1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Astron (Rhodos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 374 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Anna,
Åkersberga

+
-
Att säga att det var balkonger är fel! Man kunde knappt få ut en stol på balkongen. Toaletterna var så små och duschen så trång att man knappt kunde vända sig i dem. Allt vatten rann ut på golvet ända ut i rummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Jörga,
tjureda

+
Mycket bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


8 av 10

Agnetha,
Solna

+
Sympatin
-
Bättre städning

Bekräftad gäst: 2019-09-08


8 av 10

Felicia,
Stockholm

+
Trevlig personal, fixade glutenfri frukost.
-
Personalen måste berätta att det finns en knapp man trycker på för att inte få städning, detta blev jobbigt sista dagen då vi ville ha nya handdukar men hade råkat kommit åt en knapp vid lampknappen och fick därmed inga handdukar att torka oss men och fick lufttorka.

Bekräftad gäst: 2019-09-01


5 av 10

Hans Owe,
Göteborg

+
Damen i receptionen
-
Få bort mögelstanken i badrummet Lådor man kan lägga saker i

Bekräftad gäst: 2019-09-01


10 av 10

Nadia ,
Göteborg

+
vi är väldigt nöjda med hotellet och vi har fått mer än beskrivningen faktiskt och special när det gäller frukost. Det var många olika sorter i frukosten och god mat . hotellet var väldigt ränt och hjälpsamma och trevliga personal .
-

Bekräftad gäst: 2019-08-28


5 av 10

Ann ,
Mjölby

+
Trevligt bemötande. Tyvärr fick jag vägglösbett på överkroppen som är besvärliga. Har sanerat allt vid hemkomst enligt Anticimex regler för att slippa få in dem hemma i huset.
-
Renovera badrummen, var endast spacklade.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


8 av 10

Natasa,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-25


8 av 10

Tove,
Järfälla/stockholm

+
Fräscha och rymliga rum
-
Hotellfrukosten skulle kunna få sig en uppdatering

Bekräftad gäst: 2019-08-22


8 av 10

Sofia,
Alingsås

+
Läget , bra aircondition, trevlig personal
-
bäddmadrasser i sängarna

Bekräftad gäst: 2019-08-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

76 omdömen
Utmärkt
 
25
Väldigt bra
 
28
Bra
 
11
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-07-10

Inlägg av Isak N

Centralt, allt man behöver

Bra läge, nära till allt. Lite halvers frukost men det finns det man behöver. Bra, trevlig personal. Stor balkong. Badrummet får minus då den inte känns färdig. Antonys som ligger runt hörnet är en bra liten trevlig restaurang.

 
2018-11-06

Inlägg av Emelie M

Bra hotell

Härlig service. Rent och snyggt. Liten, men mättande frukostbuffé. Två minuter att gå till stranden. Tio minuter att gå till Gamla Stan. Lugn gata på natten. Vi var där under högsäsong, men kunde sova lugnt på natten.

 
2018-07-24

Inlägg av Björn R Norrtalje, Sverige

Värt bättre

Enormt trevlig personal, städet, receptionen, baren rent och fräscht snabb avdukning mycket hjälpsamma och tillmötesgående, hade rum 207 med balkong mot gatan som var lite större än vissa andra men......toaletterna var inte färdiga okaklat och usla små sk. duschkabiner med ofräscha duschdraperier hoppas på en förändring där men centralt läge

 
2017-11-09

Inlägg av CeciliaR2008

Cissi

Hotellet var i stort sett bra, bra sängar många kanske skulle tycka lite hårda. Sköna kuddar. Toaletten var lite trång och såg ofärdig ut på väggarna. Vår balkong var normalstor och de var bra. Frukosten var okej men lite klen. Bra personal. Skulle kunna åka hit igen.

 
2017-10-22

Inlägg av PA49G Vinslöv, Sverige

Fint men lite trångt

Ligger nära stränderna i stan och nära till gamla stan. Prydligt litet hotell, men vårt rum 402 var litet för att inte säga mycket litet. Frukosten innehöll det man ville ha, bra och närande. Servicen utomordentlig i receptionen!