1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Amphitryon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Urban,
Kinna

+
Bodde 1 våning mot pool bra, tråkig cement vägg vänster sida som inte gjorts något åt, kunde varit lite växter i kruka runt poolen med blommor, när man går från poolområde till restaurang fattas ett trappsteg minst 30 cm högt. Poolen stängde tidigt kl. 18.00.
-
Ett trappsteg från pool till resturang, lite växter runt poolen, cementvägg ena sidan pool ser bedrövlig ut.

Bekräftad gäst: 2019-06-05


9 av 10

IbgMarie,
Malmberget

+
Personalen.
-
Krokar för handdukar på toaletten. Mer funktionella möbler, t ex 2 fåtöljer och ett litet bord.

Bekräftad gäst: 2019-06-05


3 av 10

Elisabet,
Stockholm

+
Personalen och servicen vid frukost samt vid baren.
-
Brandutrymmningsplan!! Mycket undermåligt med information om detta. Information från Apollo inför hemresan var obefintlig, jämfört med de massiva utskicken per epost inför resan. Detta borde kunna förbättras!

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

Lisa,
Sundsvall

+
Fantastisk personal på alla positioner. Sköna sängar. Bra mat.
-
Ljudisolering mot korridorer! Möjligen en dusch att använda vid sen avfärd. Man står ju inte gärna vid uteduschen o tvättar sig...

Bekräftad gäst: 2019-05-30


9 av 10

Ingalill,
Norrtälje

+
Super bra läge Lagom storlek Jättetrevlig personal
-
Bättre alternativ till extrasäng

Bekräftad gäst: 2019-05-06


8 av 10

Rolf,
Nässjö

+
Läget mitt i centrala Rhodos, kan inte bli bättre.
-
Krokar att hänga kläder på. Inte en enda klädkrok fanns i rummet. Bara 7 galgar att hänga kläder på vilket är alldeles för lite. Också någon mer hylla för avställning av olika prylar och krämer man använder.

Bekräftad gäst: 2019-04-28


4 av 10

Alexander ,
Bäckefors

+
Läget var bra, lika långt till stranden som till gamla stan.
-
Nämn på er sida att det ligger en nattklubb/restaurang vid hotellets baksida som spelar hög musik från 22-02 varje natt. Helt oissolerade dörrar, både den mot korridoren och balkongen. Vilket resulterar att man hör när varje person kommer i korridoren, samt ljudet från musiken utanför kommer direkt in på rummet. Kuddarna var höga och hårda. Det fanns inga täcken utan enbart tunna lakan. Dåligt ventilerat badrum, detta medförde att fuktig luft kom ut i rummet och gjorde hela rummet fuktigt.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


8 av 10

Zenita ,
Malmö

+
Helheten,restaurangen,rummet,lugnet,närheten
-
Personalen i receptionen, titta och hälsa på gästerna vara intresserade dem

Bekräftad gäst: 2018-09-30


2 av 10

,

+
Personalen i matsalen
-
Rensning av katter vid poolen, ta bort smuts och duvor vilket var vår utsikt.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Jennie,
Halmstad

+
Trevlig personal och väldigt bra läge, nära till det mesta som vi ville se i Rhodos stad!
-
Ljudisolera dörrarna in till rummen bättre, var väldigt lyhört ifrån korridoren utanför! Kan även vara trevligt med lite variation av vad som erbjuds till frukost.

Bekräftad gäst: 2018-09-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

350 omdömen
Utmärkt
 
98
Väldigt bra
 
135
Bra
 
72
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2019-05-31

Inlägg av Lisa S

Perfekt för mig

Efter 5 år var jag tillbaka på hotellet och allt var som jag mindes det. Sköna sängar (för att vara i Grekland), trevlig personal o god mat. Personalen i baren/restaurangen är fantastiska. Glada och trevliga och ordning o reda. Även receptionspersonalen var bra. När vi kom funkade inte kylen men vi hade fått det utbytt inom en halvtimme. Städtjejerna var alltid glada o gjorde ett bra jobb. Rekommenderar maten på hotellet. De serverar middagsbuffe varje kväll för 10€. Frukost var samma varje dag men det finns en del o välja på så det gjorde inget. Även a'la cart-maten är bra. Det enda negativa jag kan säga även denna gång är att det är väldigt lyhört. Längtar tillbaka!!!

 
2018-10-04

Inlägg av Rogeranna

Centralt enkelt hotell

Centralt enkelt hotell mitt i staden. Gångavstånd till allt, gamla staden, stranden och shoppingkvarter. Nära till busstation. Rent och bra rum med balkong mot gatan. Trevlig personal bra frukost. Enkelt poolområde som skulle behöva lite mer växter och inredning men helt OK.

 
2018-09-20

Inlägg av ohlinmarianne Beddingestrand, Sverige

Semester

Perfekt litet familjärt hotell. Mitt i Rhodos stad o nära Gamla stan. Trevlig och mycket serviceminded personal. Fina rum men väldigt små balkonger och ingen fin utsikt. Trots detta är det en fin poolmiljö. Ok mat och frukost.

 
2018-07-31

Inlägg av Leek70 Göteborg, Sverige

Suveränt läge i Rhodos stad

Som sagt, mycket bra läge. Rummen var i vårt tycke helt ok, sköna sängar, väldig bra AC. Sen är det som det oftast är i Grekland vädigt oisolerat för ljud, så man hörde väldigt väl alla som kom och gick i korridoren, men det får man leva med. Vi hade rum mot gatan, och stördes inte nämnvärt av trafiken. Bra städning, ovanligt bra frukost för att vara Grekland. Det fanns olika sorters flingor, flera olika bröd, massa kakor, bacon, äggröra, stekt ägg, olika korvar, bönor, ungsbakade grönsaker, färska grönsaker, oliver, feta, fler olika frukter, olika smaker på juce och flera olika kaffe alternativ. Skulle lätt bo här gen om jag åker tillbaka. Det tog ca 5 min att komma in i Rhodos gamla stad. Lite svajit wifi ibland, men funkade för det mesta bra och kostade inget extra.

 
2018-07-19

Inlägg av 261mikaelaa Stockholm, Sverige

Trevligt poolområde

Vi bodde på systerhotellet butterfly men lånade poolen här dagligen utan extra avgift, jättefint poolområde och bra mat på serveringen! Väldigt stora portioner till bra pris och jättetrevlig personal!