1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Amphitryon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10

10 senaste omdömen


4 av 10

Alexander ,
Bäckefors

+
Läget var bra, lika långt till stranden som till gamla stan.
-
Nämn på er sida att det ligger en nattklubb/restaurang vid hotellets baksida som spelar hög musik från 22-02 varje natt. Helt oissolerade dörrar, både den mot korridoren och balkongen. Vilket resulterar att man hör när varje person kommer i korridoren, samt ljudet från musiken utanför kommer direkt in på rummet. Kuddarna var höga och hårda. Det fanns inga täcken utan enbart tunna lakan. Dåligt ventilerat badrum, detta medförde att fuktig luft kom ut i rummet och gjorde hela rummet fuktigt.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


8 av 10

Zenita ,
Malmö

+
Helheten,restaurangen,rummet,lugnet,närheten
-
Personalen i receptionen, titta och hälsa på gästerna vara intresserade dem

Bekräftad gäst: 2018-09-30


2 av 10

,

+
Personalen i matsalen
-
Rensning av katter vid poolen, ta bort smuts och duvor vilket var vår utsikt.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Jennie,
Halmstad

+
Trevlig personal och väldigt bra läge, nära till det mesta som vi ville se i Rhodos stad!
-
Ljudisolera dörrarna in till rummen bättre, var väldigt lyhört ifrån korridoren utanför! Kan även vara trevligt med lite variation av vad som erbjuds till frukost.

Bekräftad gäst: 2018-09-26


8 av 10

Tommy,
Helsingborg

+
bra rum, bra frukost...bedömning gäller sista 4 nätter, bytte rum så fort det gick när vi kom fick vi rum inåt gården med en balkong som inte gick att använda, liten o dörr gick utåt mot liten innergård som såg ut som en soptipp...humöret rasade
-
ren skam man kan hyra ut rummen mot gården om man nu på bokningen står rum med balkong, de borde överhuvudtaget inte få lov att användas, möjligtvis kanske som typ överliggningsrum,,,betyg de 3 första nätterna 1 på allt...

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

Hans,
Beddingestrand

+
Personalen i matsal/bar. Bra service. Trevliga.
-
Pool området. Luktar illa ifrån angränsade tomter. Mer variation på frukost och buffé. Förpackningar med bara grekisk text.? Hotell receptionens lobby kunde varit trevligare. Musiken på alldeles för hör volym.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


7 av 10

Charlotte,
Nacka

+
Närhet till både strand och stadsliv. Trevlig personal. Rent och fint.
-
Det var kallt i poolen. Önskar varmare pool

Bekräftad gäst: 2018-09-13


9 av 10

Kristina,
Stockholm

+
Läget och den fantastiskt trevliga personalen, i synnerhet de i baren!! Sängarna är riktigt sköna.
-
Det skulle kunna göras något åt dörrarna till rummen. Låsen är klena och det är tämligen lyhört!!

Bekräftad gäst: 2018-09-13


10 av 10

Ellen,
Nässjö

+
Maten / Städningen
-

Bekräftad gäst: 2018-08-15


10 av 10

Amanda,
Ljungby

+
Poolområdet och läget
-

Bekräftad gäst: 2018-06-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

345 omdömen
Utmärkt
 
97
Väldigt bra
 
132
Bra
 
72
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2018-10-04

Inlägg av Rogeranna

Centralt enkelt hotell

Centralt enkelt hotell mitt i staden. Gångavstånd till allt, gamla staden, stranden och shoppingkvarter. Nära till busstation. Rent och bra rum med balkong mot gatan. Trevlig personal bra frukost. Enkelt poolområde som skulle behöva lite mer växter och inredning men helt OK.

 
2018-09-20

Inlägg av ohlinmarianne Beddingestrand, Sverige

Semester

Perfekt litet familjärt hotell. Mitt i Rhodos stad o nära Gamla stan. Trevlig och mycket serviceminded personal. Fina rum men väldigt små balkonger och ingen fin utsikt. Trots detta är det en fin poolmiljö. Ok mat och frukost.

 
2018-07-31

Inlägg av Leek70 Göteborg, Sverige

Suveränt läge i Rhodos stad

Som sagt, mycket bra läge. Rummen var i vårt tycke helt ok, sköna sängar, väldig bra AC. Sen är det som det oftast är i Grekland vädigt oisolerat för ljud, så man hörde väldigt väl alla som kom och gick i korridoren, men det får man leva med. Vi hade rum mot gatan, och stördes inte nämnvärt av trafiken. Bra städning, ovanligt bra frukost för att vara Grekland. Det fanns olika sorters flingor, flera olika bröd, massa kakor, bacon, äggröra, stekt ägg, olika korvar, bönor, ungsbakade grönsaker, färska grönsaker, oliver, feta, fler olika frukter, olika smaker på juce och flera olika kaffe alternativ. Skulle lätt bo här gen om jag åker tillbaka. Det tog ca 5 min att komma in i Rhodos gamla stad. Lite svajit wifi ibland, men funkade för det mesta bra och kostade inget extra.

 
2018-07-19

Inlägg av 261mikaelaa Stockholm, Sverige

Trevligt poolområde

Vi bodde på systerhotellet butterfly men lånade poolen här dagligen utan extra avgift, jättefint poolområde och bra mat på serveringen! Väldigt stora portioner till bra pris och jättetrevlig personal!

 
2018-04-17

Inlägg av robertbG985FF Göteborg, Sverige

Skämtar de?!

Hotellet garderar sig som ett 4-stjärnigt hotell och dit är vägen lång!! Det enda som höll en 3 av 5 möjliga var frukosten och det var inte vad som serverades utan den personal som höll en hög nivå på service. Allt annat var undermåligt! Bemötande i receptionen var usel. Standarden på rummen var låg med gnissliga och hårda sängar med tillhörande kuddar av tegelstenar. Rummen på hemsidan lurar dig, verkligheten håller en låg kvalité på inredning och opraktiskt samt att städningen inte höll någon direkt toppklass. Jag brukar sova på en hel del på hotell och kan definitivt inte rekommendera hotellet förutom att den ligger bra centralt mellan strand och Old Town.