1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om St James's

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

,
Göteborg

+
Läget, sköna sängar
-
Duschdraperi eller liknande i badrummet, låda/byrå i rummet. Krokar på vägg att hänga kläder, lina eller liknande att hänga handdukar och blöta badkläder på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


9 av 10

Anki,
Kungälv

+
Familjärt med trevligt bemötande, stillheten, närheten till havet och restauranger. Väldigt fräscht hotell.
-
Något att hänga handdukar/badkläder på balkongen. Förbättra frukosten, väldigt tråkig och tunt utbud till det priset den ändå kostar.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


9 av 10

Ana,
Stockholm

+
Personal!
-
Förbättring av meny!

Bekräftad gäst: 2019-07-17


10 av 10

Yvonne,
Luleå

+
Har fått ett riktigt lyft med den nyligen gjorda renoveringen. Kändes riktigt fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

,

+
Mycket trevlig personal och utmärkt service. Bekvämt med strand så nära.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


6 av 10

Anne,
Stockholm

+
Utsikt mot havet och rymlig balkong. Sköna sängar.
-
Mera utrustning till kök, mera porslin. Fläkt vid pentry. Städning tidigare på fm, inte kl 15:00 på em. Trevligare personal och bättre mat på restaurangen. Tog en (1) timme att få en omelett...

Bekräftad gäst: 2019-07-07


9 av 10

,

+
Bra rum nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Ulrika,
Varberg

+
Bra läge, trevlig personal, god mat i restaurangen. Rent o fräscht.
-
Kanske skulle se över wi-fi. Det var ganska segt o svajigt.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


8 av 10

Pernilla ,
Munka Ljungby

+
Läget i Lardos. Nyrenoverat fina rum, mjuka sängar. Personalen i receptionen trevliga och pratade bra engelska
-
Lite mer utrustning i köken på tummen, duschdraperier, ACn som styrs centralt funkade dåligt!! Bättre återkoppling till gästerna när man felanmält något att det typ är lagat. Fler portabla fläktar att låna ut när ACn inte fungerar

Bekräftad gäst: 2019-06-30


9 av 10

Per,
MÖLNDAL

+
Läget, maten och personalen.
-
Det måste ordnas någon typ av duschsarg/list mellan dusch och badrumsgolv så att inte vattnet rinner ut på golvet! Torkställning på balkongen!

Bekräftad gäst: 2019-06-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

92 omdömen
Utmärkt
 
38
Väldigt bra
 
38
Bra
 
15
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-07

Inlägg av 769ulrikal Varberg, Sverige

Avkoppling

Ett alldeles fantastiskt hotell. Fina, stora o välstädade rum. Fint o fräscht poolområde som ligger alldeles precis vid havet. Kanongod mat i deras restaurang. Mycket trevlig personal. Återvänder mer än gärna till detta mysiga lilla hotell.

 
2019-05-29

Inlägg av evveelindgren Älvsbyn, Sverige

Perfekt!

Detta hotellet var perfekt för oss som inte ville ha massa fest och gärna ville ha nära till allting. Fanns ett supermarket direkt utanför hotellet samt många mer uppe längst efter vägen. Fanns några restauranger lite längre upp, vi gick överallt. Fanns busshållplats uppe vid vägen när man ville åka in till Rhodos stad och Lindos. Vi hade rummet 312, superfint! Sköna sängar, fin inredning och bra städning. Personalen var trevliga och hjälpsamma, lobbyn hade öppet 24h. Poolområdet var fint och lagomt stort, restaurangen och maten vid poolen var också helt okej. Det var mycket härligt att ligga vid havet, kostade 4€/stol per dag. I överlag så var detta ett jättemysigt & trevligt hotell och jag har ingenting att klaga på! Rekommenderar starkt och skulle gärna åka tillbaka.

 
2018-09-18

Inlägg av susanne062 Bollnäs, Sverige

Lugnt och skönt

En liten pärla som hade allt vi behövde, fantastiskt läge, fin pool och jätte god mat. Rummen var enkla men fullt funktionsdugliga. Vi tyckte sängarna var jättebra. Personalen var jättetrevlig och hjälpte till med allt som vi behövde. Något som jag inte rekommenderar var deras bbq kväll, maten var inte god och det tog lång tid innan den serverades, nej gå på en annan restaurang och gå tillbaka till underhållningen för den var bra.

 
2018-07-07

Inlägg av F9825VSroberta Göteborg, Sverige

Välkomnade

Ett bra hotel i en liten by utanför Lindos. Hotellet har en restaurang som är helt klar bästa maten i byn. Allt från det enkla till middag. Väldigt trevlig service och ägarparet är väldigt måna om din vistelse och trevliga att prata med. Rent och fräscht men enkla rum som dock har allt du behöver. Har sett andra personer som inte tyckt sängarna var sköna. Där måste jag säga emot, vi har sovit jättebra! Tack! Robert med familj

 
2018-05-18

Inlägg av 272susannal Sandviken, Sverige

Trevligt och familjärt

Ett trevligt litet hotell med superläge vid stranden. Bra städning och trevlig personal. Tyvärr mycket hårda sängar. Vi valde till havsutsikt, och råder andra att göra detsamma. Risken finns annars att du hamnar på kortsidan och får gassande sol på balkongen under EM/kvällen och det blir olidligt att sitta där. Åt ingen frukost i hotellets restaurang, men övrig mat var ganska bra och drinkarna var goda.