1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rodos Village Beach Mitsis Hotels

  • All Inclusive ingår
  • Nära stranden
  • Härligt poolområde

Rodos Village Beach Mitsis Hotels lockar med ett strandnära läge och många faciliteter. Här bor du i ljusa rum och kan njuta av att all mat och dryck ingår i priset. Vill du bada finns det flera stora pooler och en barnpool för de minsta. Och havet är inte långt borta.

Veckans resmål

Just nu får du 500:- rabatt/person på resor till Rhodos med avresa 21/4 – 6/10 2019. Gäller ej ospecificerat boende eller endast flyg. Rabatten dras av automatiskt vid bokning på apollo.se. Boka senast 28/3.


Rumstyper

Dubbelrum i bungalower för 2-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Bra pooler, utbud av restauranger osv.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2556 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Rodos Village Beach Mitsis Hotels har två stora poolområden och ett mindre, samt en inomhuspool (uppvärmd). En av de stora poolerna har barnsektion och vid det andra stora poolområdet finns separat barnpool. Det finns även en bubbelpool. Utomhuspoolerna är saltvattenspooler. Gratis solstolar och parasoller både vid poolerna och på stranden. Pool-/och strandhanddukar finns att låna mot en deposition.

Bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag. Vårdad klädsel till middagen (långbyxor för män). Tre à la carte-restauranger som bjuder på grekisk, italiensk och mexikansk mat, ingår i All Inclusive mot reservation en dag i förväg. Det finns även restauranger som serverar hamburgare, souvlaki, sushi och asiatisk mat till lunch och middag. Glassbaren serverar även crepes, från morgon till sen kväll. Vid stranden finns två strandbarer, varav den ena serverar pizza och den andra enklare rätter som toast och varm korv. Glass, färsk frukt och förfriskningar serveras också här.

Gratis wifi i lobbyn (snabbare uppkoppling mot avgift). Stationära datorer med internet mot avgift. Gratis sportaktiviteter så som gym, tennis, basket, bågskytte, dart, boccia, och kanoter, volleyball och fotboll på stranden. Sällskapsrum med tv samt bridgerum. Bordtennis, biljard och elektroniska spel mot avgift. Dags- och kvällsaktiviteter. Barnklubb i hotellets regi varje dag mellan kl. 10.00-12.00 och 15.00-17.30, för barn 3-12 år, med engelsktalande personal. Lekplats och lekrum. Vattensporter vid stranden mot avgift.

Rodos Village Beach Mitsis Hotels består av sju byggnader. Gångbro och liten väg måste passeras för att nå stranden. Hotellet har också busservice till stranden. Nivåskillnader på hotellområdet. Rodos Village Beach Mitsis Hotels gäster är välkomna att nyttja spa-faciliteterna på grannhotellet Rodos Maris Resort & Spa Mitsis Hotels mot avgift. Där finns bland annat massage och bastu. Genomfartstrafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Frukost, kl. 06.30-10.00.
- Sen frukost, kl. 10.00-10.30.
- Lunch, kl. 12.00-14.00.
- Middag, kl. 18.30-21.00.
- Snacks och glass, kl. 10.00-02.00.
- Eftermiddagskaffe/te och kakor.
- Obegränsat med förfriskningar, lokala drinkar, öl och vin, kl. 10.00-01.00.
- Kvällsunderhållning.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt för gäster att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.