Kundomdömen om Ambassador

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6 av 10 baserat på 38 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,0 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
5,5 / 10
Mat och dryck
 
4,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

,

+
Bra läge.Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


7 av 10

Åse,
Byske

+
Den fina och omtänksamma personalen. Alla utom städ kom ut och vinkade av mig vid taxin när jag skulle åka hem.
-
Kanske tidigarelägga frukosten till 07.00. Bra om man vill ut och promenera tidigt på morgonen. Utöka frukost lite - fil och flingor, lite mera frukt kanske. Kaffeautomat i foajen som gästerna kan " ta en kopp" närsomhelst på dygnet - bra för morgonvandrare och ger än en större familjär känsla, tänjker jag

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

Gun,
Norrtälje

+
Den fantastiska personalen på restaurangen. Otroligt trevliga flickor
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

Harriet,
Oxelösund

+
sköna sängar helt o rent och underbar personal mycket familjära
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


5 av 10

Kerstin,
Malmö

+
Läget
-
Frukosten under all kritik. Dåligt med bröd, ingen frukt. Prinskorvar från konservburk. Bacon stekt och grått. Dålig avrinning i duschutrymmet vilket innebar att golvet i princip alltid var sjöblött. Mycket trånga dubbelrum.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


8 av 10

Barry,
LIDINGÖ

+
Personalen
-
Nej

Bekräftad gäst: 2019-09-01


7 av 10

Christer,
Falkenberg

+
Städningen, sängarna
-
Frukosten skulle kunna vara bättre

Bekräftad gäst: 2019-08-28


9 av 10

Bo,
Tidaholm

+
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2019-08-25


8 av 10

Sonja,
Valla

+
Alltid vänlig personal utom frukost. De är inte serviceminded.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-25


1 av 10

Isabella,
Löddeköpinge

+
Städningen
-
Incheckning innan 15.00 och ljug inte för hotell gästerna

Bekräftad gäst: 2019-08-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

55% av resenärerna rekommenderar

112 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
25
Bra
 
17
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2019-09-05

Inlägg av Breaky83

Under all kritik.

Precis som många andra recensioner här inne, så var inte hotellet trevligt. Frukosten var under all kritik, då den ibland var slut när man kom ner och bullarna var sega och hårda. Juicen var blaskig och vidrig. Sen fick man inte checka in förrän vid 15.00 och det är rätt trist när man anländer 12.00 på dagen. Och sitta och vänta i lobbyn på att få checka in fick man inte heller, man blev tvingad att sitta i restaurangen. Mycket otrevligt bemötande. Stelios som hotellchefen hette, ljög det första han gjorde för oss, han sa olika priser för AC;n, och var riktigt otrevlig. Personalen tjatade dag ut och dag in om att man skulle äta på deras hotell, men aldrig, inte efter sådant bemötande. Städningen var det enda positiva, men det var det enda! Vill ni har lugn och ro när ni sover så rekommenderar jag inte att ni bor här, alla ljud utifrån gatan hördes och även in till grannen, det var väldigt lyhört. Jag bokade hotellet för att det var billigt, plus att jag vill se med egna ögon vad det var som var så hemskt, nu kan jag säga med handen på hjärtat "Aldrig igen!", jag varnar er boka inte detta hotell. Man mådde dåligt varje gång man kom till hotellet, då personalen kändes så falska och oärliga.

 
2018-10-14

Inlägg av svensson-A

VARNING ÅK INTE TILL DET HÄR HOTELLET

Otrevlig ägare som bara vill att man ska sitta på hans bar.Frukost är ett skämt precis som hotellet.Handukar va stenhård..man ville ju knappt duscha! Oavsett hur billiga resor ni kommer hitta till de här hotellet så rekommendera jag att ni tänker efter...hadde ångest varje gång man kom till hotellet.

 
2018-09-16

Inlägg av CaritaL20

Aldrig mer

Bodde här i 3 veckor augusti/september-15. Managen Stelios ären stor skit som bara ser pengar. Pratar skit om allt och alla! Vi har bott på detta hotell många gånger tidigare men aldrig mer!! När vi lämnade hotellet skrek o applåderade Stelios. Städningen av rummet är inget att klaga på

 
2018-07-23

Inlägg av Marina_victoria69 Smålandsstenar, Sverige

Budgethotell

Bodde på hotellet en vecka nu i juli och till motsats till många tidigare recentioner så tycker jag sängarna vad riktigt sköna, har en krånglande rygg sen lång tid tillbaka så vad lite orolig om hur det skulle gå , men sov som en prinsessa . Trevlig personal, endel fastnade man för lite extra . Stördes inte av ljud utanför trots att vi bodde ut mot gatan på 3:dje våningen . Nu till nackdelarna : man får betala för ac , frukosten vad liten "apelsinjuicen" smakade konstgjord . Åt endast glass på deras restaurang och den vad god , så den får plus-poäng. Dåligt med handduksbyten på rummet. Hade stopp i handfatet när vi anlände på söndagen (vilket de meddelade att de skulle fixa på morgondagen så vi beslutade oss för att ta rummet iaf ) det fixades på onsdagen efter påtryckningar av oss och städerskan) .

 
2018-07-01

Inlägg av Lelle J Örebro, Sverige

Extremt prisvärt

Extremt prisvärt hotell med närhet till strand och nöje. Rummen var små, framförallt badrummet som var riktigt trångt. Det var också väldigt lyhört från korridoren och våra busiga grannar. Städningen var dock det bästa jag varit med om och personalen var extremt vänlig. Frukosten var liten, men vällagad, och det fanns absolut allt som behövdes för att mätta våra magar. Vi återvänder gärna!