Kundomdömen om Rodos Village Beach & Spa Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 673 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Laszlo,
Luleå

+
Bemötandet av alla, man kände sig välkommen
-
Hanteringen av polhanddukar som alltid var slut.

Bekräftad gäst: 2019-10-10


10 av 10

Bo,
Baeckefors

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Kenneth,
Helsingborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Lars-gunnar,
Ljungskile

+
Alla var så service inriktade alla var så otroligt trevligs
-
-

Bekräftad gäst: 2019-10-02


10 av 10

Annelie,
Ingelstad

+
Maten
-
Strandbarens personal var inte serviceinriktade en del personal i baren vid innerträdgården var otrevlig, förlöjligade om man bad om whisky utan is och vatten (pratade högt med varann att det är gratis) drack endast enstaka whisky!

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

Pierre,
Linköping

+
Maten i Ala carte restaurangerna,Italienska,Grekiska och Mexikanska var dom vi föredrog,vårat fantastiska rum med egen pool
-
Maten i buffén på kvällen var inget för oss dom två ggrna vi åt där,lite dålig variation på maten

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

Damian Jozef,
Jönköping

+
Väldigt fint hotell, rent och snyggt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


9 av 10

kristina,
Värnamo

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

Konrad Edgar,
Jönköping

+
Mat, atmosfär.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

Kerstin,
Värnamo

+
Att det fanns flera olika restauranger att äta på. All personal var väldigt trevliga och serviceinriktade
-

Bekräftad gäst: 2019-09-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

2797 omdömen
Utmärkt
 
1320
Väldigt bra
 
923
Bra
 
348
Mindre bra
 
132
Underkänt
 
74

5 senaste omdömen

2019-05-13

Inlägg av jessicaa576 Sverige

Jättefint

Valde detta Hotell i Kiotari för en vecka med all inclusive! Vi är supernöjda och trivdes verkligen! Området var stort men man blev upphämtad med en elbil om man ville ha skjuts som körde en till pool och pubområdet! Personalen var verkligen trevliga! Fräscht överallt många restauranger att välja emellan och supergod mat! Vi hade bungalow med havsutsikt. Nere vid havet var det även en pub som serverade drinkar o öl och korv och toast mm fanns även en liten pizzeria som serverade fantastiskt goda stenugnsbakade pizzor. Rekommenderas varmt!

 
2019-02-14

Inlägg av andreask769

Fräscht, familjevänligt med bra all inklusive

Två vuxna, två barn, ett spädbarn. Fräscht och fint hotellrum Jättebra betjäning. Jättebra all inklusive utbud med flera olika restauranger. Ganska trångt i poolerna. Bodde ganska nära discot och det är ganska högljutt men vi la oss ändå inte tidigt.

 
2018-09-29

Inlägg av KristinaMJohansson Kalmar, Sverige

Avkopplande hotell

Stort hotellkomplex med mycket trappor och backar. Bodde i huvudbyggnaden. Stort härligt rum med utsikt över havet. Badrummet hade lite jobbig dusch i ett badkar. Det gick inte att få den att spruta över kroppen utan man var tvungen att hålla den i handen hela tiden. Maten var fantastiskt god i både huvudrestaurangen och alla mindre restauranger med olika teman. Trevlig personal överallt. Fin strand med egna solstolar och bar. Vattengympan vid poolen varje dag hade enormt hög volym på musiken så ta med öronproppar dit 😉 Varit på mängder av hotell med vattengympa men ingen har spelat så högt. Och jag älskar musik. Fanns buss utanför som man kunde åka med till Lindos och Rhodos stad för en billig summa. Gymmet var av dålig kvalitet. Litet och trångt. Saknas bänk, mindre hantlar, pilatesboll och mattor. Ett så stort hotell borde kunna ha bättre gym.

 
2018-07-13

Inlägg av marinam746

Not a 5 stars hotel

Vi bodde nästan två veckor på den här hotellet, två vuxna och två barn. Tyvärr blev vi besvikna, hotellet förtjänar inte 5 stjärnor och det finns hotell med 4 stjärnor i Grekland som är betydlig bättre. Incheckningen var inte så trevlig, tyvärr. Vi fick vänta på en man som skulle köra våra väskor upp till rummet mer än en halvtimme. Efter att vi har frågat en dam receptionen när ska vi till vårt rum blev vi utskällda och var tillsagda att vänta mer. Jag har besökt många hotell i mitt liv men har aldrig upplevt något liknande bemötande från receptionen. Bungalow rum är inte en riktig bungalow utan ett rum med en egen ingång, i samma byggnaden fanns flera andra hotellrum. Sängarna och kuddar var hårda, det fanns inte små lampor vid sidan av sängen, bara några stora lampor i tacket. Ingen eluttag i badrummet och ett trasigt eluttag i rummet som hoppade ut när man drog i sladden, livsfarlig om det finns små barn i rummet. Kylskåpet var trasig och det fanns öppna flaskor från tidigare gäster. Efter att kylskåpet fixades efter vårt klagomål blev det trasig igen och vi var tvungna att ringa igen och klaga. Rummet städades bra och städerskan var jätte trevlig. Vi valde den här hotellet efter att ha läst många recensioner att maten var jätte bra där. Ja, det fanns flera restauranger på hotellet men maten i main restaurang var ganska vanlig och inte så varierande som vi har förväntat oss. Trasiga glas, bestick och koppar som saknades hela tiden och man var tvungen att ropa efter servitörer för att få dem. Animation team var jätte bra och försökte att engagera alla gäster i aktiviteterna. Stranden var fin och vattnet var rent. Jag och min familj rekommenderar inte den här hotellet. Det är inte värt att åka så lång från Rhodes stad för det här hotellet, det finns inte så många aktiviteter i Kiotari dessutom.

 
2018-06-01

Inlägg av stina59 Stockholm, Sverige

Väldigt fint hotell, rent och snyggt

Otroligt stilrent hotell, allt snyggt och prydligt. Fina rum och bra städning och trevlig personal överallt. Bra att minibaren fylldes på varannan dag med vatten, öl och läsk. Bra utbud av restauranger, även om man måste vara snabb och boka middagarna i ala-cart restaurangerna, blir fort fullbokat. Maten var fantastiskt god och vällagad. Ett minus för den som inte klarar backa/trappor, hela hotellet ligger i en sluttning. Givetvis finns hissar men det är ändå lite backigt då området är utsträckt. Har man problem ska man nog boka rum i själva huvudbyggnaden.