1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Rodos Village Beach Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Anders,
Stockholm

+
Bra pooler, utbud av restauranger osv.
-
Badrummet luktade mögligt.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Teresia,
Linköping

+
Personalen var hur trevliga som helst! De älskar barn och fick nog varenda människa på hotellet att känna sig speciell. Riktig A-klass, aldrig varit med om liknande och jag har rest en hel del.
-
Er hemsida måste beskriva hotellet bättre! Fotona visar inte alls hur bra och fint hotellet är! Vi fick en chock när vi kom fram. Sedan är det 5 stjärnor nu, vet inte om det stod det på er hemsida.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


5 av 10

JD,

+
-
Vi var 4 fam och vi fick rum utspridda över hotellet vilket inte var så trevligt Det var trångt och rörigt För lite solstolar på stranden Maten var ensidig Trång och rörigt i matsalen

Bekräftad gäst: 2018-09-26


9 av 10

Eva,
Mellerud

+
Vi fick bo i en bungalow precis vid poolen, väldigt nära frukost matsalen , närheten till havet. Toppen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-26


8 av 10

Therese,
Göteborg

+
Att det fanns flera restauranger på hotellet samt dricka/mat att tillgå vid stranden. Gratis solstolar Bra städning Härlig utsikt över havet Fint på hotellområdet vad gäller växter och liknande
-
Några rökfria ställen! Det röktes överallt utomhus. Starta underhållningen 21 istället för 22 då barnen hann bli för trötta.

Bekräftad gäst: 2018-09-19


9 av 10

Sarah,
Sandviken

+
De många olika restaurangerna.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

Mikael ,
Göteborg

+
Fantastisk bra service när det gäller mat och dryck. Vår dotter är glutenintolerant och detta va inga som helst problem då personalen fixade fram glutenfritt bröd och glutenfri pasta samt hade genomgång vad som vad glutenfritt. Riktigt bra för barnen med minidisco på kvällen med riktigt engagerad personal samt sevärda uppträdanden/shower på kvällen. Rekommenderas starkt , dock ej om du har problem men knän eller dylikt då det ligger högt upp och är en del trappor o backar att gå i när du skall gå till de olika ställena
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


10 av 10

Cecilia ,
Göteborg

+
-
Mer variation på buffén

Bekräftad gäst: 2018-09-09


9 av 10

Erica,
Ängelholm

+
Fräscht och god mat.
-
Mer variation på maten i buffén.

Bekräftad gäst: 2018-09-02


9 av 10

Leevi,
Katrineholm

+
Fantastisk mat, Bra strand vid havet. Trevlig personal.
-
Vid poolbaren skulle uppskatta om det fanns fler sittplatser, Solskydd eller markis så att man kunde äta dricka i skugga. Mer papperskorgar, för att underlätta och förenkla renhållning

Bekräftad gäst: 2018-08-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

2565 omdömen
Utmärkt
 
1168
Väldigt bra
 
872
Bra
 
332
Mindre bra
 
124
Underkänt
 
69

5 senaste omdömen

2019-02-14

Inlägg av andreask769

Fräscht, familjevänligt med bra all inklusive

Två vuxna, två barn, ett spädbarn. Fräscht och fint hotellrum Jättebra betjäning. Jättebra all inklusive utbud med flera olika restauranger. Ganska trångt i poolerna. Bodde ganska nära discot och det är ganska högljutt men vi la oss ändå inte tidigt.

 
2018-09-29

Inlägg av KristinaMJohansson Kalmar, Sverige

Avkopplande hotell

Stort hotellkomplex med mycket trappor och backar. Bodde i huvudbyggnaden. Stort härligt rum med utsikt över havet. Badrummet hade lite jobbig dusch i ett badkar. Det gick inte att få den att spruta över kroppen utan man var tvungen att hålla den i handen hela tiden. Maten var fantastiskt god i både huvudrestaurangen och alla mindre restauranger med olika teman. Trevlig personal överallt. Fin strand med egna solstolar och bar. Vattengympan vid poolen varje dag hade enormt hög volym på musiken så ta med öronproppar dit 😉 Varit på mängder av hotell med vattengympa men ingen har spelat så högt. Och jag älskar musik. Fanns buss utanför som man kunde åka med till Lindos och Rhodos stad för en billig summa. Gymmet var av dålig kvalitet. Litet och trångt. Saknas bänk, mindre hantlar, pilatesboll och mattor. Ett så stort hotell borde kunna ha bättre gym.

 
2018-07-13

Inlägg av marinam746

Not a 5 stars hotel

Vi bodde nästan två veckor på den här hotellet, två vuxna och två barn. Tyvärr blev vi besvikna, hotellet förtjänar inte 5 stjärnor och det finns hotell med 4 stjärnor i Grekland som är betydlig bättre. Incheckningen var inte så trevlig, tyvärr. Vi fick vänta på en man som skulle köra våra väskor upp till rummet mer än en halvtimme. Efter att vi har frågat en dam receptionen när ska vi till vårt rum blev vi utskällda och var tillsagda att vänta mer. Jag har besökt många hotell i mitt liv men har aldrig upplevt något liknande bemötande från receptionen. Bungalow rum är inte en riktig bungalow utan ett rum med en egen ingång, i samma byggnaden fanns flera andra hotellrum. Sängarna och kuddar var hårda, det fanns inte små lampor vid sidan av sängen, bara några stora lampor i tacket. Ingen eluttag i badrummet och ett trasigt eluttag i rummet som hoppade ut när man drog i sladden, livsfarlig om det finns små barn i rummet. Kylskåpet var trasig och det fanns öppna flaskor från tidigare gäster. Efter att kylskåpet fixades efter vårt klagomål blev det trasig igen och vi var tvungna att ringa igen och klaga. Rummet städades bra och städerskan var jätte trevlig. Vi valde den här hotellet efter att ha läst många recensioner att maten var jätte bra där. Ja, det fanns flera restauranger på hotellet men maten i main restaurang var ganska vanlig och inte så varierande som vi har förväntat oss. Trasiga glas, bestick och koppar som saknades hela tiden och man var tvungen att ropa efter servitörer för att få dem. Animation team var jätte bra och försökte att engagera alla gäster i aktiviteterna. Stranden var fin och vattnet var rent. Jag och min familj rekommenderar inte den här hotellet. Det är inte värt att åka så lång från Rhodes stad för det här hotellet, det finns inte så många aktiviteter i Kiotari dessutom.

 
2018-06-01

Inlägg av stina59 Stockholm, Sverige

Väldigt fint hotell, rent och snyggt

Otroligt stilrent hotell, allt snyggt och prydligt. Fina rum och bra städning och trevlig personal överallt. Bra att minibaren fylldes på varannan dag med vatten, öl och läsk. Bra utbud av restauranger, även om man måste vara snabb och boka middagarna i ala-cart restaurangerna, blir fort fullbokat. Maten var fantastiskt god och vällagad. Ett minus för den som inte klarar backa/trappor, hela hotellet ligger i en sluttning. Givetvis finns hissar men det är ändå lite backigt då området är utsträckt. Har man problem ska man nog boka rum i själva huvudbyggnaden.

 
2018-05-10

Inlägg av cathrinnk Falun, Sverige

Semester på riktigt

Vi besökte det här hotellet första veckan i maj-18. När vi kom sent på natten efter en lång transfer på 2,5 tim så fick vi genast något att äta och dricka vilket vi uppskattade otroligt och vart sen incheckade. Rummet vi vart tilldelad (800-längan)låg väldigt långt bort så vi hade mycket trappor och även hiss för att komma dit. Det var väldigt fint rum, rent och snyggt men tyvärr precis ovanför någon form av kylaggregat/kompresorer som finns bakom bufferesturangen och dom lät högt dygnet runt. Minibaren fylldes på varannan dag med vatten öl och läsk. Maten var väldigt god och vällagad och när man tycker det blir enformigt så finns så många alternativ att välja på Creperie, hamburgare mm i olika mindre resturanger. Man kan även boka in sig på Italiensk, Mexicansk och Grekisk resturang men gör det så fort som möjligt då det blir fullbokat direkt, vi hann endast med den Italienska men det är så otroligt vackert där och god mat. Vägen ner till stranden är brant och en del trappor, men stranden är fin och vi badade och solade där varje dag. Liten poolbar samt en man som bakade pizzor där på dagarna. Personalen i resturangen och städerskorna får vår "guldstjärna".Så otroligt vänliga och trevliga och gör ett fantastiskt jobb!! I receptionen var det väldigt stressigt och rörigt,då dom "bokför" en del betalningar och depostitioner (strandhandduk 20 Euro) i böcker/pärmar.. Tips ! spar alla kvitton på det ni betalat i receptionen, för vi fick en lapp instucken i vårt rum näst sista dagen att vi inte betalt skatten (28 Euro,som vi gjort första dagen) så som tur va hade jag kvar kvittot... Vi hyrde bil en dag av firman på hotellet och det fungerade perfekt och vi fick med en lunchbox från hotellet (deposition 10 Euro) med vatten baguette och muffins. Härlig vecka med underbart väder på ett fantastiskt vackert hotell