Kundomdömen om Amphitryon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 115 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Maria,
Skövde

+
Frukosten och läget
-
Hotellrummet var inte bokat för sista natten. Vi flög hem på måndagen och hade hotell bara till söndagen!!!!

Bekräftad gäst: 2019-11-04


4 av 10

Stefan,
Lycksele

+
Läget och frukosten.
-
Behövs en reovering

Bekräftad gäst: 2019-11-04


10 av 10

Kjell,
Sverige

+
Personal o gästfrihet
-

Bekräftad gäst: 2019-10-28


10 av 10

Rosita,
Hultsfred

+
Trevlig personal, bra AC, sköna sängar. Bra läge.
-
När man checkar ut och skall åka hem först på natten vore det bra om man kunde få tillgång till typ vilorum med dusch/toa. Nu åkte vi 00.20 från hotellet flyget gick 03.25. Det blev ett dygn utan sömn. Annars allt bra. Sedan är det det där med katterna. Hotellets personal var snälla mot dem och matade dem sent på kvällen❤️Men jag har förstått att det är ett generellt problem i Grekland. Kanske hotellen skulle uppmuntras att se till att katterna steriliserades. En av katterna var i mycket dålig kondition och skulle definitivt behövt veterinärvård/avlivning. Den katten såg vi bara en gång. Sorgligt. För övrigt är vi mycket nöjda med resan och återvänder gärna till detta hotell

Bekräftad gäst: 2019-10-21


5 av 10

Inglis,
Sandviken

+
Restaurangen och löget
-
Krokar stt hänga kläder på, möjlighet att hänga badkläder på tork på balkongen Balkongen ska inte anges som balkong det fick plats 1 stol inget mer.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


7 av 10

Elsa,
Ödsmål

+
Hotellets läge,bara gå utanför entren så har man det mesta inpå knuten!
-
Kanske svårt att bli av med myrorna!?Gärna något att hänga badkläder o handdukar på på balkongen.En bekvämare stol(fotölj),den som finns är hemsk att sitta i!

Bekräftad gäst: 2019-10-02


8 av 10

Elisabeth,
Smedjebacken

+
poolområdet frukost
-
utsikten från rummet var bedrövlig

Bekräftad gäst: 2019-09-29


7 av 10

Lisa,
Umeå

+
Personalen! De flesta var väldigt trevliga och tillmötesgående. Fixade och ordnade för vårt sällskap hela veckan.
-
Vi fick flera gånger för få handdukar eller lakan till vårt rum, det kan göras bättre till nästa gång.

Bekräftad gäst: 2019-09-01


3 av 10

Elina,
Kungälv

+
Läget
-
Trevligare receptionspersonal

Bekräftad gäst: 2019-08-25


7 av 10

Urban,
Kinna

+
Bodde 1 våning mot pool bra, tråkig cement vägg vänster sida som inte gjorts något åt, kunde varit lite växter i kruka runt poolen med blommor, när man går från poolområde till restaurang fattas ett trappsteg minst 30 cm högt. Poolen stängde tidigt kl. 18.00.
-
Ett trappsteg från pool till resturang, lite växter runt poolen, cementvägg ena sidan pool ser bedrövlig ut.

Bekräftad gäst: 2019-06-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

370 omdömen
Utmärkt
 
100
Väldigt bra
 
140
Bra
 
74
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2019-10-02

Inlägg av Lillernsten Östersund, Sverige

Helt ok

Ett helt okej men något slitet hotell med finfint läge, nära till både gamla stan och stranden. Extremt lyhört tyvärr. Personalen i receptionen upplevde vi som något skygga men däremot nere i frukostmatsalen var servicen verkligen på topp! Otroligt fint bemötande av mig som är allergiker, kände mig aldrig besvärlig som på många andra ställen.

 
2019-07-15

Inlägg av Eva A Staffanstorp, Sverige

Ett okej-hotell

Inte direkt överväldigad. Tycker inte det är värt sin klassificering. Rummen var tackolov okej, annars hade det varit jättedåligt. Negativt: Dålig standard, behöver rustas upp i rummen. Väldigt liten balkong. Man fick endast en nyckel till rummet. Gammalt system med nyckel till rummen gör att man riskerar att bli inlåst - om man inte känner för att ha dörren öppen hela tiden... Det blir därmed även en stor riskfaktor vid ev. utrymning. Ingen AC i receptionen som det kanske bör vara 2019. Kassafack i receptionen är också lite förlegat.. Sur & butter receptionspersonal.. På bilderna ser receptionen fin ut, men i verkligheten är det ett ihopplock av möbler som faktiskt kändes väldigt ofräscha. Frukosten hade mycket att önska. Även om det ser ut att vara en stor frukostbuffé så är det mest kakor. Det finns inget bagagerum att förvara sina väskor i när man checkar ut. Alla väskor får stå fritt i receptionen. Det finns ett rum nere vid restaurangen som man borde kunna använda till detta ändamål om man har viljan :) Försök få rum högt upp och mot poolen. Ingen kanonutsikt (du ser Casinot och havet!) men bättre än in mot gården där det ser för jäkligt ut! Det ser ut som en soptipp... Positivt: Personalen i restaurangen är jättetrevliga! Toaletterna i reception och restaurang väldigt fräscha! Väldigt centralt läge med närheten till allt.

 
2019-05-31

Inlägg av Lisa S

Perfekt för mig

Efter 5 år var jag tillbaka på hotellet och allt var som jag mindes det. Sköna sängar (för att vara i Grekland), trevlig personal o god mat. Personalen i baren/restaurangen är fantastiska. Glada och trevliga och ordning o reda. Även receptionspersonalen var bra. När vi kom funkade inte kylen men vi hade fått det utbytt inom en halvtimme. Städtjejerna var alltid glada o gjorde ett bra jobb. Rekommenderar maten på hotellet. De serverar middagsbuffe varje kväll för 10€. Frukost var samma varje dag men det finns en del o välja på så det gjorde inget. Även a'la cart-maten är bra. Det enda negativa jag kan säga även denna gång är att det är väldigt lyhört. Längtar tillbaka!!!

 
2018-10-04

Inlägg av Rogeranna

Centralt enkelt hotell

Centralt enkelt hotell mitt i staden. Gångavstånd till allt, gamla staden, stranden och shoppingkvarter. Nära till busstation. Rent och bra rum med balkong mot gatan. Trevlig personal bra frukost. Enkelt poolområde som skulle behöva lite mer växter och inredning men helt OK.

 
2018-09-20

Inlägg av ohlinmarianne Beddingestrand, Sverige

Semester

Perfekt litet familjärt hotell. Mitt i Rhodos stad o nära Gamla stan. Trevlig och mycket serviceminded personal. Fina rum men väldigt små balkonger och ingen fin utsikt. Trots detta är det en fin poolmiljö. Ok mat och frukost.