1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Agla

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Marjo,
Göteborg

+
Läget
-
AC:n på rummet var värdelös sattes på när den kände för det

Bekräftad gäst: 2019-07-10


9 av 10

Karin,
Hisings Backa

+
Läget och poolen
-
Fler möjligheter att få ett parasoll vid poolen. Byggnation pågick hela tiden vid poolområdet vilket var mycket störande hela tiden vardag som helgdag. Sågning av aluminium, slipning av golv mm. Detta skall hålla på en längre tid och de beräknas vara färdiga till nästa års säsong.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


7 av 10

Alf,
Hägersten

+
Det var lugnt och nära till matställen och bad.
-
Frukosten var lite ryckig. kokt Ägg ibland, stekt ägg ibland, Kaffeapparaterna trasiga flera dagar, man visste inte riktigt hur ska det bli idag, men i stort sätt en bra frukost Vi bodde på Villa Thalia en etagelägenhet som låg lite för sig själv inne på hotellgården. I huset bredvid pågick en renovering. Vilket innebar att hantverkare var där mellan 8-9 varje morgon och borrade osv. och vi blev väckta. Efter några timmar så slutade man arbeta. Även under helgen. Vi påpekade detta och då ursäktade sig personalen och sa att vi borde ha kommit tidigare. Vi skulle resa på söndagen och fick till svar "ja ni ska ju ändå åka imorgon " Vi trodde att man skulle ändå se till att söndagen skulle det vara tyst. Men inte hantverkaran var där även denna dag på morgonen och arbetade några timmar.

Bekräftad gäst: 2019-06-16


5 av 10

Pirjo,
Stockholm

+
Poolen!
-
Skicka personalen på charmkurs!! Jag har bott på Agla i många år, men i år var det en annan personal som inte alls var service-inriktade. De hälsade aldrig och sällan log någon. Ingen kom och frågade om man ville ha något att dricka utomhus vid poolonmrådet. Jag tror inte att personalen har någon utbilding inom service. De verkar inte trivas. Måste bero på nya ledningen. Tomt i baren på kvällarna. Förr var det alltid folk och man hade trevligt med varandra. Alla som bott på Agla tidigare saknade personalen från förr.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


6 av 10

Filippa,
Avesta

+
fint rum ok frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-05-30


9 av 10

Anne,
Vänersborg

+
Nära till allting, stranden, staden, förbindelser och butiker. Snabb in- och utcheckning
-

Bekräftad gäst: 2019-05-29


4 av 10

hans,
varberg

+
Närheten till centrum, sköna sängar, bra med duschkabin istället för badkar.
-
Maten kunde varit bättre, vissa dagar helt okej en del dagar absolut inte godkänt! Endast två små glas på rummen som inte ens var diskade när vi anlände, diskades bara en gång under vår vistelse!

Bekräftad gäst: 2019-05-05


10 av 10

Kerstin, Johan,
Jönköping

+
Rent, läget, poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-05-01


9 av 10

Lisbeth,
Herrljunga

+
Läget, nära till strand, nära till stad. God frukost. Bra sängar. Trevlig personal.
-
Bättre stolar på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-05-01


8 av 10

,

+
Service och läge
-
Städning

Bekräftad gäst: 2019-04-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

684 omdömen
Utmärkt
 
271
Väldigt bra
 
250
Bra
 
109
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2019-04-26

Inlägg av 548giselal Bromma, Sverige

Prisvärt hotell

Ett prisvärt hotell som ligger precis vid stranden. Bra service och personal. Rent och fräscht. Ok frukost. Lite stimmigt i frukostlokalen. Poolområdet är litet och april så är poolen kall! Vi hade tur och få balkong åt ”rätt håll” med mycket sol som vi ville ha det!

 
2018-08-04

Inlägg av Mattias K

Bra hotell med fantastiskt läge

Vi bodde på Agla Hotel en vecka under sommaren 2018 och var mycket nöjda med vår vistelse. +Nära till Stranden, City/Old Town Roads (ca 5 min promenad till Centrum) och många goda restauranger som ligger i samma kvarter som Hotellet. +Jättefint rum. Havsutsikt. Rent och städat. Frukostbuffén var okej. Vårt rum hade dessutom bra Wi-Fi och Air Condition som ingick i just vårt resepaket. Poolområdet var inte så stort men det hade ingen betydelse eftersom det tar 2-3 min att gå ner till Stranden. +Trevlig personal i receptionen. De som jobbade i baren var inte otrevliga men vissa av dem drog ner vår upplevelse lite med sin nonchalans. Ingenting som drar ner helhetsupplevelsen av hotellet i alla fall. Vi kommer tillbaka som gäster nästa sommar. +Jättefint initiativ med det lilla Kattcaféet för de hemlösa små kissarna. Vi kan rekommendera detta hotell om du vill ha närhet till allt,

 
2018-05-04

Inlägg av pjpojken Ljusdal, Sverige

Agla levererar

Med lite sorg i sinnet bär det snart hem igen efter en vecka på Agla. Precis som för ett och ett halvt år sedan har allt funkat bra. Servicen är hotellets styrka. Stort plus för all visad vänlighet. Renlighet, det centrala läget och fina bufféer till frukost och middag ska också framhållas. Här är det till exempel gången som jag har fått bubbel till frukosten!

 
2017-11-07

Inlägg av pernilleegonsson Olofström, Sverige

OK hotell

Detta hotell har ganska bra standard , vi fick tyvärr rum mot en gata med massa andra hus , tråkig utsikt. Frukosten var bra och varierande . Liten pool ... stolarna reserverades innan kl 7 vilket inte va ok.

 
2017-10-15

Inlägg av Barbro G Umeå

Bra boende!

Bra hotell med trevlig personal som pratar bra engelska och någon till och med svenska. Mycket bra frukostbuffé serveras. Poolen liten med få solsängar men helt OK. Många restauranger finns i närheten