Kundomdömen om Amphitryon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 109 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Lisa,
Umeå

+
Personalen! De flesta var väldigt trevliga och tillmötesgående. Fixade och ordnade för vårt sällskap hela veckan.
-
Vi fick flera gånger för få handdukar eller lakan till vårt rum, det kan göras bättre till nästa gång.

Bekräftad gäst: 2019-09-01


3 av 10

Elina,
Kungälv

+
Läget
-
Trevligare receptionspersonal

Bekräftad gäst: 2019-08-25


7 av 10

Urban,
Kinna

+
Bodde 1 våning mot pool bra, tråkig cement vägg vänster sida som inte gjorts något åt, kunde varit lite växter i kruka runt poolen med blommor, när man går från poolområde till restaurang fattas ett trappsteg minst 30 cm högt. Poolen stängde tidigt kl. 18.00.
-
Ett trappsteg från pool till resturang, lite växter runt poolen, cementvägg ena sidan pool ser bedrövlig ut.

Bekräftad gäst: 2019-06-05


9 av 10

IbgMarie,
Malmberget

+
Personalen.
-
Krokar för handdukar på toaletten. Mer funktionella möbler, t ex 2 fåtöljer och ett litet bord.

Bekräftad gäst: 2019-06-05


3 av 10

Elisabet,
Stockholm

+
Personalen och servicen vid frukost samt vid baren.
-
Brandutrymmningsplan!! Mycket undermåligt med information om detta. Information från Apollo inför hemresan var obefintlig, jämfört med de massiva utskicken per epost inför resan. Detta borde kunna förbättras!

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

Lisa,
Sundsvall

+
Fantastisk personal på alla positioner. Sköna sängar. Bra mat.
-
Ljudisolering mot korridorer! Möjligen en dusch att använda vid sen avfärd. Man står ju inte gärna vid uteduschen o tvättar sig...

Bekräftad gäst: 2019-05-30


9 av 10

Ingalill,
Norrtälje

+
Super bra läge Lagom storlek Jättetrevlig personal
-
Bättre alternativ till extrasäng

Bekräftad gäst: 2019-05-06


8 av 10

Rolf,
Nässjö

+
Läget mitt i centrala Rhodos, kan inte bli bättre.
-
Krokar att hänga kläder på. Inte en enda klädkrok fanns i rummet. Bara 7 galgar att hänga kläder på vilket är alldeles för lite. Också någon mer hylla för avställning av olika prylar och krämer man använder.

Bekräftad gäst: 2019-04-28


4 av 10

Alexander ,
Bäckefors

+
Läget var bra, lika långt till stranden som till gamla stan.
-
Nämn på er sida att det ligger en nattklubb/restaurang vid hotellets baksida som spelar hög musik från 22-02 varje natt. Helt oissolerade dörrar, både den mot korridoren och balkongen. Vilket resulterar att man hör när varje person kommer i korridoren, samt ljudet från musiken utanför kommer direkt in på rummet. Kuddarna var höga och hårda. Det fanns inga täcken utan enbart tunna lakan. Dåligt ventilerat badrum, detta medförde att fuktig luft kom ut i rummet och gjorde hela rummet fuktigt.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


8 av 10

Zenita ,
Malmö

+
Helheten,restaurangen,rummet,lugnet,närheten
-
Personalen i receptionen, titta och hälsa på gästerna vara intresserade dem

Bekräftad gäst: 2018-09-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

361 omdömen
Utmärkt
 
99
Väldigt bra
 
138
Bra
 
72
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2019-07-15

Inlägg av Eva A Staffanstorp, Sverige

Ett okej-hotell

Inte direkt överväldigad. Tycker inte det är värt sin klassificering. Rummen var tackolov okej, annars hade det varit jättedåligt. Negativt: Dålig standard, behöver rustas upp i rummen. Väldigt liten balkong. Man fick endast en nyckel till rummet. Gammalt system med nyckel till rummen gör att man riskerar att bli inlåst - om man inte känner för att ha dörren öppen hela tiden... Det blir därmed även en stor riskfaktor vid ev. utrymning. Ingen AC i receptionen som det kanske bör vara 2019. Kassafack i receptionen är också lite förlegat.. Sur & butter receptionspersonal.. På bilderna ser receptionen fin ut, men i verkligheten är det ett ihopplock av möbler som faktiskt kändes väldigt ofräscha. Frukosten hade mycket att önska. Även om det ser ut att vara en stor frukostbuffé så är det mest kakor. Det finns inget bagagerum att förvara sina väskor i när man checkar ut. Alla väskor får stå fritt i receptionen. Det finns ett rum nere vid restaurangen som man borde kunna använda till detta ändamål om man har viljan :) Försök få rum högt upp och mot poolen. Ingen kanonutsikt (du ser Casinot och havet!) men bättre än in mot gården där det ser för jäkligt ut! Det ser ut som en soptipp... Positivt: Personalen i restaurangen är jättetrevliga! Toaletterna i reception och restaurang väldigt fräscha! Väldigt centralt läge med närheten till allt.

 
2019-05-31

Inlägg av Lisa S

Perfekt för mig

Efter 5 år var jag tillbaka på hotellet och allt var som jag mindes det. Sköna sängar (för att vara i Grekland), trevlig personal o god mat. Personalen i baren/restaurangen är fantastiska. Glada och trevliga och ordning o reda. Även receptionspersonalen var bra. När vi kom funkade inte kylen men vi hade fått det utbytt inom en halvtimme. Städtjejerna var alltid glada o gjorde ett bra jobb. Rekommenderar maten på hotellet. De serverar middagsbuffe varje kväll för 10€. Frukost var samma varje dag men det finns en del o välja på så det gjorde inget. Även a'la cart-maten är bra. Det enda negativa jag kan säga även denna gång är att det är väldigt lyhört. Längtar tillbaka!!!

 
2018-10-04

Inlägg av Rogeranna

Centralt enkelt hotell

Centralt enkelt hotell mitt i staden. Gångavstånd till allt, gamla staden, stranden och shoppingkvarter. Nära till busstation. Rent och bra rum med balkong mot gatan. Trevlig personal bra frukost. Enkelt poolområde som skulle behöva lite mer växter och inredning men helt OK.

 
2018-09-20

Inlägg av ohlinmarianne Beddingestrand, Sverige

Semester

Perfekt litet familjärt hotell. Mitt i Rhodos stad o nära Gamla stan. Trevlig och mycket serviceminded personal. Fina rum men väldigt små balkonger och ingen fin utsikt. Trots detta är det en fin poolmiljö. Ok mat och frukost.

 
2018-07-31

Inlägg av Leek70 Göteborg, Sverige

Suveränt läge i Rhodos stad

Som sagt, mycket bra läge. Rummen var i vårt tycke helt ok, sköna sängar, väldig bra AC. Sen är det som det oftast är i Grekland vädigt oisolerat för ljud, så man hörde väldigt väl alla som kom och gick i korridoren, men det får man leva med. Vi hade rum mot gatan, och stördes inte nämnvärt av trafiken. Bra städning, ovanligt bra frukost för att vara Grekland. Det fanns olika sorters flingor, flera olika bröd, massa kakor, bacon, äggröra, stekt ägg, olika korvar, bönor, ungsbakade grönsaker, färska grönsaker, oliver, feta, fler olika frukter, olika smaker på juce och flera olika kaffe alternativ. Skulle lätt bo här gen om jag åker tillbaka. Det tog ca 5 min att komma in i Rhodos gamla stad. Lite svajit wifi ibland, men funkade för det mesta bra och kostade inget extra.