Kundomdömen om Lindos White

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 34 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

,

+
Läget
-
Bättre sängar, nuvarande alldeles för hårda.

Bekräftad gäst: 2019-07-31


9 av 10

,

+
De stora rummen
-
Micro i rummen eller tillgängligt för gästerna när köket är stängt. Trevligare personal med mer service anda. Tork ställ på balkongen

Bekräftad gäst: 2019-07-28


7 av 10

,

+
Rent o snyggt bra mat
-
nå slags torkställ på terrass o balkong.

Bekräftad gäst: 2019-06-12


8 av 10

,

+
Lugnt och stilla. Det var som på landet med djuren i närheten och fin trädgård.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-29


9 av 10

Ulla,
Kungälv

+
Litet familjärt hotell. Trevlig personal.
-
Det luktade avlopp runt hotellet och vid poolen. Mycket otrevligt. Måste åtgärdas

Bekräftad gäst: 2018-10-14


8 av 10

Bert,
Stockholm

+
Väldigt lugnt läge frånsett lite åsneskrik och tuppgalning. Bra parkeringsmöjligheter. Ganska stora rum.
-
Dela ut två nycklar,att bara få en ställer till problem när man är två gäster. Saknade lådor i sängborden. Göra något åt reningsverket,spred lite odör emellanåt. Utbilda bartenderna ,tycker nog att en bartender ska veta vad Irish coffee är t,ex. + lite mer snacks i barerna.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


6 av 10

Jan_erik,
Mölndal

+
-
Att bussen kör fram till hotellet.påfyllning av schampoo plus bodywash

Bekräftad gäst: 2018-09-16


7 av 10

Ulf,
Hässleholm

+
Nära havet
-
Tystare matsal

Bekräftad gäst: 2018-08-19


3 av 10

,

+
-
Bättre städning och bemötande

Bekräftad gäst: 2018-08-12


7 av 10

Richard,
Havdhem

+
Rummet
-
Mer engagerad personal i receptionen och bättre wi-fi

Bekräftad gäst: 2018-08-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

781 omdömen
Utmärkt
 
284
Väldigt bra
 
292
Bra
 
129
Mindre bra
 
43
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2019-09-29

Inlägg av 2massjodin Linköping, Sverige

En underbar plats

Vi bodde på Lindos White Hotel and Suites i slutet av september vilket är en perfekt tid att vara där. Havet är varmt, kvällarna är varma och dagarna varma men inte heta. Vi bodde i en juniorsvit som låg lite över och bredvid de stora byggnaderna. Stort rum med stor balkong med en underbar utsikt över bukten och bergen. Hotellet har en bra standard och rummet, städning och service är bra. All inclusive med väldigt bra mat. Lite opersonlig matsal inne men ute känns det bra. Bra variation på maten med lite olika teman. Underhållningen på hotellet är väl det som är sämst. Egentligen bara en poolbar där det ibland är grekisk musik/dans (vilket var okej) men annars är det bingo, lite lekar med oss turister och ett coverband som varken kan text eller musiken men har ett strålande självförtroende. Trevlig personal i receptionen som var sevicevänlig. Hotellet har en liten del av stranden med solstolar till uthyrning men jag rekommenderar en bra handduk och sedan ligga på stranden. Stranden består av små rund fina stenar som formar sig skönt efter kroppen både när man ligger på rygg eller magen. Som att ligga på en varm vetekudde. Skönt 😊. Havet är samma botten och det blir snabbt djupare är stådjup men är ändå bra för bad. I södra delen av stranden är det mer sand och långgrunt. Mer barnvänligt och det är alltid fritt för alla sista 5 meterna innan vattnet. Det är ca 5 min bussresa till Lindos och vill man ha lite fart får man åka dit. Vlicha som ställer heter som hotellet ligger i är inget partyställe mer än vad hotellet erbjuder. Sammanfattning är det ett perfekt ställe att som par utan barn att bo på om man vill ha ling och ro. Vi hade en underbar vecka där

 
2019-07-02

Inlägg av virpi n grästorp

Rhodos Lindos White

Kan varmt rekommendera detta hotell för både stora och små. Två poolområden och nära till klapperstenstrand. Trevlig och hjälpsam personal, rena rum och mycket god mat och flera rätter, efterrätter, frukt och glass att välja på. Hotellet ligger väldigt avsides och lugnt, vid intilliggande hotell finns en liten affär att handla i och utanför det hotellet avgår det buss, busstider får man från reception

 
2018-08-07

Inlägg av madeleinejohansson66 Hovmantorp, Sverige

Lugna och stilla semesterveckor

Lindos White ligger 200-400 m från Vlicha beach 5 km utanför Lindos stad. Vid viken finns några hotell, några restauranger och en supermarket. Det är ett mycket lugnt ställe. Hit åker du för lugn och ro. Hotellet är ett mellanklasshotell med rum i flera olika byggnader. Det finns två poolområde. Lite missvisande med 4 stjärnor. Sängarna var mycket hårda. Hotellet erbjuder all inclusive och maten är enkel men god och varierande.

 
2017-09-09

Inlägg av Maria Z

Nice week

Ett mycket trevligt hotell i ett lugnt område. Maten var varierande och mycket god. Vi bodde på plan C och hade ett familjerum med stor balkong. Vi tillbringade den mesta delen vid poolen där Carlos och Dimitri gjorde fantastiskt fina och goda drinkar. Stranden bestod av fina klapperstenar och vi kan rekommendera att ta en utflykt med glasbåten. Mycket nöjda med vår vecka på detta hotell! Maria med familj

 
2016-08-10

Inlägg av Rikard S Sverige

Avkoppling

Ett bra medelklasshotell i lugna omgivningar. Bra service och varierande mat i deras all inklusive. Lite missvisande att säga att det finns 4 pooler då det är inklusive 2 mini pooler för barnen. Ligger nära stranden och endast 6-7 minuter med taxi till Lindos.