1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lindos Blu

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,9 av 10 baserat på 30 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,9 / 10
Städning
 
9,9 / 10
Service
 
9,9 / 10
Faciliteter
 
9,6 / 10
Mat och dryck
 
9,8 / 10
Rum/lägenhet
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Mats,
Stockholm

+
Barn och partyfritt!
-
Inget behov av förbättringar.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


10 av 10

Ulf,
Stockholm

+
Mycket lugnt, bra pooler med havsutsikt
-
Vårat rum 214 A låg nära kylmaskinerna som hördes på kvällarna. Hotellet bör kolla om det går att förbättra ljudisoleringen.

Bekräftad gäst: 2018-07-25


10 av 10

Magnus,
Stockholm

+
Den fantastiska omsorgen om gästerna rakt igenom, den gudomliga maten (halvpension), det estetiska vackra i allt!
-
Inget egentligen men kanske gymet behövde lite översyn med en gnisslig crosstrainer och en gammaldags multi styrketrän8ngs apparat som kändes svår!

Bekräftad gäst: 2018-05-27


10 av 10

Ann-Marie,
Åkarp

+
Allt var bra
-

Bekräftad gäst: 2018-05-13


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-02


10 av 10

Pia,
Rönninge

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

1612 omdömen
Utmärkt
 
1482
Väldigt bra
 
104
Bra
 
20
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-07-17

Inlägg av Lena J Norrbottens län, Sverige

Lindos Blu

Vi bodde på Hotell Lindos Blu 7/7-14/7, rum 432, ett stort rymligt rum med jacuzzi på balkongen.Vet inte riktigt var jag ska börja med alla superlativ! Hotellet ligger i alla fall i en rofylld sluttning ner mot Vlycha beach, ca 1 km norr om Lindos by. Utsikten över medelhavet från hotellet (och vårt rum) är den mest fantastiska som jag upplevt och något som jag skulle kunna vakna till varje morgon, resten av mitt liv, så fantastisk vacker är den. All personal från receptionen, restaurangen, städerskor, hotellets strand har en servicemedvetenhet som vi aldrig varit med om, du känner dig speciell som gäst och får det absolut bästa bemötandet. Nikkos som jobbar i receptionen tog hand om oss när vi anlände till hotellet, han visade oss byggnaden, alla hissar och alla funktioner i rummet, var mycket tydlig, vilket var bra. Vi hade även ett välkomstpaket på rummet med "bubbel", frukt, choklad och små apertiser. Hotellet har flera hissar och man använder sig av fyra hissar för att ta sig ner till hotellets egna strand. Stranden är mycket välskött och (enligt mig) den bästa delen av Vlycha beach, fin sandbotten i havet och sandstrand har inga stenar, bara sand. Pojkarna som ger service på stranden gav oss varje dag en flaska med vatten i en hink full med is (detta ingår). De erbjöd oss även skjuts upp till hotellet från stranden. Atmosfären är genomgående lugn och rofylld på stranden, hotellet och överlag runt hela Vlycha beach. Varje kväll fick vi vatten och choklad på rummet av vår fina städerska, ibland hade hon lämnat en karaff med Is the, ibland frukt och även vin med apertiser. Vi hyrde bil i tre dagar, fick alla hjälp från hotellet, det var mycket smidigt. Rekommenderar ett besök till Tsambika beach, stor fin strand med underbart vatten och naturligtvis måste man besöka Lindos, som är den enda "genuint" grekiska byn med vitkalkade hus och labyrinter på Rhodos (men mycket turister). Vi hade en underbar vistelse på Lindos Blu!

 
2017-08-09

Inlägg av aaseHM Ystad, Sverige

Fantastiskt

Ett underbart hotell med fantastiskt läge, bodde i en juniorsvit med egen pool och den mest ljuvliga utsikt. Stort och rymligt rum, badrum med både dusch och badkar. Fräscht och snyggt. Hotellet med sina 74 rum är alldeles lagom stort, då det är ett vuxenhotell är det väldigt lugnt och tyst. Personalen är service minded, trevliga och omhändertagande. Flera hissar för att ta sig till stranden något förvirrande i början men man kom snabbt in i hur det fungerade. Gott om solstolar på stranden fanns alltid platser. Där serverades man en litersflaska med vatten så det behövde man inte själv bära med sig. Underbar frukostbuffé med allt vad man kan tänka sig både kallt och varmt. Tog roomservice någon kväll kostade inget extra de dukade upp med vitduk och linneservetter på den egna terassen, både mat och dryck var utsökt. Gymmet är i minsta laget, 2 löpband en crosstrainer och lite olika hantlar. Skulle absolut kunna tänka mig att återvända till Lindos Blu

 
2016-10-02

Inlägg av Jannice-Sweden Stockholm, Sverige

Amazing!!

Vi besökte Lindos blu under vår smekmånad. Hotellet överträffade alla våra (höga) förväntningar. Allt ifrån välkomstbubblet på rummet, till servicen vid frukosten. Vi bodde intim 46 och hade egen pool. Allt på hotellet var extremt fint, välstädat och vackert. Rummen städas varje dag. Utsikten är magisk och frukostbuffén otrolig!!! Vi provade enbart middagsbufféen, vilken var ok. Huvudrätten var medel, däremot var förrättsbuffen otrolig - vilket vägde upp att huvudrätten var något sämre. Dock var ju våra förväntningar även gällande den höga- men de infriades inte riktigt alltså. Även massagen var otrolig. Ta er till grannrestaurangen Ktima och ät- 1 minut att gå genom hotellet. Fantatsisk!!

 
2016-08-09

Inlägg av ellsis Falun, Sverige

Fantastiskt

Lugnt, skönt, exklusivt. Fantastiskt service och utan att på något vis kännas trångt. Good mat och efterrätterna är "to die for". Blev uppgraderade till privat villa - fantastiskt fint med egen pool. Skulle gärna åka till Lindos Blu igen.

 
2014-08-10

Inlägg av Nils E Stockholm, Sweden

Bra service

Lagom stort hotell, kändes aldrig trångt. Tyst och lugnt, inga störande ljud från andra rum eller korridor. Lagom hög musik till middag, ofta live. Utmärkt service och god mat. Finns ett överflöd för dem som satsar på viktuppgång men det går att äta nyttig också. Det räcker bra med buffén, man behöver inte beställa huvudrätt extra. All fisk var mycket god, inte alls torr som det annars lätt blir när den hålls varm längre stund. Utsikten vid middag och frukost var fantastisk! Fin strand, kristallklart vatten och det var aldrig brist på solstolar. Dock flera hissar och trappor för att att komma till stranden vilket dock inte var något problem för oss. Gymet var för litet och mest några konditionsmaskiner, saknade yta att träna fritt på och bättre stretchmattor behövs. Som alltid saknas innehållsförteckning på mat för allergiker eller de som av andra orsaker vill veta vad som är i maten. Personalen dock behjälpliga vid frågor. Hårda sängar som alltid i Grekland. Trots detta går det bara att sätta fem stjärnor på detta fantastiska hotell!