Rodos Village Beach & Spa Mitsis Hotels

 • All Inclusive ingår
 • Nära stranden
 • Härligt poolområde

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Rodos Village Beach & Spa Mitsis Hotels lockar med ett strandnära läge och många faciliteter. Här bor du i ljusa rum och kan njuta av att all mat och dryck ingår i priset. Vill du bada finns det flera stora pooler och en barnpool för de minsta. Och havet är inte långt borta.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum i bungalower för 2-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Bemötandet av alla, man kände sig välkommen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2770 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Rodos Village Beach & Spa Mitsis Hotels har två stora poolområden och ett mindre. En av de stora poolerna har barnsektion och vid det andra stora poolområdet finns separat barnpool. Det finns även en bubbelpool. Några av utomhuspoolerna är saltvattenspooler. Gratis solstolar, parasoller och handdukar både vid poolerna och på stranden.

Bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag. Vårdad klädsel till middagen (långbyxor för män). Fyra à la carte-restauranger som bjuder på grekisk, italiensk, asiatisk och mexikansk mat, ingår i All Inclusive mot reservation en dag i förväg. Det finns även restauranger som serverar hamburgare, souvlaki, sushi och asiatisk mat till lunch och middag. Pizzeria som serverar stenugnsbakade pizzor. Creperie som även serverar även glass, från morgon till sen kväll. Vid stranden finns en strandbar som serverar rätter som toast, frukt och dryck.

Gratis wifi i lobbyn. Stationära datorer med internet mot avgift. Gratis sportaktiviteter så som gym, tennis, basket, bågskytte, dart, boccia, och kanoter, volleyball och fotboll på stranden. Sällskapsrum med tv samt bridgerum. Bordtennis, biljard och elektroniska spel mot avgift. Dags- och kvällsaktiviteter. Barnklubb i hotellets regi varje dag mellan kl. 10.00-12.00 och 15.00-17.30, för barn 3-12 år, med engelsktalande personal. Lekplats och lekrum. Vattensporter vid stranden mot avgift.
Spa med behandlingar och uppvärmd inomhuspool mot avgift.

Rodos Village Beach Mitsis Hotels består av sju byggnader. Gångbro och liten väg måste passeras för att nå stranden. Hotellet har också busservice till stranden. Nivåskillnader på hotellområdet. Genomfartstrafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frukost, kl. 06.30-10.30.
 • Sen frukost, kl. 10.00-10.30.
 • Brunch á la carte, kl. 8.30-11.00, reservation krävs.
 • Lunch, kl. 12.30-14.30.
 • Middag, kl. 18.30-21.30.
 • Snacks och glass, kl. 10.00-02.00.
 • Eftermiddagskaffe/te och kakor.
 • Obegränsat med förfriskningar, lokala drinkar, öl och vin, kl. 10.30-00.30.
 • Kvällsunderhållning.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt för gäster att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.