1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Rodos Village Beach & Spa Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 207 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Nexhat,
Eksjö

+
-
Bättre bemötande av personalen på receptionen framförallt. Mindre ljudvolym på restaurangerna.

Bekräftad gäst: 2019-08-21


10 av 10

annika ,
Gävle

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2019-08-18


9 av 10

Patrik,
Skärhamn

+
Personalen var utmärkt.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-18


10 av 10

Jonas,
Falkenberg

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

Maria,

+
Hotellet är jättefint med otroligt trevlig och hjälpsam personal. Själva området är enorm stort med branta backar, men bor man långt bort kan man få skjuts av hotellets golfbilar. Vi hade ett familjerum med egen pool och det kan jag verkligen rekommendera, då slipper man trängas vid de andra poolerna som är ganska små jämfört med antal gäster. Önska gärna ett vid den nedre delen av hotellet, då slipper man alla backar och har nära till huvudresturangen. Vårt rum var stort och luftigt, stor bekväm dubbelsäng och ett eget rum med riktiga sängar till barnen. Minibar som fylls på med vatten, läsk och öl varannan dag. Maten var riktigt bra, det finns sammanlagt nio olika matställen. God pizza på stranden och fantastisk gyros vid poolområdet. Vid den nedre poolen finns dessutom glassbar och crêpes. Förutom buffén finns också italiensk, asiatisk, mexikansk och grekisk. Stort utbud på drinkar i barerna, extra skönt att allt ingår i All inclusive, man behöver inte betala för något. Riktigt fina pool och strandhanddukar som man kan byta hur ofta man vill. Hotellet är mycket finare än vad som beskrivs på sidan, har fem stjärnor enligt sin egen rankning. Dock är Kiotari som ort extremt liten så är man ute efter shopping så är det fel ställe.
-
Möjlighet att kunna hämta ut fler vattenflaskor saknade vi.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


9 av 10

Catrine,
Tungelsta

+
Att det var nyrenoverat (mestadels), jättefräscha rum & foajé. Proffsig och trevlig personal. Strandområdet, stranden och vattnet var SUVERÄNT!
-
Som vanligt är pooområdena skapade för typ hälften av antal människor som kan bokas i rummen. Där fick man aldrig plats, om man inte gick upp och "paxade" kl 06 (e dyl, jag vet inte när folk gjorde detta, men det var i alla falla alltid smäckfullt, så vi var bara där 1 gång, på eftermddagen, då några hade gått). Samma vid båda poolerna. MEN som tur var fanns det alltid plats på stranden, som var suverän! Det var dock lite mycket trasiga solstolar på stranden, så alla gick inte att använda.

Bekräftad gäst: 2019-08-01


6 av 10

Mikaela,
Stockholm

+
Städningen
-
Personalen måste våga ta bort gästers packningar med handdukar vid poolen!! Maten behöver kryddad eller att det finns kryddor att tillgå. Toppless-bad är inte trevligt för alla.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


9 av 10

Anette ,
Stockholm

+
Allt lite långt i från Rhodos stad
-
Bättre städning

Bekräftad gäst: 2019-07-10


10 av 10

Mari,
Skene

+
Personalen var fantastiskt serviceinriktade. Glada och trevliga.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

,

+
Rent, fräscht, god och varierande mat, trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

2703 omdömen
Utmärkt
 
1261
Väldigt bra
 
900
Bra
 
342
Mindre bra
 
128
Underkänt
 
72

5 senaste omdömen

2019-05-13

Inlägg av jessicaa576 Sverige

Jättefint

Valde detta Hotell i Kiotari för en vecka med all inclusive! Vi är supernöjda och trivdes verkligen! Området var stort men man blev upphämtad med en elbil om man ville ha skjuts som körde en till pool och pubområdet! Personalen var verkligen trevliga! Fräscht överallt många restauranger att välja emellan och supergod mat! Vi hade bungalow med havsutsikt. Nere vid havet var det även en pub som serverade drinkar o öl och korv och toast mm fanns även en liten pizzeria som serverade fantastiskt goda stenugnsbakade pizzor. Rekommenderas varmt!

 
2019-02-14

Inlägg av andreask769

Fräscht, familjevänligt med bra all inklusive

Två vuxna, två barn, ett spädbarn. Fräscht och fint hotellrum Jättebra betjäning. Jättebra all inklusive utbud med flera olika restauranger. Ganska trångt i poolerna. Bodde ganska nära discot och det är ganska högljutt men vi la oss ändå inte tidigt.

 
2018-09-29

Inlägg av KristinaMJohansson Kalmar, Sverige

Avkopplande hotell

Stort hotellkomplex med mycket trappor och backar. Bodde i huvudbyggnaden. Stort härligt rum med utsikt över havet. Badrummet hade lite jobbig dusch i ett badkar. Det gick inte att få den att spruta över kroppen utan man var tvungen att hålla den i handen hela tiden. Maten var fantastiskt god i både huvudrestaurangen och alla mindre restauranger med olika teman. Trevlig personal överallt. Fin strand med egna solstolar och bar. Vattengympan vid poolen varje dag hade enormt hög volym på musiken så ta med öronproppar dit 😉 Varit på mängder av hotell med vattengympa men ingen har spelat så högt. Och jag älskar musik. Fanns buss utanför som man kunde åka med till Lindos och Rhodos stad för en billig summa. Gymmet var av dålig kvalitet. Litet och trångt. Saknas bänk, mindre hantlar, pilatesboll och mattor. Ett så stort hotell borde kunna ha bättre gym.

 
2018-07-13

Inlägg av marinam746

Not a 5 stars hotel

Vi bodde nästan två veckor på den här hotellet, två vuxna och två barn. Tyvärr blev vi besvikna, hotellet förtjänar inte 5 stjärnor och det finns hotell med 4 stjärnor i Grekland som är betydlig bättre. Incheckningen var inte så trevlig, tyvärr. Vi fick vänta på en man som skulle köra våra väskor upp till rummet mer än en halvtimme. Efter att vi har frågat en dam receptionen när ska vi till vårt rum blev vi utskällda och var tillsagda att vänta mer. Jag har besökt många hotell i mitt liv men har aldrig upplevt något liknande bemötande från receptionen. Bungalow rum är inte en riktig bungalow utan ett rum med en egen ingång, i samma byggnaden fanns flera andra hotellrum. Sängarna och kuddar var hårda, det fanns inte små lampor vid sidan av sängen, bara några stora lampor i tacket. Ingen eluttag i badrummet och ett trasigt eluttag i rummet som hoppade ut när man drog i sladden, livsfarlig om det finns små barn i rummet. Kylskåpet var trasig och det fanns öppna flaskor från tidigare gäster. Efter att kylskåpet fixades efter vårt klagomål blev det trasig igen och vi var tvungna att ringa igen och klaga. Rummet städades bra och städerskan var jätte trevlig. Vi valde den här hotellet efter att ha läst många recensioner att maten var jätte bra där. Ja, det fanns flera restauranger på hotellet men maten i main restaurang var ganska vanlig och inte så varierande som vi har förväntat oss. Trasiga glas, bestick och koppar som saknades hela tiden och man var tvungen att ropa efter servitörer för att få dem. Animation team var jätte bra och försökte att engagera alla gäster i aktiviteterna. Stranden var fin och vattnet var rent. Jag och min familj rekommenderar inte den här hotellet. Det är inte värt att åka så lång från Rhodes stad för det här hotellet, det finns inte så många aktiviteter i Kiotari dessutom.

 
2018-06-01

Inlägg av stina59 Stockholm, Sverige

Väldigt fint hotell, rent och snyggt

Otroligt stilrent hotell, allt snyggt och prydligt. Fina rum och bra städning och trevlig personal överallt. Bra att minibaren fylldes på varannan dag med vatten, öl och läsk. Bra utbud av restauranger, även om man måste vara snabb och boka middagarna i ala-cart restaurangerna, blir fort fullbokat. Maten var fantastiskt god och vällagad. Ett minus för den som inte klarar backa/trappor, hela hotellet ligger i en sluttning. Givetvis finns hissar men det är ändå lite backigt då området är utsträckt. Har man problem ska man nog boka rum i själva huvudbyggnaden.