Kundomdömen om St James's

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 1676 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Ulla- Britt,
Sollerön

+
Bra service på personalen som satt bakom disken alltid gla å trevliga
-
Personalen som jobbade i restaurangen på hotellet kan ni skicka på charm kurs otrevlig å dålig servisen tog mer betalt än va de kostade. Tog tid innan man fick maten å frukosten va under all kritik

Bekräftad gäst: 2019-10-07


9 av 10

Göran,
Västerås

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

Kristina,
Mora

+
Servicen var väldigt bra. Trevlig personal. De var väldigt hjälpsamma. Städningen var toppen.
-
Det som inte var så bra var att det inte fanns drycker som vi i sällskapet ville ha. Tex vi skulle beställa en drink å då hade de inte det, trots att det stog på menyn. Skulle beställa äggröra det gjorde dom en dag men inte dagen efter. Beställde vi öl i slutet på veckan hade det inte hemma. Skulle vilja att det inte var så.

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

Anders,
Hallstavik

+
mycket trevlig personal.
-
inga. hotellet nyrenoverat

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

Torsten,
Västerås

+
-
mera köksutrustning

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Helen Margareta,
Harestad

+
Fantastiskt bemötande och service!
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Bo,
Karlskrona

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Jessica,
Trelleborg

+
Litet familjär med mycket trevlig personal/ ägare
-
Hade uppskattas om det fanns torkställning för badkläderna. Kanske en inventering på köksgeråd så att det matchar antal pers/ rum

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Gun,
Sala

+
Lugn och skönt, trevlig personal i receptio
-
Lite tråkig mat i poolbaren. Stranden är lite jobbig framför att ta sig upp ur havet.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


9 av 10

Britt,
Vetlanda

+
Mycket trevlig o serviceinriktad personal. Nära till havet, pool o restauranger o butiker. Skönt m marklägenhet o egen uteplats.
-
Gummiskrapa till duschen blir väldigt blött på golvet, hylla typ i duschen att ställa schampo på. Vinglas o skål till snacks.

Bekräftad gäst: 2019-10-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

97 omdömen
Utmärkt
 
43
Väldigt bra
 
38
Bra
 
15
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-08

Inlägg av SaraLango

Underbar service och mysigt hotell precis på stranden

Mysigt och relativt litet hotell som har ett fantastiskt läge precis vid stranden. Det som gjorde vår vecka där ännu bättre var personalen och deras fantastiska service. Rummen är superfräscha och stora, maten var god och känslan av att kunna växla mellan pool och hav samma dag var fantastisk.

 
2019-07-25

Inlägg av rosund

Härligt hotell nära stranden

Härligt hotell på stranden med bra service trevlig personal och god mat. Lugn miljö. Bra restauranger i närområdet. Bra för barnfamiljer. Vi åkte både vuxna och barn. Enda negativa är att AC:n stängs av nattetid. Vi kommer definitivt att återkomma

 
2019-07-07

Inlägg av 769ulrikal Varberg, Sverige

Avkoppling

Ett alldeles fantastiskt hotell. Fina, stora o välstädade rum. Fint o fräscht poolområde som ligger alldeles precis vid havet. Kanongod mat i deras restaurang. Mycket trevlig personal. Återvänder mer än gärna till detta mysiga lilla hotell.

 
2019-05-29

Inlägg av evveelindgren Älvsbyn, Sverige

Perfekt!

Detta hotellet var perfekt för oss som inte ville ha massa fest och gärna ville ha nära till allting. Fanns ett supermarket direkt utanför hotellet samt många mer uppe längst efter vägen. Fanns några restauranger lite längre upp, vi gick överallt. Fanns busshållplats uppe vid vägen när man ville åka in till Rhodos stad och Lindos. Vi hade rummet 312, superfint! Sköna sängar, fin inredning och bra städning. Personalen var trevliga och hjälpsamma, lobbyn hade öppet 24h. Poolområdet var fint och lagomt stort, restaurangen och maten vid poolen var också helt okej. Det var mycket härligt att ligga vid havet, kostade 4€/stol per dag. I överlag så var detta ett jättemysigt & trevligt hotell och jag har ingenting att klaga på! Rekommenderar starkt och skulle gärna åka tillbaka.

 
2018-09-18

Inlägg av susanne062 Bollnäs, Sverige

Lugnt och skönt

En liten pärla som hade allt vi behövde, fantastiskt läge, fin pool och jätte god mat. Rummen var enkla men fullt funktionsdugliga. Vi tyckte sängarna var jättebra. Personalen var jättetrevlig och hjälpte till med allt som vi behövde. Något som jag inte rekommenderar var deras bbq kväll, maten var inte god och det tog lång tid innan den serverades, nej gå på en annan restaurang och gå tillbaka till underhållningen för den var bra.