1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

St James's

 • Renoveras till sommaren 2019
 • Strandnära
 • Personlig atmosfär

St James's är ett populärt hotell med bra service och perfekt läge vid klapperstensstranden strax utanför Lardos. Det mindre formatet bidrar till en personlig och familjär atmosfär. St James's är också ett utvalt Apollo Mondo Enjoy-hotell, vilket innebär att du till bra faciliteter och höga kundbetyg kan lägga till en lokal prägel med fläktar från Grekland och Rhodos.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Enrumslägenheter i nedsänkt markplan för 1-2 personer. Tvårumslägenheter i nedsänkt markplan för 1-2 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Närhet till havet och bra tillgång av solstolar vid poolen. Mycket trevlig personal,
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 84 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotellet finns ett härligt poolområde med pool som har barnsektion. Gratis solstolar och parasoller. Poolbar och snackbar där det serveras enklare rätter, även middagstid. Två temakvällar i veckan: grillkväll och grekisk afton. Gratis wifi i allmänna utrymmen.

Solstolar och parasoller mot avgift på stranden. Kvällsarrangemang på närliggande hotell kan ibland uppfattas som störande. Från hotellet är det ca 200 meter till Lothiarika, 3 kilometer till Lardos och 7 kilometer till Lindos. Mycket begränsad trafik.

Här kan du läsa mer om Apollo Mondo Enjoy.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.

Bra att veta

Hotellet genomgår en renovering under vintern 2018/2019. Gemensamma utrymmen byggs om, alla lägenheter renoveras och områden utomhus fräschas upp.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Höga kundbetyg
 • Trevligt läge
 • Bra faciliteter
 • Gratis wifi