Agla

  • Kort avstånd från stranden
  • Nära nöjeslivet i Rhodos stad

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

På hotell Agla bor du med kort avstånd till både strand och centrum. Njut av hotellets saltvattenpool, bada vid den närliggande stranden eller promenera i Rhodos stad.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 716 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 90 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Agla ligger nära centrum av Rhodos stad. Här finns ett poolområde med saltvattenspool. Gratis solstolar och parasoller. Två restauranger, varav en taverna med à la carte-meny (vårdad klädsel krävs vid middagen.). Sällskapsrum med tv. Minilivs.

Gratis wifi. Room service och souvenirbutik. Bagagerum. Bordtennis. Solstolar och parasoller finns på stranden, mot avgift. Beläget i hotellområde med närhet till affärer, restauranger, barer och nöjen. Väg måste korsas för att nå stranden. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.