1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cactus Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Bertil,
Horred

+
-
rum 629 borde förbättra ljudnivån från takfläktar hela tiden dånar det . sätt upp krokar i badrum till handdukar. byt dörr till badrum man kan se rätt in.

Bekräftad gäst: 2019-05-12


10 av 10

Inger,
Åmål

+
Läget. Frukostbuffén.
-
Ytterligare en stol/fåtölj behövs.

Bekräftad gäst: 2019-05-08


9 av 10

,

+
Närheten, lugnt, trevlig personal, bra rum
-
Matsalen borde ha ljuddämpning i taket. Stolarna och bortplockning av kärl o bestick lät nått hemskt. I övrigt jättebra frukost o personal. Synd bara att ljudnivån drar ner upplevelsen.

Bekräftad gäst: 2019-05-08


10 av 10

Maria,
Göteborg

+
Läge.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-08


8 av 10

Tom,
Stockholm

+
Jätte-trevlig och uppmärksam personal, -läget
-
Större badrum

Bekräftad gäst: 2019-05-06


8 av 10

Barbro,
Borlänge

+
personalen och läget
-
wifi fungerar dåligt för små balkonger och badrum rummen behövs renoveras

Bekräftad gäst: 2019-05-06


8 av 10

Ingela ,
Östhammar

+
Läget! Havsutsikt och nära till gamla staden! Trevlig personal, många pratade svenska. Rent och fräscht! Bra frukost med mycket att välja på! Trevligt poolområde med bar och lunch. Bra med liten mataffär i anslutning till hotellet.
-
Rummet för kvälls underhållningen kan göras mysigare. Tips till personalen: ha en flagga på kläderna för de språk ni talar.

Bekräftad gäst: 2019-04-28


7 av 10

Martin ,
Lysekil

+
Matsalen
-
Gammal standard på säng/toa.

Bekräftad gäst: 2019-04-28


7 av 10

Christina,
Kungsbacka

+
Hjälpsam o trevlig personal
-
Sätta in duschar, då det är mycket äldre personer som åker till Cactus! Svårt med badkar när man har ont i ryggen!

Bekräftad gäst: 2019-04-28


10 av 10

Helena,
Trollhättan

+
Läget, trevlig personal, lugnt och skönt
-

Bekräftad gäst: 2019-04-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

427 omdömen
Utmärkt
 
152
Väldigt bra
 
171
Bra
 
76
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-05-20

Inlägg av trollstugan Kungälv, Sverige

Ett underbart hotell

Hotellet har ett fantastiskt läge ligger längst ut på udden mellan windy beach och Elli beach precis vid akvariumet. Lobbyn baren Restaurangen poolområdet med bar har öppet vackert flöde. Personalen på hotellet är väldigt proffesionell vänligt och kunniga. Bodde på ett superiorrum som var nyrenoverat fräscht , sängarna gudomliga duschen samt toaletten fräsch och inte trångt. Städningen var perfekt och hälsade alltid god morgon när man mötte dem tvättservicen var utomordentlig och prisvärd . Frukostbuffen var fräsch och fanns allt för alla smaker att njuta utav. Kaffet var gott. Poolbarens maträtter var väl tilltagna man blev garanterat mätt. Om man frågade personalen om tips eller råd gav de verkligen just allt för att göra en nöjd det gällde tips utav restauranger butiker utflyktsmål etc. Parkering utav hyrbil kunde göras i direkt närhet utav hotellet Receptionen kunde tala om exakt vart gratis parkering fanns. Supermarketen i hotellet har vänlig personal samt ett gott utbud utav vad man vill ha. Hotellets restaurang är inte dyrare än omkringliggande rewstauranger och de har goda viner. Ledningen utav hotellet vill väldigt gärna ha feedback så de kan ge oss bästa upplevelsen. Sedan kommer jag nu till den Fatastiska Barpersonalen t.ex Giorgos som är en glad vänlig kunnig Bartender/'Barista som gör vistelsen underbar, gäller även de andra som är där. Så om ni vill bo på ett hotell där de sätter gästerna i fokus och ger bra service är detta hotellet för er rekomenderas varmt. Promenadavstånd till Mandrakihamnen Gamla stan samt övriga Rhodos stad men rätt lugnt läge. Kommer garanterat bo på Cactus igen och välj gärna superiorrum väl värt det!! Älskar detta hotell med sin personal.. Syns framöver igen och jag verkligen älskar personalen skulle kunna nmnge en del men alla är kanontrevliga.

 
2019-05-13

Inlägg av styrfarten7 Göteborg, Sverige

Perfekt läge

Läget kan knappast bli bättre, alldeles vid stranden och lagom promenadavstånd till Gamla stan och Mandrikihamnen. Mycket trevlig personal, generös frukost och helt OK mat på restaurangen. Vissa kvällar är det underhållning i baren. Lugna och skötsamma gäster.

 
2019-05-08

Inlägg av CHulten Borås, Sverige

Fint hotell med perfekt läge,

Riktigt bra personal och god frukost.Rummen som var ganska nedslitna, men ändå rent och fint. Hotellet ligger på den blåsiga sidan av Rhodos så det är blåsigt på balkongen. Nära till stranden och en liten promenad till centrum.

 
2019-04-30

Inlägg av gunneln2018

Pensionär

Perfekt läge, rent och fräscht. Mycket trevlig personal. Hotellet känns som en resort med handduksservice och fina pooler och gräsmatta med solstolar. Stora matportioner i poolbaren och gott. Notan kan sättas på rummet och betalas först vid avfärd. Fin supermarket i anslutning till hotellet. Enda lilla nackdelen var att det inte finns hyllor för kläder i rummen, man har grejerna som inte ryms att hänga upp i kappsäcken och det finns en kappsäckshylla så en till kappsäck får ligga på golvet. Trots detta återvänder jag gärna när jag har möjlighet. Rekommenderas.

 
2019-02-13

Inlägg av annnika52 vargön

Holliday

Små men moderna och fina rum, bra städ. Fantastiskt läge där man når stranden direkt. Skön och ren pool, trevlig lunchrestaurang. Fin bar där man kan ta en sängfösare. God frukost med mycket att välja på och trevliga sittplatser där man kan välja att sitta ute eller inne.