Kundomdömen om Cactus Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 622 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Jeanette ,
Sjöbo

+
-
Rummet var slitet och skulle behöva fräschas upp samt få en ny kyl. Lite trasiga detaljer i dusch och toalett.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


8 av 10

Karin,
Falkenberg

+
Trevlig personal Bra frukost för att vara i Grekland Rent och snyggt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-27


10 av 10

Bertil,
Horred

+
-
irreterande ljudnivå på 6 våning från fläktarna på taket

Bekräftad gäst: 2019-10-27


9 av 10

Julia,
Jönköping

+
Frukost!
-
Man får vanlig tvål men inget att lägga den på, vilket var lite obekvämt

Bekräftad gäst: 2019-10-27


10 av 10

Ingrid,
Göteborg

+
Fantastiskt serviceinriktad personal,mycket riklig och god frukost,mycket god mat i restaurangen,bra läge på hotellet
-

Bekräftad gäst: 2019-10-27


9 av 10

Staffan,
Finspång

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


10 av 10

,

+
Låg när till "livet" och havet. Nära till torget.
-
Jag har svarat på en enkät från hotellet att de behövde byta ut kylskåpet på rummet som vi fick. Levde lite loppan på natten när man ville sova. Annars inget att klaga på. Ni kanske kan lägga till på er hemsida att det är väldigt blåsigt från väst så man slipper att få en balkong på det hållet.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


7 av 10

Leif ,
Nacka

+
Nära till allt stranden stan på gångavstånd svensk och finsk talande personal i receptionen.
-
?

Bekräftad gäst: 2019-10-13


5 av 10

Barbro,
Alingsås

+
God mat och bra sevice
-
Renovera rummen och utbilda städ personalen.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Christer ,
Broby

+
Receptionspersonalen, sängarna
-
Svensk tv-kanal fungerade inte

Bekräftad gäst: 2019-10-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

477 omdömen
Utmärkt
 
178
Väldigt bra
 
189
Bra
 
80
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-11-06

Inlägg av Eva O Karlskrona, Blekinge Län, Sweden

Favorithotell

Suveränt läge,jättenära till havet . Mycket trevlig personal ,och jättefin frukost .Underbart poolområde .Vi äter lunch varje dag i poolbaren och dom har väldigt mycket gott att välja på till bra priser

 
2019-10-19

Inlägg av Anelh66

Cactus hotell, Rhodos stad

Perfekt läge nära till både Windy och Elibeach och fin havsutsikt om man väljer det. Bra och riklig frukost extra plus för kaffet som inte var så svagt vilket annars är ganska vanligt i Grekland. Rent och snyggt på rummen, vid poolområdet och övriga utrymmen. Bra också att hotellet har en egen minimarket. Det här var andra gången vi bodde på hotellet och denna gång stannade vi i två veckor förra gången en vecka. Tyvärr blev vi lite besvikna denna gång eftersom vi bokat en dubbelrum och fick ett enkelrum med en extra säng. Det fanns enbart en sänglampa och ett sängbord och var väldigt trångt. Detta trots att vi bokade vår resa via vårt resebolag ett år i förväg!!!

 
2019-10-10

Inlägg av L9046EUlindas Göteborg, Sverige

Toppen

Det är fjärde gången som vi bor på detta hotell och vi är så nöjda. Vi valde ett renoverat rum och det var så bra. Ett toppen rum på 6:e våningen med utsikt mot palmparken. Läget är det bästa med stranden precis utanför dörren. Många bra restauranger utan att behöva gå särskilt långt. Frukosten är mycket bra och vid poolbaren serveras det bra lunch med mycket att välja på. Helt enkelt ett väldigt bra hotell.

 
2019-10-09

Inlägg av onetruetraveler

Bra hotell

Lobby, bar och poolområde väldigt fräscht. Frukosten väldigt bra, som en bättre svensk hotellfrukost. Läget är mycket bra där man har promenadavstånd till allt, stranden ligger utanför dörren vilket gör att man kan använda toaletten på sitt hotellrum. Det rum vi fick var helt och rent men väldigt trött, har inte hänt nåt där sen de spelade in den första sällskapsresan. Slutbetyget blir väldigt bra men en renovering av rummen hade varit önskvärt.

 
2019-09-22

Inlägg av roinen

Höstsemester

Mycket bra hotell. Rent, fräscht, toppen bra frukost, nära till havet och nära till stan. Precis som andra nöjda omdömen bodde vi i ett superiorrum med havsutsikt. Det enda som fans att önska i övrigt skulle i då fall vara ett gym.