

Vårt rum på Cactus Hotel var i den orenoverade delen. Hopplöst smal balkong det gick inte att ta sig förbi stolarna. Fin havsutsikt. Trångt i badrummet. Jättebra frukost. Ganska liten pool. Mycket nära bra badstrand. Stranden var småsten.