1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ambassador

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
5,3 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
5,5 / 10
Faciliteter
 
5,0 / 10
Mat och dryck
 
3,5 / 10
Rum/lägenhet
 
5,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
4,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,2 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

,

+
Läget helt klart
-
Frukosten va inte så bra Ac va skum Bygg pool :)

Bekräftad gäst: 2019-08-11


1 av 10

,

+
Inget
-
Kan vara det värsta jag varit med om. Alldelles för små rum för 3 personer och frukosten kan vara det äckligaste någonsin

Bekräftad gäst: 2019-08-07


7 av 10

Lars,
Kinna

+
trevlig personal
-
Pool och bättre frukost

Bekräftad gäst: 2019-08-04


4 av 10

Carol,
Halmstad

+
Bra tryck i duschen, helt ok wifi, sköna sängar, bra läge till barer och restauranger,
-
Frukostbuffé under all kritik, fanns inte mycket att välja på, äggen gröna och torra Bättre information ang AC och skatt avgifterna, fick inget kvitto på vad som var AC resp skatt.

Bekräftad gäst: 2019-07-31


4 av 10

Jonte,

+
Städningen och fick ett bra rum
-
Ac borde skrivas att det inte ingår, hotellskatt bör det informeras om på hotellet och inte säga att det är inbakat i ac priset för att sedan visas på kontoutdrag att hotellet dragit två olika betalningar men enbart lämnat ut ett kvitto. Personal på hotellet borde sluta tjata på att man ska äta där varje lunch och middag och dessutom sluta övervaka varje tugga man äter. Dom kan gärna fylla på äggröra så alla har chansen att äta sig mätta istället för att enbart äta mackor till frukost.

Bekräftad gäst: 2019-07-28


6 av 10

Peter,
Stockholm

+
-
Maten behöver bli bättre Ac borde ingå eller stå i hotellbeskrivningen att det kostar extra

Bekräftad gäst: 2019-07-28


3 av 10

Rebecca,
Göteborg

+
Bra pris, nära stranden
-
Värdelös frukost (tex. alla ägg var svarta i varje dag), ej serviceinriktad personal, problem med att rummets toalett inte gick att spola så fick använda lobbyns toalett flera gånger

Bekräftad gäst: 2019-07-24


7 av 10

,

+
Hade förvånansvärt bra sängar, vakande aldrig upp med ont i kroppen.
-
Ha frukosten öppen till 11.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


2 av 10

Alma,
Falköping

+
Nära till stranden
-
Frukosten var det värsta jag varit med om...

Bekräftad gäst: 2019-07-14


5 av 10

Bengt,
Stockholm

+
Rent och fint på rummen
-
Personal tjata att man skulle äta o dricka på Hotellet

Bekräftad gäst: 2019-07-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

55% av resenärerna rekommenderar

105 omdömen
Utmärkt
 
21
Väldigt bra
 
24
Bra
 
17
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2018-10-14

Inlägg av svensson-A

VARNING ÅK INTE TILL DET HÄR HOTELLET

Otrevlig ägare som bara vill att man ska sitta på hans bar.Frukost är ett skämt precis som hotellet.Handukar va stenhård..man ville ju knappt duscha! Oavsett hur billiga resor ni kommer hitta till de här hotellet så rekommendera jag att ni tänker efter...hadde ångest varje gång man kom till hotellet.

 
2018-09-16

Inlägg av CaritaL20

Aldrig mer

Bodde här i 3 veckor augusti/september-15. Managen Stelios ären stor skit som bara ser pengar. Pratar skit om allt och alla! Vi har bott på detta hotell många gånger tidigare men aldrig mer!! När vi lämnade hotellet skrek o applåderade Stelios. Städningen av rummet är inget att klaga på

 
2018-07-23

Inlägg av Marina_victoria69 Smålandsstenar, Sverige

Budgethotell

Bodde på hotellet en vecka nu i juli och till motsats till många tidigare recentioner så tycker jag sängarna vad riktigt sköna, har en krånglande rygg sen lång tid tillbaka så vad lite orolig om hur det skulle gå , men sov som en prinsessa . Trevlig personal, endel fastnade man för lite extra . Stördes inte av ljud utanför trots att vi bodde ut mot gatan på 3:dje våningen . Nu till nackdelarna : man får betala för ac , frukosten vad liten "apelsinjuicen" smakade konstgjord . Åt endast glass på deras restaurang och den vad god , så den får plus-poäng. Dåligt med handduksbyten på rummet. Hade stopp i handfatet när vi anlände på söndagen (vilket de meddelade att de skulle fixa på morgondagen så vi beslutade oss för att ta rummet iaf ) det fixades på onsdagen efter påtryckningar av oss och städerskan) .

 
2018-07-01

Inlägg av Lelle J Örebro, Sverige

Extremt prisvärt

Extremt prisvärt hotell med närhet till strand och nöje. Rummen var små, framförallt badrummet som var riktigt trångt. Det var också väldigt lyhört från korridoren och våra busiga grannar. Städningen var dock det bästa jag varit med om och personalen var extremt vänlig. Frukosten var liten, men vällagad, och det fanns absolut allt som behövdes för att mätta våra magar. Vi återvänder gärna!

 
2018-05-25

Inlägg av ingbrittm2015 Norrtalje, Sverige

Fr

Rent och fint hotell. Trevlig personal. Ligger bra. Nära till strand, restauranger och shopping. Rummet var rätt litet men passade perfekt när man reser ensam. Frukosten var enkel men helt ok. De har även matservering men som jag inte har testat.