1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cactus Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
-
Saknade något att torka blöta handdukar och badkläder på.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Lena,
Tranemo

+
Den trevliga personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-07-03


7 av 10

Linda,
Järfälla

+
Trevlig och hjälpsam personal. Baren och poolen var mycket trevliga.
-
Fixa till badrummet. Ta bort äckliga duschdraperiet.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


9 av 10

Carina,
Göteborg

+
Bra läge och god frukost.
-
Mycket liten toalett och onödigt med badkar.

Bekräftad gäst: 2019-06-26


8 av 10

Solveig,
Kopparberg

+
Frukosten , trevlig personol
-

Bekräftad gäst: 2019-06-23


8 av 10

Jessica ,
Växjö

+
Fantastiskt läge, så trevlig personal och frukosten gav oss allt vi kunde önska. Även pool-baren hade fantastik mat :)
-
Rummen var väldigt slitna och dåligt städade. Mögel i alla våra tre rum i dusch-taket.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Pia,
Mariehamn

+
Rent, fräscht, bra läge, vuxen hotell, suverän personal, fantastisk frukost
-
Använd INTE engångs schampo/ tvål osv. Det är det enda negativa med hotellet. Använd storpack/ refill. Förmånligare för hotellet men främst för miljön.

Bekräftad gäst: 2019-06-20


10 av 10

Annica,
Stockholm

+
Rent å fräscht å super trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-16


7 av 10

Roger ,
Skellefteå

+
Läget
-
Bättre kylskåp Större balkonger.

Bekräftad gäst: 2019-06-12


8 av 10

Ingvar ,
Hässelby

+
Trevligt hotell med ett toppenläge
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

446 omdömen
Utmärkt
 
162
Väldigt bra
 
178
Bra
 
77
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-06-20

Inlägg av UllaE117

Strandnära i Rhodos Stad

Vårt rum på Cactus Hotel var i den orenoverade delen. Hopplöst smal balkong det gick inte att ta sig förbi stolarna. Fin havsutsikt. Trångt i badrummet. Jättebra frukost. Ganska liten pool. Mycket nära bra badstrand. Stranden var småsten.

 
2019-05-22

Inlägg av Navigator791250

Perfekt läge o underbar personal

Serviceinriktad personal, superfin frukostbuffé med gott kaffe. Bra priser i bar och matsal. Lite små balkonger men plats för två. Bodde i nyrenoverat superiorrum på vån 5 rum 512. Bra wi-fi och fint poolområde. Nära till allt och en välsorterad supermarket med generösa öppettider.

 
2019-05-20

Inlägg av trollstugan Kungälv, Sverige

Ett underbart hotell

Hotellet har ett fantastiskt läge ligger längst ut på udden mellan windy beach och Elli beach precis vid akvariumet. Lobbyn baren Restaurangen poolområdet med bar har öppet vackert flöde. Personalen på hotellet är väldigt proffesionell vänligt och kunniga. Bodde på ett superiorrum som var nyrenoverat fräscht , sängarna gudomliga duschen samt toaletten fräsch och inte trångt. Städningen var perfekt och hälsade alltid god morgon när man mötte dem tvättservicen var utomordentlig och prisvärd . Frukostbuffen var fräsch och fanns allt för alla smaker att njuta utav. Kaffet var gott. Poolbarens maträtter var väl tilltagna man blev garanterat mätt. Om man frågade personalen om tips eller råd gav de verkligen just allt för att göra en nöjd det gällde tips utav restauranger butiker utflyktsmål etc. Parkering utav hyrbil kunde göras i direkt närhet utav hotellet Receptionen kunde tala om exakt vart gratis parkering fanns. Supermarketen i hotellet har vänlig personal samt ett gott utbud utav vad man vill ha. Hotellets restaurang är inte dyrare än omkringliggande rewstauranger och de har goda viner. Ledningen utav hotellet vill väldigt gärna ha feedback så de kan ge oss bästa upplevelsen. Sedan kommer jag nu till den Fatastiska Barpersonalen t.ex Giorgos som är en glad vänlig kunnig Bartender/'Barista som gör vistelsen underbar, gäller även de andra som är där. Så om ni vill bo på ett hotell där de sätter gästerna i fokus och ger bra service är detta hotellet för er rekomenderas varmt. Promenadavstånd till Mandrakihamnen Gamla stan samt övriga Rhodos stad men rätt lugnt läge. Kommer garanterat bo på Cactus igen och välj gärna superiorrum väl värt det!! Älskar detta hotell med sin personal.. Syns framöver igen och jag verkligen älskar personalen skulle kunna nmnge en del men alla är kanontrevliga.

 
2019-05-13

Inlägg av styrfarten7 Göteborg, Sverige

Perfekt läge

Läget kan knappast bli bättre, alldeles vid stranden och lagom promenadavstånd till Gamla stan och Mandrikihamnen. Mycket trevlig personal, generös frukost och helt OK mat på restaurangen. Vissa kvällar är det underhållning i baren. Lugna och skötsamma gäster.

 
2019-05-08

Inlägg av CHulten Borås, Sverige

Fint hotell med perfekt läge,

Riktigt bra personal och god frukost.Rummen som var ganska nedslitna, men ändå rent och fint. Hotellet ligger på den blåsiga sidan av Rhodos så det är blåsigt på balkongen. Nära till stranden och en liten promenad till centrum.