Kundomdömen om Agla

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 65 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

Paul,
Göteborg

+
-
Skaffa en bartender som kan blanda drinkar

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Kristina ,
Axvall

+
Läget!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

Jürgen,
Ömo

+
Lugnt och fridfult
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


9 av 10

Lotta,
Eslöv

+
Jättebra service, fick checka in tidigare.
-
Låta de med barnvagn/spädbarnstillägg tillägg. Bo med hiss/ramp för att underlätta med barnvagnvagn inne på hotellet. (Det var visserligen bara en halvtrappa).

Bekräftad gäst: 2019-08-25


2 av 10

Cherie,
Grums

+
Fanns inget jätte bra
-
Byt tillbaka till den gamla ägaren.Har blivit jätte dåligt sen den nya ägaren tog över.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


7 av 10

,

+
Läget, närheten till stranden och till Stan.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-07


8 av 10

Benny,
Munkedal

+
Trevlig personal och god frukost.
-
Safety boxen på rummet var inte fastmonterad , den stod helt lös .

Bekräftad gäst: 2019-07-31


3 av 10

Lenita ,
Åhus

+
Centralt läge med nära till allt
-
På Apollos hemsida kunde vi inte välja rumskategori annat än antal boende i rummet. Vi fick ett rum på bottenvåningen med utsikt mot en gata samt ett dike. Vi bad att få byta rum mot eventuellt tillägg men fick ingen respons på detta av personalen på hotellet trots att de skulle återkomma nästkommande dag.

Bekräftad gäst: 2019-07-28


8 av 10

Ronny,
Stockholm

+
Städningen, servicen ,kvällsmatens person, receptionen
-
Frukostmaten mer variation vore trevligt

Bekräftad gäst: 2019-07-18


6 av 10

Marjo,
Göteborg

+
Läget
-
AC:n på rummet var värdelös sattes på när den kände för det

Bekräftad gäst: 2019-07-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

715 omdömen
Utmärkt
 
279
Väldigt bra
 
256
Bra
 
118
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2019-04-26

Inlägg av 548giselal Bromma, Sverige

Prisvärt hotell

Ett prisvärt hotell som ligger precis vid stranden. Bra service och personal. Rent och fräscht. Ok frukost. Lite stimmigt i frukostlokalen. Poolområdet är litet och april så är poolen kall! Vi hade tur och få balkong åt ”rätt håll” med mycket sol som vi ville ha det!

 
2018-08-04

Inlägg av Mattias K

Bra hotell med fantastiskt läge

Vi bodde på Agla Hotel en vecka under sommaren 2018 och var mycket nöjda med vår vistelse. +Nära till Stranden, City/Old Town Roads (ca 5 min promenad till Centrum) och många goda restauranger som ligger i samma kvarter som Hotellet. +Jättefint rum. Havsutsikt. Rent och städat. Frukostbuffén var okej. Vårt rum hade dessutom bra Wi-Fi och Air Condition som ingick i just vårt resepaket. Poolområdet var inte så stort men det hade ingen betydelse eftersom det tar 2-3 min att gå ner till Stranden. +Trevlig personal i receptionen. De som jobbade i baren var inte otrevliga men vissa av dem drog ner vår upplevelse lite med sin nonchalans. Ingenting som drar ner helhetsupplevelsen av hotellet i alla fall. Vi kommer tillbaka som gäster nästa sommar. +Jättefint initiativ med det lilla Kattcaféet för de hemlösa små kissarna. Vi kan rekommendera detta hotell om du vill ha närhet till allt,

 
2018-05-04

Inlägg av pjpojken Ljusdal, Sverige

Agla levererar

Med lite sorg i sinnet bär det snart hem igen efter en vecka på Agla. Precis som för ett och ett halvt år sedan har allt funkat bra. Servicen är hotellets styrka. Stort plus för all visad vänlighet. Renlighet, det centrala läget och fina bufféer till frukost och middag ska också framhållas. Här är det till exempel gången som jag har fått bubbel till frukosten!

 
2017-11-07

Inlägg av pernilleegonsson Olofström, Sverige

OK hotell

Detta hotell har ganska bra standard , vi fick tyvärr rum mot en gata med massa andra hus , tråkig utsikt. Frukosten var bra och varierande . Liten pool ... stolarna reserverades innan kl 7 vilket inte va ok.

 
2017-10-15

Inlägg av Barbro G Umeå

Bra boende!

Bra hotell med trevlig personal som pratar bra engelska och någon till och med svenska. Mycket bra frukostbuffé serveras. Poolen liten med få solsängar men helt OK. Många restauranger finns i närheten