1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lindos White

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Ulla,
Kungälv

+
Litet familjärt hotell. Trevlig personal.
-
Det luktade avlopp runt hotellet och vid poolen. Mycket otrevligt. Måste åtgärdas

Bekräftad gäst: 2018-10-14


8 av 10

Bert,
Stockholm

+
Väldigt lugnt läge frånsett lite åsneskrik och tuppgalning. Bra parkeringsmöjligheter. Ganska stora rum.
-
Dela ut två nycklar,att bara få en ställer till problem när man är två gäster. Saknade lådor i sängborden. Göra något åt reningsverket,spred lite odör emellanåt. Utbilda bartenderna ,tycker nog att en bartender ska veta vad Irish coffee är t,ex. + lite mer snacks i barerna.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


6 av 10

Jan_erik,
Mölndal

+
-
Att bussen kör fram till hotellet.påfyllning av schampoo plus bodywash

Bekräftad gäst: 2018-09-16


7 av 10

Ulf,
Hässleholm

+
Nära havet
-
Tystare matsal

Bekräftad gäst: 2018-08-19


3 av 10

,

+
-
Bättre städning och bemötande

Bekräftad gäst: 2018-08-12


7 av 10

Richard,
Havdhem

+
Rummet
-
Mer engagerad personal i receptionen och bättre wi-fi

Bekräftad gäst: 2018-08-09


5 av 10

Johan,
Solna

+
Balkong med havsutsikt.
-
Skräpigt på stranden. Omodernt att inte ta hand om plastrester, ex sugrör, och fimpar. Mycket dåligt lukt från avlopp vid både restaurang och pool. Fy! Hårda extrasängar. Generellt låg kvalitet på mat samt utbudet i barerna. Trist och ogeneröst att både strandstolar, säkerhetsskåp och wi-fi kostar extra.

Bekräftad gäst: 2018-08-02


6 av 10

,

+
Trevlig personal
-
luktar avlopp (kommer troligen från anläggningens reningsanläggning) framförallt vid matsal samt nedre pool

Bekräftad gäst: 2018-07-01


10 av 10

Sofie,
Strömstad

+
Otroligt positiv och glad personal! Alla var så trevliga och levnadsglada. Väldigt bra bemötande från de alla!
-

Bekräftad gäst: 2017-10-01


10 av 10

Leif och Solveig,
Stockholm Täby

+
Trevlig personal,rent och snyggt överallt.
-

Bekräftad gäst: 2017-09-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

684 omdömen
Utmärkt
 
216
Väldigt bra
 
274
Bra
 
123
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2018-08-07

Inlägg av madeleinejohansson66 Hovmantorp, Sverige

Lugna och stilla semesterveckor

Lindos White ligger 200-400 m från Vlicha beach 5 km utanför Lindos stad. Vid viken finns några hotell, några restauranger och en supermarket. Det är ett mycket lugnt ställe. Hit åker du för lugn och ro. Hotellet är ett mellanklasshotell med rum i flera olika byggnader. Det finns två poolområde. Lite missvisande med 4 stjärnor. Sängarna var mycket hårda. Hotellet erbjuder all inclusive och maten är enkel men god och varierande.

 
2017-09-09

Inlägg av Maria Z

Nice week

Ett mycket trevligt hotell i ett lugnt område. Maten var varierande och mycket god. Vi bodde på plan C och hade ett familjerum med stor balkong. Vi tillbringade den mesta delen vid poolen där Carlos och Dimitri gjorde fantastiskt fina och goda drinkar. Stranden bestod av fina klapperstenar och vi kan rekommendera att ta en utflykt med glasbåten. Mycket nöjda med vår vecka på detta hotell! Maria med familj

 
2016-08-10

Inlägg av Rikard S Sverige

Avkoppling

Ett bra medelklasshotell i lugna omgivningar. Bra service och varierande mat i deras all inklusive. Lite missvisande att säga att det finns 4 pooler då det är inklusive 2 mini pooler för barnen. Ligger nära stranden och endast 6-7 minuter med taxi till Lindos.

 
2016-07-21

Inlägg av BENBRI2014 Malmö, Sverige

Rekommenderas!

Lindos White är ett mysigt hotell. Lite familjärt inte så stort, cirka 100 rum. Tycker att det kan ändras till ett parhotell här fanns ingenting för barn att göra. Möjligtvis att man kan ta med sig mindre barn som någon annan också skrev. Fanns endast wi-fi i lobbyn om man inte ville betala för det. Jag tycker att man kan kräva av ett all inclusive-hotel att det skall finnas gratis wi-fi på rummen. Vi bodde i den nyare delen och hade en fantastiskt uteplats, försök att boka detta om ni reser hit. Denna delen låg lite högre upp än övrigt så man kunde ta trappor eller linbana upp. Maten var vällagad och god, ingen stor buffé men det behövs inte heller om maten som serveras är vällagad. Personalen var tillmötesgående och serviceminded. Om man inte vill bada i pool så är det bara ett par minuters gångväg till havet. Ett underbart vatten att bada i, stenigt förstås, men ha badskor med så blir det ingen besvikelse vid havet. Detta är inget hålligång-ställe, vill ni ha det så boka ett annat hotell. Res hit, ni kommer inte att ångra er!

 
2016-05-16

Inlägg av Anna Catharina J

Bra ovh lugnt hotell

Fint hotell. Kanske för få saker att göra för barnfamiljer. Men passande för småbarn. Bra restaurang med varierande mat. Väldigt bra service på restaurangen. Wi-fi på rummen borde ingå om man har all inklusive. Hade även önskat mer aktivitet på hotellet eftersom det är för långt för att åka in till exempelvis Rhodos över kvällen.