Över och under ytan

Ta med familjen eller utmana kompisarna i vem som vågar åka flest vattenrutschkanor.

Vattenlandet i Faliraki – en hisnande historia

Hör du till dem som gärna byter ut stranden mot vattenland en dag eller två på semestern? Då kommer du inte bli besviken på vattenlandet i Faliraki, som sägs vara Greklands största. Stingrockan, boomerangen, fritt fall och kamikazebanorna, här finns allt för adrenalinjägarna. Förutom den sedvanliga vågpoolen och lazy rivern finns en häftig piratpool med rutschkanor för de mindre besökarna.

Vattenlandet ligger i Faliraki, mitt emot hotell Esperos Village. Om du inte bor i närheten kan du ta dig hit via parkens egen gratisbuss som går från Mandrakihamnen i Rhodos stad flera gånger om dagen. Det går också en gratisbuss på morgonen från Kolymbia i söder.

Inträdet går på ca 24 euro för vuxna och 16 euro för barn 3–12 år, barn under 3 år går in gratis. Läs mer om Waterpark på Rhodos.

Vattenpark

Livet under ytan

Rhodos Aquarium har mer än 40 stora saltvattensakvarium där du kan titta på fiskar, sköldpaddor och bläckfiskar. Akvariet är vackert beläget i en underjordisk grotta, så långt ut på nordspetsen av Rhodos som du kan komma.

Hotell med vattenrutschkanor

Är du ute efter ett hotell med vattenrutschkanor så spana in All Inclusive-hotellet Amada Colossos i Kalithea på Rhodos. Här finns flera vattenrutschkanor för såväl de yngre barnen som vuxna med barnasinnet kvar!

Andra hotell på Rhodos som har en vattenrutschkana är till exempel Apollo Mondo Selected-hotellet Epsilon och All Inclusive-hotellet Faliraki Beach Mitsis, båda i Faliraki.

 

Boka resa till Rhodos